Slarviga Paula!

Hej hej !

Jag är så jävla slarvig, seriously . Jag förstår inte hur jag lyckas. Just nu har min klass mattelektion. Innan vi hade prov så glömde jag matteböckerna hemma hela tiden (för att jag hade pluggat och så) så jag var inte med på så många lektioner, för han vill att man ska gå därifrån om man inte har matteböcker. Och nu har vi haft provet, men idag när jag skulle till mattelektionen så börjar jag leta efter mina böcker. Och såklart så är dom hemma , IGEN !! Asså jag  blir så irreterad på mig själv!! Jag glömmer alltid allt och klantar till allting... Aja .. Jag får helt enkelt skärpa mig!!



Igår var det säsongspremiär för Desperate Housewives ! :D Det firade jag och michelle med kitkat chunky och matrabou hemma hos mig. Hahah. Jag vet att jag säger att jag ska vara nyttig hela tiden , men trust me, när jag är med michelle så GÅR det inte!! HAHA. Det började med att vi åt middag och pluggade. Sen när det var 10 minuter kvar till Desperate Housewives så kom vi på att "Vi måste ju ha tilltugg till DH" Alltså = GODIS! Haha . Så vi skyndar oss allt vad vi har och cyklar till konsum i racer fart och springer in. Sen så har vi så svårt att enas också.. Så vi står där och babblar i några minuter om vad vi ska köpa. Sen blev det riktigt bråttom. Vi cyklar om möjligt ännu snabbare hem (eller rättare sagt Jag cyklar och skjutsar michelle) Så när vi kommer fram så kutar michelle in genom dörren, jag låser cykeln och kutar efter och så hann vi precis till "Previously on Desperate Housevives"
Haha vilket äventyr ;)  Dom visade det avsnittet som var innan vilket jag blev glad över för att det hade jag tydligen missat !! :)



Kul kul! Nu ska jag gå och äta lunch.. för matten slutar om några minuter. Efter det har jag två lektioner kvar.. slutar 3... Sen ska jag nog ut och springa idag. Om vädret inte växlar, som vanligt, och det börjar regna eller nått... :)

Pusshej! Have a nice day ! =D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0