Yoga

Hello ! :) Idag har jag som sagt inte gjort så mycket annat än att vara hemma och mysa. Det blev ingen Parent Trap idag, men det få bli någon annan dag! Jag åt jättegod middag med min familj och så ha jag och mamma precis varit ute på en 1 timmes promenad! :D Skönt!

Imorgon så ska jag ner på stan och köpa nånting till min kära mormor som fyller år på tisdag, och även söka ett jobb!! :)
Wish me luck! :) Något annat spännande som händer imorgon är att min syster börjar plugga igen! Hon ska plugga ett halvår på en skola som heter bergs i stockholm och sen 3 år i San Francisco!! ( I'm gonna miss her so much!) Det kommer att bli så himla roligt för henne ! I'm happy for her !!

Annars händer det inte så myket.. jag besällde nys en Yoga dvd! Haha , jag oh mami har bestämt oss att vi ska börja med Yoga! :) Fun!



Yes, sådär vig och smidig (och smal) hade jag tänkt bl! :D


Nej nuska jag faktiskt gå och lägga mig ! Fast jag ska nog kolla på e film innan jag sover.. Men jag ska vända på dygnet nu har jag bestämt!!

(Btwså har mitt tangent bord cpat sig så att den hoppar öve när jag trycker på vssa tangenter, tex ibland hoppar den över space och ibland hoppar den över bokstäver... eler så är de min datorsom har fått nått skumt virus.. jagfixade det på alla ställen sm jag märkte när jag skev inlägget men jag orkar inte läsa igenom och rätta.. ni kanske märkte det på en här senase texten som jag int har rättat.. någon som känner igen felet?? Och vet vad man ska göra??)

Puss !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0