Hej Hej!

Jag håller på att ladda in bilderna från kameran till datorn just nu, det tar sin lilla tid, men när det är klart så lägger jag upp dom så fort jag kan! Det blir nog många bilder, men det är vell inget dåligt, eller?

Idag har jag nämligen bara en liten läs-läxa i Historia så jag har därför mer tid till annat. Skönt! Dom första dagarna i skolan var bara pluggpluggplugg. Men nu har jag haft både mitt Samhällskunskap prov (som gick mer eller mindre Dåligt!) och mitt Geografi läxförhör som gick jätte bra! :D

Jag och Madde åkte och tränade idag efter skolan. På friskis&svettis. Men jag blev ganska dissapointed. Det var ett Core pass och jag trodde det skulle vara jätte bra, men det var bara lite magövningar, lite vifta på armarna typ och även lite balansövningar. Fett tråkigt med andra ord! Fast det var bra musik! Jag och Madde stog mest och sjöng med och skrattade åt dom fula övningarna. Vi blir lätt flummiga tillsammans :P . Men jag kände mig ändå duktig efterråt. Det var ju ändå "träning". :) Plus att jag inte har ätit NÅGOT godis idag (som jag har gjort nästan varje dag efter dubai). :D Gud vad jag ska bli snygg. Nu ska jag HÅRDBANTA och inte äta något onnyttigt ända tills sommaren. SOMMAR -08 WOHO ! JAG SKA BLI SMAL SOM EN PINNE!!! (Hahahah det där kallas paula humor. :P tråkigt, jag vet)

Sen så har jag pratat med min farmor idag också (Som jag gör Väldigt sällan). Jag ringde och tackade för min födelsedagspresent! Hon är söt hon, och väldigt pratglad!  
Ouh that reminds me att jag ska berätta allt jag har fått.

Paulas 17årsdagspresenter!! :D

♥ En ROSA superfin och bra kamera (Bild finns i inlägg nedan) . Från Pappa och Sarah!
♥ En ny balenciaga väska (likadan som min förra fast större!)
 Man i love those balenciagas. Från Sarah
♥ Ett par Ed Hardy jeans. Från Sarah (Favoritmärke bland många kändisar!)
 < Mina
♥ TIGA'S
Rosa Fashion Against Aids Tröja. Som jag önskade mig! :D Från Andrea och Rasmus (2 av mina syskon)
♥ Adidas set. Tjocktröja och Byxor. Från Mamma ( Och co.)
♥ Kjol från Veromoda (som jag ska byta). Från Mamma (-||-)
♥ Ny blommig sminkväska/necessär från The Body Shop. Från Mamma (-||-)
♥ Vita ballerina skor. Från Mormor
♥ Presentkort på H&M från Farmor
Gråa benvärmare av kusinerna + pengar till Christina Aguileras skiva! :D
♥ Svarta benvärmare från Mamma. (jag har kalla ben :P)



Det skulle inte förvåna mig om jag har glömt nått, men isf skriver jag det sen!

BTW! Otto (min danslärare) var sjuk i måndags och vi hade en VÄLDIGT snygg/charmig vikarie. Med andra ord: Jag lärde mig ingenting, stog mest och drömmde! xD (om han altså ;D)

Nu ska jag gå och duscha, sen blire förmodligen bilder, annrs så LOVAR jag att lägga upp dom imorrn! JAG LOVAR den här gången!

See ya ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0