Powerwalking Paula

Hej !
Jag kom nyss hem från att ha vart ute och gått med min mamma i en timme. :) Det gjorde jag btw igår med. As bra! ;) Mamma är lite halv-sjuk så hon kan inte springa med mig än , så då går vi istället. Fast snabbt går det! Riktig powerwalk! :D
Asbra att jag har motionerat så "mycket" idag och igår för imorgon ska jag och michelle äta ben & jerry's. Haha tjocka vi är! Vi ska nämligen ha Paula-Michelle kväll imorgon, och vi ska äta sushi också!! :D:D  Yaay!!

Nationella idag gick sådär... själva engelskan gick vell bra men jag skrev inte om något bra.. Spanska läxförhöret gick däremot jättebra!!

Efter skolan gick jag och michelle ner på stan och delade på en sallad på Cupido! Det var skit gott som vanligt!! Och nu har jag världens härligaste vitlöksandedräkt. Haha deras vitlöksdressing är jätte stark. Men gooood !!

Jag funderar på att börja cykla till skolan. Det skulle nog ta mig 30 - 40 minuter att cykla till fyrisskolan hemifrån mig. Perfekt! Så om det är bra väder nästa vecka så bangar jag inte!! Fatta vilken kondition jag kommer få!! (Om jag cyklar snabbt :P ) 30-40 min på morgonen och 30-40 min på eftermiddagen. Damn i'm going places. Hahah , beach noll-åtta here i come. HAHAHAHAH det där är typ det roligaste som finns att säga ! xD Man låter som en riktig medelålders tant!! Nej men seriöst, fett bra vardagsträning ju! Plus att det är mysigt att cykla! Skönt lixom på nått sätt !! Speciellt om solen skiner!!




Jag planerar på att lägga mig i tid idag så jag får en god natts sömn, för jag blir så mycket gladare dagen efter då! Om jag somnar kl 23.00 så får jag 8 timmars sömn! Perfekt! För jag har sovmorgon imorgon så då kan jag sova till kl 07.00 eller möjligtvis 07.30. I like sleeping. Så nu måste jag hoppa in i duschen, läsa lite i min engelska bok och sen somna kl 23 som planerat !!

Godnatt !♥
xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0