Hello there

Hej! Jag har haft en jätte mysig jul och jag har fått bra julklappar! Till och med det jag önskade mig mest av allt! Och det som jag har önskat mig typ sen jag gick i 5an! :D , Om ni inte redan kan räkna ut vad det är så kommer jag att berätta det när jag får den! Altså när min brorsha kommer hem från Dubai. För julklappen är nämligen från pappa! :)

Anyway.. Idag har jag inte gjort så mycket.. Michelle sov här, efter att vi hade varit på Aidas "White Party" igår. Sen har jag mer eller mindre segat hela dagen. Och nu på kvällen så kom Andrea hit och vi hade myskväll med godis och film! Vi kollade på The Duchess med the talented Keira Knightley. Den var bra, fast den slutade inte riktigt som man ville... Sen gick systern hem, för hon ska upp tidigt och jobba imorrn.. Så nu är jag all alone.. Funderar på att kolla på en till film. Nämligen The Women med bl.a. Eva Mendez.





Och imorgon ska jag och Andrea och Malin gå på Twilight. För vi alla fick biopresentkort i julklapp och ingen av oss har sett den än. Och det är ju ett måste efter allt tjat om den där filmen. Så snacka om att jag har höga förväntningar!!

Nu ska jag som sagt kolla på the women, och dricka lite chai té också! :)

Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0