Paulas hemliga bussunderhållning!

Hejhej!

Jag kom nyss hem från dansen. (street med Karin). Vi började med en ny koreografi idag, den var lite roligare för det gick lite snabbare. Men fortfarande överdrivet lätt, typ EN åtta på en hel lektion!! Inte ens en och en HALV ! En jävla 8a! Men men , jag blev iaf svettig which means att jag fick lite träning ut av det :), alltid bra :D. Jag längtar till uppvisningen! Den 17 maj på Musikens Hus! :D Det ska bli jätte kul!

När jag skulle ta bussen hem så hade min buss precis gått!! Väldigt irreterande. Så jag tog en buss som stannar en bit ifrån mig istället. Så jag gick en bit. Hahah alltid när jag tar den bussen så frågar jag busschauffören om han ska åka vidare (till min hållåplats) även fast jag vet att han inte ska det. Men jag antar att jag hoppas på att jag någon vacker dag stöter på en så snäll busschaufför så att han kör mig hem :D. Hahaha in my dreams right! Dom brukar ju oftast vara sura gubbar så det kommer nog aldrig hända... Fast det finns snälla också! (Fast inte många)
 Någonting som jag finner väldigt underhållande är folk som sitter och pratar om interessanta saker på bussen. Altså att sitta och tjuvlyssna på dom. Haha kanske en creepy sak att finna underhållande men men :P . Och det är nog inte bara jag som tycker det; Idag på bussen så satt det en gubbe och lyfte ut ena sin hörlur och stirrade på några som satt och pratade. Jag tror till och med dom såg att han lyssnade:P . Jag brukar till skillnad från han vara lite mer diskret. Hahah jag är så mobbad xD
Fast oftast brukar jag faktiskt lyssna på musik på bussen.

En till sak som jag längtar jättemycket till är sommaren! Och allt som har med sommaren att göra!! Jag vet, vi har ju faktist haft jätte fint väder idag (Iaf i Uppsala) Och ganska fint väder hela veckan (ej igår). Men jag vill ha varmt och sommar! Shorts, klänningar, små söta skor, sol & bad, Uppsala Reggae Festival, Sommarnätter, sommarfester; Som sagt, allt som har med sommaren att göra!!!

Aja , nu ska jag, som lovat, börja lägga in bilder! Dom är vell uppe om minst en timme :) Sen ska jag soooova tidigt! (Som jag alltid säger men aldrig gör, men idag hopefully!!) 

Bye for now ! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0