Fredagkväll & Lördag

Igår så var jag och michelle här hemma hos mig och åt sushi och ben & jerry's. Det var jättemysigt!! Och vi blev hur mätta som helst !! (Bilder kmr senare)
Kvällen började med att jag och michelle åkte hem till mig. Vi bytte om till mjukiskläder och sen cyklade vi från mig (i sunnersta) ända till sommarro!!! Det tog typ en timme sammanlagt. Minst. Vi kände oss asduktiga efter! Iaf.. i sommarro köpte vi sushi och hälsade på min syster lite (som bor där) och sen åkte vi och lämnade emils cykel hemma hos honom i valsätra och sen så skjutsade jag michelle resten av vägen! När vi kom hem så åt vi sushi och kollade på talang 2008. Efter det blev det ben & jerry's cookie dough och sen så somnade vi hyfsat tidigt!! Som sagt, det kommer lite bilder sen från i fredags. Så fort michelle har skickat dom!

Idag vaknade jag och michelle kl halv 11. Vi åt frukost och sen åkte hon hem. När michelle hade åkt så gick jag och mamma på en 1-timmes promenad! Vi tänkte sola solarium vid mammas salong också, fast det var fullt där .. som vanligt.. Så jag kommer nog att sola imorgon istället..
Ikväll vet jag inte riktigt hur det blir. Jag är så sjukt irreterad på en av mina såkallade kompisar så jag vet inte vad jag ska ta mig till! Hon förstör alltid ALLT! Om du läser det här, så kanske du borde tänka på att ändra dig. För vi alla tycker att du är SKITJOBBIG just nu!!
Förlåt, men jag var tvungen att få ut lite aggressioner!!!! Men som sagt, vi får se hur det blir ikväll.. Jag är jättesugen på att grilla eftersom det är så härligt väder !! :D Men vi får se ... Det kan bli hemmakväll idag också.. who knows.

Nu ska jag nog gå ut och njuta lite av solen!!!
Ha en bra lördagskväll!! :D <3

<3

Kommentarer
Postat av: annnaa

ojoj, hurtigt att cykla så pass långt!

2008-04-20 @ 16:05:49
Postat av: paula

jag vet :) jag känner mig as hurtig !! :)

2008-04-20 @ 17:25:37
URL: http://paulasimons.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0