it's in your eyes



Nu bär det av till stockholm!
Have a nice friday!
Puss!

3 dagars helg!!

JAG FICK NYSS REDA PÅ ATT DOM HAR ÄNDRAT MITT SCHEMA SÅ JAG HAR INGA LEKTIONER PÅ FREDAGAR! Jag kommer nu att ha helg både torsdag kväll, fredag, lördag och söndag! FYFAN VAD SKÖNT !!

Mitt ÄLSKADE schema:



Och det bästa är att vi går inte ens överdrivet långa dagar dom andra dagarna heller!! Den längsta är halv 5 på tisdagar och den lektionen skulle vi tydligen bara ha ibland! :D !! Asså jag känner mig helt blessed eller nått !! ♥♥♥

Jaja, nu ska jag nog gå och sova lite till, just because i caan! :D

Puss!
/ En lycklig Paula!! :D

Daaancee !!

Hej hej! Jag kom precis hem från dansen! Jag har dansat varje dag den här veckan! Street Funk & La Style, Popping, Showjazz, House & Hype, och nyss var jag på Dancehall ( som jag tycke var boring så jag åkte hem) .. Dancehall är inte min grej :P Aja, hur som helst har jag hft SKIT kul och jag har ont i varenda muskel som jag har typ!

Imorgon har jag sovmorgon till 11, och jag slutar 12! Altså bara 1 timme i skolan! Fast jag och madde, och kanske johanna ska dansa i skolans danssal efter skolan. Det var jätte länge sen vi dansade där ! :) Så det ska bli kul! Sen vi 17.00 imorrn bär det av till stockholm för släkt-kräftskiva! :)

Jag orkar inte skriva mer för jag somnar snart .. :P klockan är typ 21.00 och jag är helt dööd! Hahah. Aja , så det blir tidigt i säng för mig idag!!

Puss !

Segt med bloggandet

Jag orkar inte. Jag har varit igång hela dagen. Skolan, hem hämta kläder, kasta i sig mat och sen snabbt till Uppsala DC för ca 2 timmars dans. Sen till bussen, hem, hopp in i duschen och nu sitter jag här. Orkar inte skriva nått långt intressant, för jag vill gå och lägga mig! Eftersom jag blev väkt klockan 6 imorse !

Jag vet inte hur det blir med bloggandet i veckan för jag kommer ju som sagt spendera det mesta av min tid på DC. (Uppsala Dans Center) .. men nått inlägg blir det nog!

Öppet hus för ett år sen!

Puss

Dans hela veckan!

Hej hej!! Hur mår ni? Jag mår inte så bra, av nån anledning har jag haft ont i magen hela dagen .. :S .. Men men , det går nog över! :) Jag kanske har ätit för mycket kräftor? :O Hahah .

Igår var som sagt Madde här , och mamma och dom hade kräftskiva. Vi (jag) åt en massa kräftor. Det var gott !! ;P Sen så pratade vi lite med Jennyfer, Michelle och Nishat som skulle på någon fest. Och eftersom jag bor jätte nära där festen var så svängde jag och Madde förbi!! Det var kul ;) hehe
Inga bilder togs tyvär :( Det enda jag hade med mig var mobilen så..

I veckan är det öppet hus på DC (Uppsala Dans Center, där jag dansar). Jag och madde ska dansa mer eller mindre varje dag! Och det börjar imorgon med Street La Style (som jag gick förra terminen med Otto). Fast han är i New York nu så han kmr inte förän nästa vecka. Men still, det ska bli kul att börja dansa igen!! Jag ska även gå på Street Funk imorrn! och kaanske Disco!
Resten av veckan ser dansschemat ut såhär: (Det är förstås bara under öppet hus veckan. Sen ska jag bara anmäla mig till 2 danser)
tisdag blir det Popping.
Ons: House och Hip Hop Lyrical om jag hinner ! Och ev. Hype om jag orkar vara kvar till 21.30!
Tor: Street N2 med Karin
Fre: Ragga Dancehall med Karin!
Söndag: House N2 !
Någon som vill hänga med !? :) Det kostar bara 50 kr för hela öppet hus veckan!! :)


Förra Öppet Hus. Jag i mitten med vit tröja!


Jag har inget annat roligt att blogga om idag, så why bother? :P

Puss!♥

Kräftor i massor!

Hej! Nu har jag haft min "första skoldag" och allt vi gjorde va att få schema, träffa klassföreståndarna och typ åt lunch..  Sen var vi lediga på fredagen, så skolan börjar typ inte på riktigt förän på måndag! :) Skönt!

Så vi var ju lediga igår, så jag och michelle spenderade dagen inne i stan, med julia också. Jag shoppade lite :) som jag kan visa sen!
På kvällen så åt vi kräftor hos Josef! Det var väldigt gott och väldigt trevligt !..
Ikväll ska min familj ha kräftskiva för hela gatan här hemma, och madde ska komma hit också. Ännu mer kräftor altså ;D. Jag älskar kräftor!! haha, och nästa fredag och lördag blir det också kräftskivor! Hahah . Yummy!!

http://farm2.static.flickr.com/1164/1093425196_028aa9ef83.jpg

Ser det inte frestande ut!? (not really :P haha)

Nu ska jag gå upp och hjälpa till lite!
Senare ikväll kanske det blir fest! :) wiie

Puss !

I <3 Rea

Hej hej! Jag kom nyss hem från stan. Jag var och köpte lite skolgrejer imorgon och även ett par skor. För bara 75 KR ! Det var halva rea priset!! :) Jag måste köpa en väska också, och lite kläder och sånt, men det får vänta..

Annars har jag inte gjort så mycket idag.. kollade på top model som har börjat gå tidigt på morgonen (gamla avsnitt dåra)..
Jag måste förbereda mig inför skolan imorrn! Typ hitta på nått att ha på mig, hitta mitt matkort och mitt skåplås, packa skolväskan ;D .. Ush jag är verkligen inte taggad på att börja igen!! Men men .. that's life! 2 dagar i skolan sen är det helg, så det blir ju mjuk start iallafall!

Sista kvällen på sommarlovet ikväll då! Vad ska jag göra? Först ska jag laga mat åt min familj :P .. (Mamma jobbar sent) och sen så ska jag såklart kolla på So you think you can dance♥ också.. kanske kollar jag på nån film eller nått också.

Nu ska jag gå och laga mat !

Puss !


Lyrical Hip Hop

Hip hop är en dansstil som jag älskar (som ni kanske redan vet).. Både att dansa och titta på. Lyrical Hip Hop är också nått som jag älskar. Det finns ju såklart andra danstilar som är lite vackrare och mer grasiösa eller vad man ska säga men there is just something about lyrical hip hop som jag älskar, och jag tycker att det är så himla fint!! Jag dansade det förut, och att blanda hårda och mjuka steg till mer eller mindre lugn musik är.. i don't know: wonderful! Man får lixom hitta balansen på nått sätt! För er som inte vet vad det är så är det en typ "lugnare" och inte lika "gangsta" form av hip hop.
Och jag Älskar danser med budskap också...:

Igår på So you think you can dance så dansade Chelsi och Mark till Bleeding love, och jag satt helt seriöst med öppen mun och fick gåshud! Dom var så duktiga!!
Här är 3 av mina favoritklipp från so you think you can dance med denna form av hip hop!
(Den i mitten är nog min favorit!)




Joshua & Katee - No Air


Sabra & Neil - Make it work (förra säsongen)


Förstår ni vad jag menar nu !? I loove it!

Jag är jätte taggad på att börja dansa igen nästa vecka!!!! I miss it!! (som jag kanske redan har skrivit :P)

Puss

Nya 1or!

Idag är det många som upplever det jag upplevde för typ exakt ett år sedan: Första dagen i Gymnasiet. Jag känner flera stycken som börjar i 1a ring idag! Jag kommer ihåg hur det var! Man var jätte nervös och spänd, och man hade en Massa förväntningar! Ny skola, nya ämnen, nytt ansvar, nya lärare, nya människor, nya kompisar/umgänge? Jag kommer iaf ihåg att jag hade en massa förväntningar.. Jag tror nästan att man hoppas på förändring lite föör mycket. Man tror att man ska få ett helt nytt liv som är jätte annorlunda än vad sitt gamla grundskoleliv var. Visst, det är klart att det förändras lite, och man får nya kompisar..  vissa börjar t.o.m.  bara umgås med nya människor och skiter i dom gamla kompisarna.. Någonting som jag inte har gjort och som jag också tycker är lite fel.. Bara för att man får nya kompisar ska man inte skita i dom gamla! Blanda dom istället :) Så får man ett helt nytt gäng! Hur som helst så tror jag att vissa förändras Jätte mycket i Gymnasiet för att dom känner att dom får "börja om", få en ny chans att vara den dom vill vara. Också någonting som jag tycker är lite mobbat.. Var er själva bara !! Det brukar funka ;D

Själv sitter jag här och ska börja 2an på torsdag. (2orna börjar 2 dagar senare än 1orna) För mig känns det bara som ett mellan år till 3an; sista året! Jag hoppas att det inte blir föör mycket plugg i år bara, och att de nya 1orna inte är föör dryga ;P haha.. Nerå men det går nog bra.. :)
Only 2 more years to go !

Igår var jag på stan med Madde på dagen. Köpte mitt förköpsband till Uppsala DCs öppet hus vecka, som tydligen kostar nu för tiden.. Dom har höjt priserna på allt! Det suger!! Så det blir inget terminskort för mig i år, bara 2 danser, precis som förra året :(. I år ska jag gå på samma Street La Style som förra året (fast nästa nivå) och så ska jag börja på House!! Det tycker jag verkar jätte kul! I love dancing! Det ska bli så kul att börja igen! Har verkligen saknat dansen!

Sen köpte jag ju födelsedags present till världens bästa Mormor ♥. Hon fyller ju år idag! Hon gör verkligen allt för oss så idag ska vi fira henne rejält! :) Vi ska dit på middag, och så kommer kusinerna också!! Jag vet vad hon ska göra för mat och det kommer att bli jättegott! I love my granny <3

Annat än det idag så ska jag försöka hinna med att antingen springa eller gå en långpromenad. Och sen så ska jag nog ner och sola också.. Behöver ju få lite färg till skolstarten!! :) Så man ser lite brun och fräsh ut! Hahah. Sen vill jag epilera mina ben idag också, men det gör så ont så vi får se hur det blir..kanske skjuter upp det :P haha.

Jag måste btw säga tack för hjälpen till er som kommenterade igår om väggmålning grejen, och jag måste säga att jag håller med! 1an tyckte jag också bäst om , men jag var ju tvungen att få en second opinion!

Nu ska jag gå och äta lunch!! :O Jag gick fakiskt upp super tidigt imorse av någon anledning. Jag bara vaknade av mig själv vid halv 8 tiden.. Jag tror min kropp känner på sig att det är skola snart eller nått.. Och jag som skulle vända på dygnet: Perfekt!

See ya !
/Paula



Väggmålning

1 > 2 >

Jag funderar på att måla en väggmålning på min vägg. Men jag vet inte vilken bild jag ska ta. Jag ska nog måla en av de här bilderna på christina aguilera (my all time favorite) , men jag vet inte vilken... Help me choose ?


Väggytan som jag ska måla på ser ut såhär:
                                                                                                                                     


Någonstans där i höjd med hyllan, stereon och skivorna vill jag måla. Och eventuellt lite högre upp.. Vad tycker ni?

Kommentera bild 1 eller bild 2 för att hjälpa mig bestämma!! :)

Puss !

Yoga

Hello ! :) Idag har jag som sagt inte gjort så mycket annat än att vara hemma och mysa. Det blev ingen Parent Trap idag, men det få bli någon annan dag! Jag åt jättegod middag med min familj och så ha jag och mamma precis varit ute på en 1 timmes promenad! :D Skönt!

Imorgon så ska jag ner på stan och köpa nånting till min kära mormor som fyller år på tisdag, och även söka ett jobb!! :)
Wish me luck! :) Något annat spännande som händer imorgon är att min syster börjar plugga igen! Hon ska plugga ett halvår på en skola som heter bergs i stockholm och sen 3 år i San Francisco!! ( I'm gonna miss her so much!) Det kommer att bli så himla roligt för henne ! I'm happy for her !!

Annars händer det inte så myket.. jag besällde nys en Yoga dvd! Haha , jag oh mami har bestämt oss att vi ska börja med Yoga! :) Fun!



Yes, sådär vig och smidig (och smal) hade jag tänkt bl! :D


Nej nuska jag faktiskt gå och lägga mig ! Fast jag ska nog kolla på e film innan jag sover.. Men jag ska vända på dygnet nu har jag bestämt!!

(Btwså har mitt tangent bord cpat sig så att den hoppar öve när jag trycker på vssa tangenter, tex ibland hoppar den över space och ibland hoppar den över bokstäver... eler så är de min datorsom har fått nått skumt virus.. jagfixade det på alla ställen sm jag märkte när jag skev inlägget men jag orkar inte läsa igenom och rätta.. ni kanske märkte det på en här senase texten som jag int har rättat.. någon som känner igen felet?? Och vet vad man ska göra??)

Puss !!

The Notebook



Ååh den är så fin !! Man gråter ju en liten skvätt varje gång !! Inte undra på att Rachel Mcadams och Ryan Gosling blev kära när dom gjorde den där filmen! Man blir ju själv kär bara man kollar på den! Haha.. kär i han! Han är så gullig mot henne!! Finns sånna killar på riktigt? I sure hope so!

Aja nu ska jag drömma mig vidare.. Jag funderar på att ha en riktig film kväll, altså se fler filmer. Jag vill titta på filmen The Parent Trap! En annan film som jag har sett 100 gånger, men nu var det riktigt länge sen !! Sist jag såg den kanske var när jag var typ 10-11 år !! Jag älskade den och typ kunde alla repliker! Jag ska försöka hitta den! :)

Puss !♥

Best Kiss


Jag har kommit på vad jag ska kolla på !! The Notebook!!! En film som jag har sett 100 gånger, but it never gets old! One of my favorite movies of all time! Den är så mysig. Om ni inte har sätt den så har ni verkligen missat nått ! Se den nu!!

Här är ett av mina favoritklipp! När Rachel Mcadams och Ryan Gosling (huvudrollerna i the notebook) vinner Best Kiss Award för en av deras kyssar i filmen. De var även tillsammans på riktigt där och det syns verkligen tycker jag. Sättet dom kollar på varandra! Det är så fint bara ! See for yourselves!! :



Man blir ju typ aldeles rörd! I alla fall jag!

Nu ska jag gå och kolla på The Notebook ! ♥

Puss!

Sunday morning rain is falling

Sunday Morning, och jag sitte och lyssnar på just den låten:


Playa medans du läser :) den är mysig!

Det blåser nästan storm ute och det regnar. Skulle nog inte sätta min fot ute idag även om jag fick pengar för det.. Jag hatar detta äckliga höstväder!! Men men .. Jag är på krypa-ner-i-sängen-igen-humör och det är precis vad jag planerar att göra!! Titta på nån hel säsong av nått TV program.. Heroes kanske? Jag saknar Greys Anatomy och One Tree Hill! Undra om det har kommit nya avsnitt!? Det måste jag kolla upp! Sen ska jag göra mig en stor kopp kaffe och sitta och mysa..
:)

Den här koppen vill jag ha från Duka! Jätte stor och fin&blommig! Precis som dom ska vara! Finns även i svart. Jag vill ha dom så gärna att jag funderar på att gå och köpa 2 svarta och 2 lila. Am I crazy!? Eller bara lillgammal? Haha 17 år och går och köper koppar för sina pengar? :P Haha.. i like it!


 

Have a nice Sunday!♥

Gentleman på Grönan!

Goodmorning! :) Eller aa, morgon för mig iaf.. vända på dygnet my ass :P Jag tänkte berätta lite om när jag såg Gentleman i förrgår! Det var hur kul som helst och han var jätte duktig på scen !

Det började med att jag och Madde tog tåget till stockholm klockan 13.35! Vi åkte tidigt för att vi ville gå runt i stan i stockholm lite innan! Vi gick runt ett tag , träffade michelle också, madde köpte skor.. Sen gick vi och åt på Kungshallen.

Dom har VÄRLDENS godaste ceasar sallad där som ni MÅSTE pröva nästa gång ni är i stockholm. Det är på resturangen där uppe.. precis när man kommer in i Kungshallen så gå man till vänster och tar en trappa upp.. Typ till en hamburgarställe. Där finns den och den kostar 89 kr. Totally worth the money!!

Allafall.. Sen började klockan närma sig fem och vi var tvungna att vara på gröna lund innan 18.00 för då höjde dom inträdes priset från 70:- till 140:- !! Vi träffade Vickie (en av michelles kompisar från sigtuna) och så vi skyndade oss att äta upp salladen och sen gick vi snabbt till 47ans busshållplats där vi mötte emil och jennyfer som precis kom från tåget. Sen tog vi bussen som var helt proppad och så blev det nått fel på den så vi fick vänta i den där stekheta bussen jätte länge. När vi Finally kom fram till grönan kl tio i sex så var det jättelång kö! Vi trängde oss jätte mycket, men sen kom det en tjej och öppnade en ny kassa precis vid oss så då kom vi först så vi hann Precis innan 6 ! Tur ! :) hehe. Sen var det bara att börja vänta eftersom han började spela klockan 8! (Fast vi såg han typ 1 och en halv timme innan när han testade ljudet och sånt på scenen)

När klockan var lite över 20.00 kom han in på scen och stanken av Marijuana låg i luften..(eftersom en kille bakom oss stod och rökte på :P ) .. Han började spela en massa av hans nya låtar som inte så många kunde sjunga med i och sen körde han dom mest kända mot slutet. Hans fru var en av bakgrunds sångarna och hon var värsta söt :) Man såg hur dom kollade på varandra ! Aaaw :D haha.. På grönan är scenen rätt nära publiken och jag lyckades tränga mig längst fram som vanligt!! Det var en trappa ner från scenen som han gick ner för flera gånger och en av gångerna stälde han sig på gallret längst fram mitt framför mig! Alla blev galna och började tafsa på han och dra i han! Jag gav honom en stor kram!!(och tafsade lite ;D)  Haha man måste ju passa på! ;D.. Senare mot slutet så slängde hans trummis ut en av sina trummpinnar till publiken , och jag plus många andra fångade den! Alla drog och kämpade för att få pinnen så till slut när mitt finger höll på att gå av så var jag tvungen att släppa :P haha. ,
Jag låter som en riktigt jävla galen groupie!! Hahah men jag blir alltid lite galen på kosärer bara ! Oavsett vem det är.. eller aa sålänge det är nån jag vet vem det är och jag kan några av låtarna!
Hur som helst så var han jätte bra på scen och gullig mot alla fans, han pratade med publiken hela tiden och kollade mycket ner på oss som stod längst fram!! :)

Här har ni lite bilder.. jag skulle lägga in en film om jag kunde, men varje gång jag försöker lägga upp någonting på youtube så tar det alltid 100 år (eller så är det min dator som hakar upp sig) och jag orkar inte vänta..


Grönan på kvällen ♥

Gentleman!



(Madde, Michelle, Jennyfer och ni som va med, om ni vill ha bilderna utan paulasimons.webblogg.se på så säg till så skickar jag dom!!)


Taggade innan..


..Slitna på sista tåget hem!!
Hehe.


Så..nu är det bara URF kvar att berätta om!! :D

Aja , nu ska jag och handla med min mamma!!

Puss!!

Godnatt

Hejhej! Jag har inte hunnit blogga idag och jag hinner inte nu heller för jag måste egentligen sova nu ! Måste börja vända på dygnet nu när skolstarten är nära !! Men jag lägger in en bild och sen lovar jag att köra en big update imorrn!!


Flum bild från URF! Svettig, rödögd och sliten, men ändå sjukt glad!! Den bjuder jag på ! ;P

Puss & Godnatt!!

Gentleman

Imorgon ska jag till Grönan och se Gentleman!! :D Det ska bli skit kul! Jag såg ju han på förra årets Reggae Festival , men jag kmr inte ihåg så mkt :P haha for some reason :P .. Aja , så det ska bli kul att se han igen imorrn ! :)
Jag och Madde ska även gå i stan i stockholm lite, fast det blir ingen shopping för mig , cause i'm broke :P


Aja .. Jag ska lägga upp bilder från URF också.. om jag inte hinner med det idag så gör jag det imorr eller i övermorgon.. om jag hinner.. för jag ska göra en massa på fredag också. Och sen ska jag nog ut och tälta med några kompisar över helgen.. hur som helst; Dom kommer när dom kommer ! :)

Pusshej !

Festival clothing

3 dagars Oufit!


Day 1 : Shortsdress - Åhlens, Sjal - H&M, Gummistövlar - Skopunkten, Armband - Alla möjliga ställen: brasilien, tunisien, gina tricot, URF band från 2007 och 2008 m.m. Väska - Åhlens
Day 2 : Love is my Religion linne - Fashion Against Aids designad av Ziggy Marley, Grå kofta - Mango, Jeans shorts - Only. Armband Väska och Gummistövlar: Se Day 1.
Day 3 : Rosa linne - Gina tricot, Vitt linne - Weekday, Bruna shorts - H&M, Kofta - Gina tricot , Sjal - Jennyfers, Örhängen - Michelles Bamboo (mina är sönder :( ) Gummistövlar Väska och Armband: samma som day 1.

Där har ni vad jag hade på mig på URF från alla dagarna.. Mer bilder kommer  ! :)

Puss !


Update kmr!!

Hej ! Just nu är jag hos michelle. URF är slut och det är drygt 1 vecka tills skolan börjar :( Jag har inte riktigt tid att skriva just nu men tänkte bara säga att jag kommer uppdatera och skriva allt om URF och visa massa bilder och outfits m.m. ! :)

Puss på er!!

URF Dag 3

Hej hej ! Just nu sitter jag hemma hos mina kära syster som var så snäll och gav mig ev sovplats igår ! Hehe, jag hade lite problem med hur jag skulle komma hem så tillslut så sket jag i det och så promenerade jag och andrea hem till henne ! Efter lite nattmat på max då ;P ... De senaste 2 dagarna har varit hur roliga som helst !! Verkligen!! Igår så spelade Richie Spice och Sean Paul ! Båda var jätte duktiga och spelade alla deras bra låtar och jag filmade och tog en massa kort som ni kan få se sen ! Vet ni!? Min brosha träffade Sean Paul på Sats (gym) här i uppsala tidigare på dagen! Han tog kort med han och fick hans autograf och så ... hehe lite coolt !
Dagen innan spelade Queen Ifrica m.fl. och hon var också jätte bra!! Jag var kvar till kl. halv 3 igår och då spenderades mest tid i danstältet typ. Ett tält med en bar, lite bord och stolar och jätte skön musik, Reggae musik obviously, och även lite dancehall och så! Det var så himla fullt där inne ! Folk stog på borden och bänkarna och dansade bara för att få plats ! haha!

Snart ska jag börja fixa mig lite och sen bär det av till Michelle för lite förfest och så och sen så drar vi till Festivalen igen!! Sista dagen idag :( I don't want this to end !! Vi har så jäävla kul varje dag !! Aja bara 1 år kvar tills nästa URF. HAHA , fast nästa sommar så ska jag och mina girls nog på Summer Jam i tyskland (?) också! Det är också typ också en reggae festival.. eller nått ;P ..

Aja , see ya cuties ;)

Puss !

Uppsala Reggae Festival 2008



Uppsala Reggae Festival 2008 ! The day has come ;P Hahah..
Just nu är jag hos michelle och vi laddar med lite reggae music :) Vi är så taggade !!!! Fyfan vad vi kommer att ha kul de kommande 3 dagarna, även fast det är skitväder ! :)
Alla tre dagars outfits kommer, fast efter festivalen, altså på söndag! :)
Jag och michelle har hjälpts åt och testat kläder och så! Vi kommer vara skit snygga! Jag målade nyss michelles naglar i reggae färgerna! Det blev skit snyggt !



Nu ska vi fixa oss och sen gå och köa och få våra band och så! Yaaay !!!

Puss !!

Låång dag !

Hejhej!
Idag så åkte jag ner på stan tidigt (efter att ha sovit hos michelle) för att köpa gummistövlar. Jag tänkte t.o.m. köpa mina Viking-stövlar som jag vill ha för 600:- .. men sen så hittade jag en budget variant istället för 250:- , som känns lite mer okej att spendera på ett par gummistövlar. Men jag köpte dom aldrig , för jag var bara på stan en kortis, så det ska jag ner på stan och göra imorrn.. Annars har jag hunnit med lite andra saker idag också! Jag har varit och solat, varit lite med jennyfer och nishat, epilerat mina ben :P, tittat på filmen Hancock (som btw var jätte bra, och Will Smith var som vanligt steaming hot! ;D) och lite andra saker.. Det är pissväder ute, och det kommer det även att vara mer eller mindre under hela URF .. så att köpa gummistövlar är nog ett smart drag! Jag har hört av dom som håller på att bygga upp festivalen att det redan är lerigt överallt! Det kommer nog vara kallt och regna hela tiden , men det stoppar inte mig från att ha det hur kul som helst! Jag längtar ! Den börjar på torsdag kl 12.00 så det är altså bara 1 ½ dag kvar ! Yaay !


Last year was good, but this year will be ever better !
woohoo !

:) nu ska jag gå och lägga mig !
puss ! <3

3 dagar kvar!



Hej ! Kul att de flesta av er verkar tycka om den nya designen! :) I like it too faktiskt! hehe..

Igår hade vi det väldigt trevligt hos julia! Vi kollade på en mysig film som hette "A cup of love" eller "A feast of love" Haha det stog olika på skivan och fodralet :P Och så åt vi fruktsallad och chips och sånt! :) gottgott!
Detta hade jag på mig:


Randigt linne- F21
Skärp - Vintage
Kofta - Vero Moda

Nu ska jag gå och göra mig iordning. Jag har typ pyjamas på mig fortfarande och jag ska iväg till michelle snart !
bara 3 dagar kvar till URF idag ! :D
Puss !

Segobert

Det går tydligen inte att se den nya designen för vissa med Mozilla. Med min mozilla funkar det.. men men. För er som det inte funkar för så ska ni trycka på F5 knappen några gånger tills det funkar.. Aja enough about that, det funkar vell så småningom. Tell me what you think ! :)

Ikväll ska jag och tjejerna hem till Julia och ha myskväll :). I like, jag orkar typ inte nått annat pga. mitt seghumör :P Det blir så för mig ibland; dagar när jag verkligen inte orkar röra en muskel och bara vill ligga under täcket hela dagen..

Haha aja, nu ska jag börja göra mig i ordning. Kanske slänger in en outfir innan jag åker, vi får se !

Puss!

Ahapp?

Tydligen så syns inte den nya headern m.m för alla? Jag fattar inte varför. Jag frågade min syster om hon såg det och hon ba: Nej det ser likadant ut som innan... : ( Jag ska maila bloggmänniskorna och säga åt dom att fixa det. Säg gärna till om ni ser det! Altså att inläggsrubriken är rosa och att det är en svartvit header !

Puss!

Rihanna

Okejokejokej.. Jag SKA gå och lägga mig nu, men innan måste jag bara säga Wow till Rihannas fina outfit!


Jag älskar att hon har helt svart/grått och sen lyser det rosa upp det hela! Jag älskar kontraster!
Sen att hon är väldigt "in shape" är ju ett plus också! Det ska jag också bli!! ... snart :P

Puss !
Godnatt nu, for real this time!

Tandtroll

Hej igen! Nu har jag borstat tänderna och allt och är färdig för läggdags :) (haha det låter typ som att jag är en liten unge).. Att det alltid ska bli så sent då? Vips så är klockan halv 3 helt plötsligt.. och jag som hade tänkt försöka vända tillbaka dygnet lite, yeah right! Vet ni vad jag märkte när jag borstade tänderna!? Att 2 av mina tänder hade en typ svart-grå aktig pytteliten fläck på sig: HÅÅL ! :O Jag har aldrig haft ett hål i tanden!! Jag är livrädd för att borra för alla säger att det gör så j*vla ont! Men om jag tänker efter så är det inte så konstigt! För jag äter SJUKT mycket godis och sötsaker nuförtiden.. Mitt sötsug som höll på att försvinna är tillbaka! Så nu måste jag börja igen: INGET GODIS, SÖTSAKER, SAFT,JUICE, LÄSK, GLASS m.m. Och den här gången gör jag det inte för att jag obsessar om min vikt utan för att jag vill rädda mina tänder !! Jag pratade med min mormor idag om hur mycket godis alla människor äter nuförtiden, till skillnad från förut, och hur hål i tänderna, diabetes, fetma osv. blir vanligare och vanligare. Men det är ju inte så konstigt eftersom man trycker ju i sig massa skit varje dag eller flera gånger i veckan! Iaf jag ! Så nu ska jag faktiskt försöka hålla mig ifrån det mesta med socker i och även typ sötningsmedel som inte heller är så bra för sötbegäret!
(Det blir lättare att hålla förbudet för mig om jag bloggar om det, det blir lixom mer official)

Nu ska jag sova !
Goodnight, sleep tight. Don't let the bed bugs bite.
<3

nytt och fräsht

Ääntligen har jag orkat fixa lite nytt!! Jag har velat det väldigt länge nu men aldrig orkat eller haft tid. För tro mig, det är väldigt tidskrävande!! Har suttit i flera timmar nu och fixat ny header, lagt up den på bloggen, gjort allting lite bredare så att det skulle passa in med den nya headern, tagit bort de gamla gulorangebruna färgerna och gett bloggen en fin liten touch of pink! :) Sen tar det ju ett tag att figure out hur man gör allt det där också eftersom det bara står massa bokstäver och nummer.. html altså.. jag har fortfarande lite saker kvar att fixa.. som jag ska göra nu!
Men annars är det klart ! Och jag är nöjd ! Jag börjar ju bli riktigt bra på det här nu. Jag kommer ihåg första gången jag skulle försöka mig på att ändra min dåvarande bloggs utseende lite, och allt var verkligen som grekiska; jag fattade Ingenting. Men man lär sig vell på 3 år !
Vad tycker ni då? :)
Puss!

Bro's b-day

Hej cuties! Idag är det ju som sagt min lillebroshas födelsedag, som faktiskt inte är så liten längre. Han fyller 15! Vilket han är överlycklig över för han har längtat och räknat ner till den här dagen i typ 2 år: Moppe ålder. Jag tycker också att det är lite kul för det betyder gratis skjuts för mig!! :) Sen när jag tar körkort (förhoppningsvis om ett halvår) så kan jag ju ge tillbaka och skjutsa han och så .. Heheh..
Aja , vi har firat han och ätit gott och så. Andrea var här, alltid kul att träffa henne! Jag kommer att sakna henne som faan när hon flyttar till San Francisco ! Vill inte ens tänka på det !

Detta hade jag på mig idag:


Shortsdress - att. , Halsband & hårband - H&M, Armband - gina tricot
Jag älskar min shortsdress !! Tänkte ha den nån av dagarna på Reggaefestivalen! Som det nu bara är 5 dagar kvar till!:D

Jag funderar på att fixa en ny header idag.. den jag har börjar ju bli lite gammal.. eller? :)
Puss

Regnig båttur



1. Till en början var vädret fint och Andrea var glad och söt, 2. Bekymmerlös blå himmel.. trevligt!.., 3.Fast om man vände på sig och kollade mot dit vi kom ifrån så såg det inte lika ljust ut.. Det började såklart regna.. så vi fick sitta under kapellet och äta. Sen slutade det regna lite och vi badade lite. 4. Andrea skulle retas lite med theo och låtsas att hon skulle kasta i han :P hehe. 5. Jag och Andrea, inte den snyggaste bilden direkt men men, den bjuder jag på ;)

Det var det! Nu ska jag gå och lägga mig! Puss <3

Mitt bankkort har träningsverk

HEJ ! Idag har jag varit på stan och shoppat lite :) Jag fick ju pengar för lägga jord över hela vår tomt, haha och dom pengarna rök idag :P .. En väska, en shortsdress/jumpsuit (whatever you want to call it), en skjorta, ett linne och några armband fick följa med hem! :) Finfint!! Jag köpte inte allt som jag ville köpa, tex. ett par gladiator sandaler och ett par svarta viking gummistövlar.. men det får vänta! Hahah jag vet inte vad jag har kommit in i för fas med jag diggar svarta gummistövlar jätte mycket!! Haha jag tycker det är coolt och till och med snyggt! :P Jag får mina wacky idéer ibland.. Men men , like it or leave it .. haha ;)

Hiss eller diss? (hahah älskar uttrycket ;P)
Jag gillar det starkt iaf!! xD

På kvällen så satt vi tjejer på en brygga vid ån och rökte vattenpipa och myste (mös??).. Det var trevligt! Och vi satt bara och lyssnade på reggae för att ladda inför URF! (Uppsala Reggae Festival) Det är bara 6 DAGAR KVAR NU!!!! I can't waait !!! Nu har jag köpt min biljett och nästan allt är klart! Yaaay ! Några dagar innan så kanske jag ska ut med båten i nån/några dagar. Dels för att jag tycker det är så mysigt med båtliv, och eftersom att jag inte följde med på "båtsemestern" som min familj åkte på så tänkte jag att jag kunde följa med nån dag nu :) och också för att jag vill få lite härlig färg till URF ;D hehe. Men jag hoppas jag får med mig någon kompis så det inte blir föör tråkigt ! :)

Kvällens outfit:

Ursäkta minen :P

Shorts - F21 , Linne - Weekday , Schal - H&M , Armband - Gina tricot , Väska - Complement, Åhlens

Ni kan även få se min nya rutiga skjorta! :) Resten som jag köpte får ni se någon annan gång!

I like it! I have a thing for oversize som ni kanske har märkt!
:)

Igår var jag, min syrra, mamma m.fl ute med båten , det regnade och åskade och blixtrade på sjön, men det blev faktiskt några dopp ändå, för det var jätte varmt i vattnet!! Sen åkte vi hem och kollade på p.s..i love you och drack té. Den filmen är så fin! Och sorglig!
Jag lägger upp lite båt bilder snart!

Imorgon fyller min brosha år, så det bli nog inte så mycket bloggande...
See ya :)
Puss<3

RSS 2.0