Amazing



Kommer ni ihåg vilken hysteri det var kring Harry Potter (och typ fortfarande är lite..) Det här kind of reminds me of that..  Och nu förstår jag varför också!!!!! Amazing! Ja, jag är lika obsessed som alla andra som har sett den är. Jag satt och viskade till Malin hela tiden: Malin, jag älskar honom!  Pathetic i know, men han är vacker så det är svårt att inte obsessa!
Jag har hittat något nytt att göra på jullovet: Se på twilight om och om och om igen!
Hahahah och jag som satt och mobbade att alla var så himla besatta av denna film.

Ja, jag ska se den miljoner gånger till. Ja, jag ska köpa böckerna.

Jag är kär
Hahahahahaha jag är så mobbad.

Puss & Godnatt!

Hello there

Hej! Jag har haft en jätte mysig jul och jag har fått bra julklappar! Till och med det jag önskade mig mest av allt! Och det som jag har önskat mig typ sen jag gick i 5an! :D , Om ni inte redan kan räkna ut vad det är så kommer jag att berätta det när jag får den! Altså när min brorsha kommer hem från Dubai. För julklappen är nämligen från pappa! :)

Anyway.. Idag har jag inte gjort så mycket.. Michelle sov här, efter att vi hade varit på Aidas "White Party" igår. Sen har jag mer eller mindre segat hela dagen. Och nu på kvällen så kom Andrea hit och vi hade myskväll med godis och film! Vi kollade på The Duchess med the talented Keira Knightley. Den var bra, fast den slutade inte riktigt som man ville... Sen gick systern hem, för hon ska upp tidigt och jobba imorrn.. Så nu är jag all alone.. Funderar på att kolla på en till film. Nämligen The Women med bl.a. Eva Mendez.





Och imorgon ska jag och Andrea och Malin gå på Twilight. För vi alla fick biopresentkort i julklapp och ingen av oss har sett den än. Och det är ju ett måste efter allt tjat om den där filmen. Så snacka om att jag har höga förväntningar!!

Nu ska jag som sagt kolla på the women, och dricka lite chai té också! :)

Puss!

Tårar..?

Det blev inget julklapps handlande idag. För jag har känt mig lite smått sjuk. Eller sjuk och sjuk jag har haft skit ont i magen hela dagen ! :( Typ värsta kramper som inte går över.. :/ inte så kul! Men nu har det blivit lite bättre iaf ! Jag har suttit inne och kollat på film idag. Bl.a. på titanic. Det var så längesen jag såg den och den är såå sorglig! Till och med så att JAG fällde en tår ! Jag gråter aaaldrig. Jag vill typ gråta, men jag kan inte. På vissa sorgliga filmer när man "ska gråta" brukar jag sitta och kläääämma ut tårar bara för att jag tycker att mina tårar borde få komma ut ibland. Då kanske det kommer en tår eller två, men sen är det klart.. Kan nån lära mig hur man gråter ?? I'm made of stone  ! :( Fast det kom 2 tårar här om dagen när jag och madde kollade på pearl harbor. Men då satt jag också och kläämmde. Haha i'm so pathetic..

Nu ska jag gå och äta middag och se om min mage blir bättre av det.

Pusshej !

Christmas Spirit

Hejhej! Igår var jag och köpte lite julklappar på Kista Centrum med Michelle. Nu har jag typ alla julklappar klara. En kvar bara men det blir lätt. Det är inte så svårt att hitta på något till en 7årig pojke. Min lillebror altså. Funderar på nått Playstation spel eftersom att han typ precis har upptäkt att playstation är kul och spelar det hela tiden. Fast våra gamla spel då. Så om han får något spel som är hans eget så blir han nog glad.
Det är så skönt för att jag och alla mina syskon (har 6 st totalt, alla är dock inte "riktiga" eller vad man säger) har bestämt att vi inte ska köpa någonting till varandra i år. Det är verkligen en lättnad för annars känns det bara som att man går och köper nått litet "bara för att köpa något".. vilket kanske inte blir så kul att få och inte heller så personligt. Om jag hade lite mer pengar att spendera så skulle jag ju självklart lägga ner tid och pengar på dom också , så kunde alla få nått riktigt fint.. men det har jag ju då inte :( . Men till mina 2 yngsta bröder ska jag självklart köpa något! För det där med julklappar var ju typ höjdpunkten av ååret när man var liten. Haha.
Jag kommer ihåg när jag var liten och vaknade på julaftonsmorgonen och var helt upprymd och ruusade fram till min Julstrumpa för att se om det fanns något paket i (som det alltid fanns). Så slet man upp det och blev jätte glad av det man fick. Så sprang man in och väkte mamma och pappa och sa titta titta vad jag fick! Woow ! Och sen senare på kvällen efter kalle anka och allt satt man ivrigt och kollade ut genom fönstret efter tomten ! Sen varje gång man fick en julklapp blev man överlycklig.
Julafton var så fantastiskt när man var liten, och man var fylld med gkädje och julstämning!! Det är så synd att det försvinner med åren! Det är 2 dagar kvar till julafton och jag känner nästan ingen julstämning alls. Det känns typ som att det är en helt vanlig måndag..
Jag får vell kolla på mer julfilmer för att få mer stämning! Hitills har jag kollat på The Polar Express (favoriten), The Grinch, Fred Claus (någon julfilm som handlade om tomtens brosha) & This Christmas. Julfilmer är så himla mysiga!
Sen lyssnar jag även på mycket julmusik , vilket jag också älskar! Typ The Christmas song, Have yourself a merry little christmas (- Christina Aguilera), This christmas, all i want for christmas, jingle bell rock är bland favoriterna! När jag lyssnar på dom får man verkligen lite julstämning iaf! :)
Jag tycker det är så intressant hur alla firar jul olika. Alla familjer har sina egna traditioner. Vissa kanske firar jätte traditionellt, med lutfisk och dopp i grytan och allt. Medans andra firar ganska "modernt" med sina egna julrätter och sina nya och egna traditioner. Det skulle vara intressant att få se skillnaderna irl. Hur alla olika människor firar jul.
I min familj firar vi inte såå traditionellt. Vi äter ju julbord, men vi har vell lite småsaker annorlunda. Förra året åt vi inte ens julgröt, utan ris à la malta. Och vi dansar inte runt granen heller, som många gör. Fast vi gjorde det när vi var små, men i don't know på senare tid har vi typ skitit i det.. Vet inte om det är bra eller dåligt.. Jag klarar mig iaf utan det..



Kameler i julgranen. Vadå har inte alla det ?

Nu ska jag gå och äta lunch, sen om jag orkar så åker jag ner på stan och köper min sista julklapp!
Merry Christmas

From me to you.



Jag har gjort ett alldelles eget julkort i år :)
Och om min skrivare inte hade slut på färgpatroner så skulle jag faktiskt skriva ut det och skicka till folk.
Men men, så blev det inte..Fotot är förstås taget av mig, annars skulle det ju knappast vara "mitt egna" julkort.

Merry Christmas everyone!
/Paula

JULLOV HERE I COME !

Nu är jag KLAAAAAAAAAAAAAR med Samjuridik Uppgifterna och jag säger bara en sak: JULLOOOV HERE I COME !

Samhällsjuridik

Skönt! Nu har jag iaf skrivit klart uppgift 1 och 2. Det blev 2 sidor. Nu ska jag sätta igång med uppgift 3. Jag ska skriva en analys om nödvärn och en diskussion om ett domslut i ett brottmålsexempel som vi fått.
 Visst låter det kuuul!? Hah

Jag är redan sen, jag lämnade iaf in Uppgift 1 och 2 i tid. Typ 16.28 och det skulle senast in 16.30. I suck , but that's something i know already so no need for you to tell me that. Men ni kan få skratta åt mig för att jag är så sämst. Men på nått sätt bryr jag mig inte just nu. Jag får officially jullov Imorgon och det känns som att jag bara har gett upp allt som har med skolan att göra och min hjärna har ställt in sig på lov. Jag bryr mig inte om jag lämnar in sent, huvudsaken just nu är vell att jag lämnar in den över huvudtaget.. eller? Det är inte som att den inte "räknas" för att den kommer in lite sent.. Min lärare kommer ju fortfarande ha den att betygsätta och jag har ju fortfarande lixom gjort den. Aja . hur som helst så är min hjärna inställt på ->[vila] så det tog mig huundra år att skriva uppgift 1 & 2 och dom var dessutom mycket lättare än uppgift 3. Aja jag får vell bara plåga mig igenom den helt enkelt.

See ya .

aaaa)=(#&!(&%="

JAG ORKAR INTE !!!



Jag måste skriva min jävla dryga sam-juridik uppgift hela dagen idag, som vi har fått av den där jävla lärarkandidaten, som vi har i det här jävla SKIT ÄMNET !! Jag har ingen ORK kvar ! Det känns som jag skiter i allt nu men det är ju förfan lov på fredag så who cares !!?

Jävla SKIT!

haha agrobarnet själv :P
/Paula Simons

KUL att jag är sämst i hela världen och fortfarande inte har skrivit uppgiften. Jag försökte faktiskt men den är SÅ JÄVLA DRYG!
KUL att jag typ måste ägna hela morgondagen åt den här jävla fittuppgiften (excuse the language) Svar: Nej jag ska inte gå till skolan, vi kollar ändå bara på film på alla lektioner och jag måste ju bli klar med uppgiften i tid så.. (Den ska in imorgon 16.30)
KUL att jag aldrig kan ta tag i saker i tid och att jag alltid måste vara i sisstaa sekunden med allt. (Nej här snackar vi inte ens sista minuten, utan sista sekuundeen! )
KUL att jag inte har hunnit med att köpa en enda jävla julklapp än och jag måste vara helt klar med 2 st innan lördag, allt pga. jävla skit skolan.
 KUL att jag har en finne lika stor som ett berg på min kind
KUL att jag jämt måste vara så jävla envis och aldrig bara hålla käften.
KUL att jag har typ agroutbrott på mig själv och jag sitter och klagar som en bitter pensionär i mitt iskalla rum och tror att allting ska bli bättre bara för att jag klagar lite.
KUL att jag borde gått och lagt mig för länge sen och inte suttit här och klaagaat.
KUL att jag har ett liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiv.
KUL att jag är så jäävla pateetiiiskk!!!

GODNATT !


(Förlåt för utbrottet)
Hahah i crack me up.
wieerdooo

mesmerized

Tjabba. Idag har jag haft en helt vanligt dag i skolan.. Fast vi var på tingsrätten imorse och fick vara med på en rattfylleri-rättegång. Det var kul! Men annars så har inget roligt hänt idag.. Inget tråkigt (utöver det vanliga) heller för den delen.. Jag är så sämst jag borde ha suttit hela eftermiddagen och skrivit min SamJuridik uppgift påå 3 sidor som ska in på torsdag.. Men neej neej, jag är ju som jag är och måste alltid göra allt i sista minuten. Jävla skit!

Jag måste på stan och handla lite julklappar har jag kommit på ! Och så måste jag skriva en liten önskelista. Men den blir inte så svår att skriva: EN SYSTEMKAMERA ! Yes .. det var typ allt. Klart jag önskar mig lite andra småsaker också men sånt kan man ju oftast köpa själv..

Nus ska jag gå och göra chai té.

Den här bilden tycker jag ser så konstigt freaky ut fast ändå cool. För det ser typ ut som att jag ska hugga någon med spegelspetsen (ush , flashbacks från eden lake) men i don't know.. den är cool ändå :P


why do i keep running from the truth
...

Puss!!

shenae grimes


Cobrasnake


School - only one week left and i'm complaining like crazy

Hej. Just nus istter jag i skoaln och pluggar.. It never ends does it? Svenska prov och 2 inlämningsuppgifter denna vecka. Orka? NEJ ! Aja sen är det slut iaf , och det kan jag ju vara glad för. Jag kan känna mig fri i iaf 3 Veckor innan det börjar igen.. Jävla skit.

Jag tänkte bara säga att den där rutan som tydligen kommer upp när man går in på min blogg tillhör inte min blogg utan en annans som bara har kommenterat.. hon har en privat blogg så därför måste man fylla i användarnamn och lösenord bara för att se hennes kommentar. Men det roliga är att jag har tagit bort hennes kommentar och den där grejen är fortfarande kvar. Allafall.. när den kommer upp, tryck bara på avbryt så funkar allt som vanligt! :)

Har inte så mycket med att tillägga för tillfället..

See ya <3

Fyrisskolans Lucia Unt.tv



Eftersom att Lucian i min skola var lite speciell i år: Vi hade en kille som Lucia, så kom Uppsala Nya Tidning och filmade oss och frågade lite frågor och så. Ni kan kolla på klippet på UNTs hemsida. Bilden är från videon, och det var under sista lucia träningen. Jag och johanna till vänster! :)

»Se filmen

Haha
Puss

HP 17 Juli



Den 17 Juli 2009 smäller det ! Nya Harry Potter har premiär i Sverige ! Jag såg nyss Trailern och I can't wait ! (Ja jag är en sån där Harry Potter nörd!) Jag funderar på att läsa om boken innan jag ser filmen ! :)

Puss !

Lucia Movie Night

Igårkväll/Inatt var jag på


Det var som vanligt väldigt kul men filmerna kunde ha vart bättre tycker jag.

Den första filmen var YES Man med Jim Carrey, Och den var jätte bra faktiskt! Jag och Michelle satt och skrattade ihjäl oss åt minsta lilla skämt, och han som satt bredvid mig kollade nog lite snett på mig, vilket jag tycket var askul, så då skrattade jag bara ännu högre.. haha. Jag brukar inte ens skratta så mycket åt Jim Carrey (tycker mest han brukar vara konstig och knäpp i filmer) men den här var bra och verkligen sevärd!



Vi på Lucia Movie Night var dom första i världen som fick se filmen. (Förutom en liten visning för dom som var med i filmen) Det var altså världspremiär här i Sverige!! Den har premiär först den 18 December i bl.a. Singapore och den 19 December har den premiär i USA.

Efter Yesman visade dom en liten kortfilm på typ 16 minuter. Det var typ en liten bit ur en spökfilm som hette Gast (svensk film) men to be honest så kollade jag inte på den. I'm a big Wuss när det kommer till spökfilmer och sånt.. Jag kan knappt kolla på dom. Så jag blundade och höll för öronen hela den kvarten. I know, jag är en mes, men jag har väldigt svårt för sånt. Jag blir typ psykad när jag ser sånna filmer. Efter jag har sett en skräckis tror jag typ i flera månader att någon läskig typ (som jag har sett i en filmen) är bakom mig, eller i mitt hus eller förföljer mig m.m.. Psyycchooo tänker ni nu. Men aa när det kommer till skräckisar så blir jag sån, så är det bara.. Haha det är knappt så jag kan höra spökhistorier.. Men men .. Jag klarar mig bra utan ;)

Andra (eller aa, typ 3e) filmen var Eden Lake

Det var en britisk skräckfilm. Det var en av de sämsta filmerna jag har sett !! Jag skojar inte, den var sämst! När filmen var slut så satt alla och buade. Det var typ en och en halv timme av Våld , Blod, Ångest, Mera Blod, och ja ni fattar.., den blev bara sämre och sämre. I början hade man lixom ändå hopp men när filmen var slut så var man så arg att man hade sett den, och slösat tid av sitt liv typ. Jag mådde så jääävla illa under hela filmen för att den var så vidrig och äcklig (plus att vi hade fått mat precis innan) Och det satt typ 30 pers utanför biosalongen och väntade på att nästa film skulle börja (för att dom inte pallade se den jävla vidriga filmen)
Deb handlade iaf om ett par som skulle trillbringa en romantisk weekend uppe i skogen med tält vid en sjö. Sen stötte dom på ett ungdomsgäng som var störiga och började sno deras saker, och det ena ledde till det andra och efter ett tag så vart dom jagade av det här gänget, och sen hände en jävla massa hemskheter och den slutade ännu mer hemskt. Ett tips: SE DEN INTE, Den är fan inte värd det!

Den tredje filmen var Zack and Miri Make a Porno.
Zack and Miri Make a Porno cover art
Den var ganska flummig och lite rolig. Jag somnade dock lite under den filmen , men den var vell helt okej, som en vanlig komedi typ. Inte direkt en sån film som man skulle se igen. (Vilket Yes Man var .. tycker jag iaf)
Den handlade om (kortfattat) Zack och Miri som vart kompisar sen skolan.. Dom bodde tillsammans och dom hade inga pengar typ. Så kom dom på idén att göra en porrfilm för att få pengarna att rulla in. blabla.. Lyckligt slut iaf! :) Till skillnad från jävla Eden Lake..

Årets Lucia Movie Night var inte lika bra som förra, eller förrförra! Första året jag gick var det BÄST filmer: The Holiday, Déjà Vu och The Prestige! Alla 3 är asbra filmer. (Sov dock under mesta delen av The Prestige)

Jag såg en trailer igår om filmen The Curious Case of Benjamin Button ..
File:Benjamin Button poster.jpg

Jag tycker den verkar värsta bra!! Så jag och Michelle ska gå och se den !! :) Min man Brad Pitt är ju med :D haha..Så det ska bli kul iaf!!

Det var det.. Annars har jag inte gjort nått i helgen. Sovit typ. Innan Lucia Movie Night så gick jag och michelle hem till mig och sov och efter (ca kl 7 på morgonen) gick vi hem till henne och sov. Så jag sov till klockan 3 idag .. Sen har jag åkt hem, ätit.. Kollat på Mamma Mia Sing Along med mamma :) haha och nu sitter jag här .. Time Flies. Jag kommer typ aldrig somna ikväll! xD

Puss !!


Just det ! Idag är det ju Lucia och vi hade Lucia igår i våran skola. Jag och Johanna var med I Lucia tåget (med en kille som Lucia) och vi var tomtenissar ! :)

Yay !
Haha Godnatt!

Olsen


Gorgeous as always .

;)

This Christmas

Hej hej ! Det var ett tag sen! I helgen har jag mest dansat.. Igår hade vi Uppvisning på Uppsala Konser & Kongress (Musikens Hus) Elevföreställning för Uppsala DC var det! Jag var bara med i 2 nummer med jag var där hela dagen för genrep m.m. Mellan genrepen och mellan genrepet och föreställningen var jag med Madde, hennes syster Olivia och mina 2 bitches: Johanna och Madde med andra ord(en till Madde altså). haha. Först blev det fika på Waynes på morgonen. En stoor Chai Latte ! :) yummy! Och sen efter genrepet så åt vi lunch/middag på Panini. Jag åt deras Pizza, som är typ bäst i stan! I LOVE it! Sen var det dansuppvisning och den gick bara bra, (förutom 1 litet fel jag gjorde :P men men)

Och förra veckan gjorde jag typ inget annat än att plugga känns det som. Fick även tillbaka 2 prov och 1 av dom fick jag MVG på och det andra fick jag bara 1 poäng ifrån MVG! Så allt pluggande lönar sig iaf ;) Så det känns ju bra!
Och jag har typ lika mycket plugg den här veckan, men jag har inget tills imorrn, och jag har redan pluggat lite idag, så jag ska ta det lungt ikväll och kolla på nån mysig julfilm och äta min goda choklad som jag fick efter dansuppvisningen av min familj! :) Antingen blir det Polar Express, The Grinch eller This Christmas. Jag älskar julfilmer !!

På fredag/natten till lördag är det Lucia Movie Night också, som jag och typ alla mina tjejkompisar har biljetter till! Det ska bli kul! Jag var där förra året och förr förra året med och det är alltid jätte kul! :) För er som inte vet vad det är så kan jag berätta : Sf bio visar 3 hemliga förhandsvisningar på natten till Lucia. Man sitter alltså där i en biosalong hela natten. Kallas även Luciavakan. Man får mat och energidrycker emellan filmerna och dom har även lite tävlingar och sånt, så att man klarar att hålla sig vaken lixom ;) Det ska bli kul!! (Hoppas jag iaf för jag och Michelle krigade för biljetterna! xD)

Aja nu ska jag gå!! See ya <3


Det blir nog denna film. Det är nog den eenda julfilmen som jag inte har sett :P haha ..

Puss!

Caught on camera

Image Hosted by ImageShack.us
She's got it .
FashionToast


Caught on tape - Style.com

I adore it!

Puss!

I want to be her.






Det är allt jag typ är obbsessed med just nu!
 Nitarna, Paljetterna, Dragkedjorna, Skorna
och sen smalheten såklart ;P

Laterrz , nu ska jag äta nått och kolla på DH. Inget plugg tills imorrn faktiskt! :O :) Historia provet gick bra btw! :D

Puss!

Blondie

Klicka för stor bildKlicka för stor bildKlicka för stor bildKlicka för stor bild


So beautiful!
Taylor Momsen.


Give Hope

Precis som alla andra bloggare stödjer jag självklart the fight against childhood cancer!! Gör det ni också!!!



Klicka er in på den rosa grejen och skriv in ert namn och så! :D

NU ska jag plugga !
Puss

Tjabba

Jag har inte haft tid att blogga de senaste dagarna.. Dels för att det är väldigt mycket i skolan just nu och sen för att jag har haft fullt upp med annat också och inte suttit vid datorn typ en enda minut.. Och tyvärr så slutar det inte än.. Det fortsätter att vara ganska hektiskt den här veckan.

Efter skolan alla dagar så kommer jag altså inte ha tid att sitta vid datorn, och altså inte hinna blogga.. Såhär ser det ut:
Måndag - Plugga Historia
Tisdag - Historia Prov, Går i skolan till 5 + lite andra saker (Boka biljetter)
Onsdag - Träna på dansen (uppvisning på Sön), hämta ut biljetter (till vad får ni veta sen) och plugga Naturkunskap (Prov på Kemi på Fre.. Fattar Noll)
Torsdag - Plugga Naturkunskap som bara den
Fredag - Naturkunskaps prov m.m.
Lördag - Försöka fixa en lokal, och träna med Street La Style/Funk gruppen på dansen
Söndag - Genrep i Musikens hus på dagen och sen Dansuppvisning i musikens hus; Uppsala Konsert och Kongress kl 18.30. (KÖP BILJETTER PÅ TICNET ! Sök på DC-ONLINE , kvällsshowen är den som jag är med på, Dom är snart slut!!)

Nu måste jag Verkligen plugga historia.. Prov på hela Kalla Kriget imorrn, och tiden efter.. P a l l a..

PUSS !

RSS 2.0