Awesome

Wow! För er som har missat det så tycker jag om att sjunga. (mest för mig själv though) Och jag gillar Ännu mer att höra folk som verkligen kan sjunga!! Jag typ ryser i hela kroppen och sitter och gapar och ja, jag kan inte riktigt beskriva det. Som tex. när jag hör Christina Aguileras röst!
Så jag älskar att sitta och kolla runt på youtube på sånna som har laddat upp när dom sjunger. Vissa låter som crap, men vissa är så bra att man verkligen får förhoppningar om att dom nångång blir upptäckta så att de får ut sina vackra röster i världen.. Man hoppas att de blir kända alltså! För det finns så många grymma sångröster out there, som ingen ens har upptäckt än!

Madde visade mig det här klippet från Talang 2008 (Som går på fredagar på 4an). Som sagt , jag satt helt förstummad och ryste över hela kroppen! För en annan sak som jag tycker är så jävla häftigt är när så unga människor har så grymma röster. Tex. som Christina när hon var liten! Jag vet inte hur många gånger jag har suttit och kollat igenom klippen som finns på youtube från när hon var riktigt liten och sjöng typ lika bra som hon gör idag. Asså det är klart att hon har utvecklats men ni förstår vad jag menar ! ;)

Lyssna och Enjoy!!


Zara Larsson - 10 år !!!

Om ni inte blev ett dugg berörda av det där så är ni fan omänskliga! Nerå men jag säger bara en sak ! WOW!

Nu ska michelle komma hit och vi ska umgås/plugga lite! :) Mysigt!!!

Btw så blev jag på lika bra humör idag när jag vaknade, för once again så vaknade jag med strålande sol utanför mitt fönster. Men det bra-iga humöret förstördes lite pga. att vi hade så lång skoldag idag, så nu är jag lite trött. Men jag är ganska glad ändå :D Hoppas ni också är det!

Pusshej!

Kommentarer
Postat av: Johnny

Vet du va låten hon sjöng hette? :]

2008-04-15 @ 19:02:06
Postat av: paula

Yes :) The Greatest love of all - Whitney Houston

2008-04-15 @ 22:31:45
URL: http://paulasimons.webblogg.se
Postat av: Johnny

Tack tack :D

2008-04-16 @ 09:03:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0