A trip back to the 90's :)

Lördagen spenderades hos Emil till slut. Eller rättare sagt lördag natt. Jag och Jennyfer kom dit kl. halv 12 kanske..? Vi gjorde inte så jättemycket, och det blev lite små-tråkigt. Så jag och jennyfer fick för oss att liva upp det lite. Så vi gick in i rummet där musiken kom ifrån=datorn, och så satte vi på en massa gamla låtar. Bl.a. 90-tals låtar m.m. och flummade runt och dansade. Skit kul! Macarena, tamaguchi, spice girls, günther, hej hej monica m.fl. Det var typ höjdpunkten av kvällen Haha.. det blev lite 90-tals stämmning också = småbarnsdisco! xD Haha , medans vi tjejer stog inne i ett rum och dansade loss så satt killarna i ett annat rum och "chillade". Hahah jag tror dom blev lite trötta på oss. Men det var kul iaf!

Idag har jag inte gjort något annat intressant än att klippa mig. Jag har btw hitills bara fått jätte positiva reaktioner till det. Då blir jag glad ! Som fan!! :)... Även läst i min engelska bok lite idag. Duktigt av mig!!
Nu är min fatso-helg över!!! Nu ska jag tillbaka till det nyttiga livet. No more exceptions!! Och bara det inte regnar/snöar så ska jag ut och springa varje dag! Jag kmr bli fett snygg ju. Hahaha i wish...


Måste bara lägga upp den här bilden. I love it! Den är så cool på nått sätt, med burkarna i håret och allt. Plus att hon är så vacker !! :)

image149

Nu ska jag gå och duscha sen sova :D
Och så ska jag träffa michelle imorrn på stan innan skolan! Yay :D (Vi båda börjar runt 09.30)

Puss ! ♥

Kommentarer
Postat av: Fredrik

cool bild!

2008-04-14 @ 15:59:23
URL: http://fredrikfredrik.webblogg.se
Postat av: paula

Fredrik: I couldn't agree more !

2008-04-14 @ 16:09:13
URL: http://paulasimons.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0