Happy Birthday sis !

Nu var det längesen jag skrev ! Jag vet .. men jag har haft fullt upp så jag har knappt hunnit sitta vid datorn alls (förutom i skolan, men då måste man ju faktiskt koncentrera sig så, det blir inte alltid så mkt bloggande på lektionerna) :) Men nu är min crazy-vecka över.. hopefully. Haha

Jag hade matteprov igår. (fredag) så jag ängnade ganska mkt tid i veckan till att plugga matte. Och plugga annat också. Ush det är mycket i skolan nu! Men det känns ändå bra eftersom det nästan är vår nu! Det är riktigt skönt på dagarna! Jag har hört att det ska bli 17 grader nästa vecka!! :O I LIKE!!

Igårkväll var jag med jennyfer. Först åkte vi till henne och åt massa choklad och sen åkte vi till mig och åt cheesecake m.m. Haha (jag har ett liten undantags-helg i mitt "vara nyttig och bli smal" schema eftersom min syster fyller år idag! :D) Grattis grattis! Sen så åkte vi och träffade några andra och så åkte jag hem och sov vid ungefär 3-tiden. :) Det var en rätt så chill kväll!
Jag och jennyfer på hemväg igår!

Fast jag har ändå vart nyttig hela veckan så det gör inget ! Jag var till och med ute och sprang i torsdags i skogen.. Vovven fick såklart följa med ! -> image141

Idag fyller ju syster min år! Så vi har firat henne och ätit massa god mat.image143
Vi åt ben & jerry's glass istället för tårta. Det var typ triljarder gånger godare än tårta också!! Cookie dough blev favoriten!!


Pröva den! Trust me!

Sen efter mat och allt så åkte vi och klippte till andreas hår lite på mammas salong. Hon har klippt sitt hår till axlarna (!) Det är hur snyggt som helst! Verkligen fräsht! Innan hade hon typ lika långt hår som jag! eller kanske lite kortare.. (Bild 2. Mitt hår har blivit skitlångt btw!!)

Skit snyggt! Och imorgon ska jag klippa lugg ! Jag säger bara en sak : VÅGA FÖRÄNDRING!
hihi :)


Jag hann med att shoppa lite igår också!
3 halsband, två från H&M och ett från indiska.
Och en Svart klänning som var assnygg! Som sagt "Den lilla svarta funkar alltid"

Planerna för ikväll är att träffa jennyfer, och kanske madde. Vi ska vell hitta på nått.. vi får se hur det blir. Jag och jennyfer är iaf fest sugna men det verkar inte vara något på gång :/ Så vi får som sagt se... Det löser sig!!

Nu ska jag lova att blogga lite oftare, så ni inte tröttnar helt på mig ;)

men Bye for now ;D
Pusshej <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0