ännu en sjuk-dag...

Hejhej.♥

Jag är sjuk och hemma idag med och min hosta har typ blivit värre. Jag FÖRSTÅR inte hur den kan bli det när ALLT jag har gjort är tagit det lungt och tagit min hostmedicin !! Jag vill inte vara sjuk längre !! Jag missar så himla mycket i skolan som man måste ta igen sen ! :(

Idag har jag inte gjort så mycket, som vanligt... tagit det lungt. Jag vaknade runt 10 fast sen somnade jag och sov en timme till ! Det är det ända sköna med att vara sjuk : Man kan sova hur länge man vill!
Sen gick jag och åt frukost och kollade på något skumt program på TVn. Och nu sitter jag här och ska börja skriva klart min svenska redovisning! 

Vi har fått i uppgift att redovisa om någon som är våran "Hjälte". Och jag hade ingen aaning om vem jag skulle ta... Det var jätte många som tog deras mammor, pappor och mormor och sånt men eftersom det var så många som gjorde det så ville inte jag det :P.. Så tillslut blev det Christina Aguilera. (Lite töntigt jag vet) Men jag äääälskaarr henne !! Eller hennes musik och hennes röst iaf !! Haha den enda som förstår mig är nog min syster !! Men ja , jag har tyckt om henne jätte länge och hon har länge varit den som jag skulle kalla "min idol". Jag vet att jag låter som typ en 10åring när jag säger så men it's true xD


Christina <3

En annan anledning till att jag vill blir frisk snart är att jag vill kunna börja träna igen! Mamma kanske ska köpa gymkort till mig på friskis&svettis (men det beror på hur mycket jag tränar) . Innan hade jag bara ett "gympa kort" eller ett "hoppa runt och leka kort". Hahah, men det är typ så det känns på dom där passen. Man gör ju lixom inget. Man lär ju inte bli så vältränad om man bara köra sånna pass lixom! Jag vill träna och bli bikinisnygg till sportlovet ( för då ska jag till Dubai! :D) Och till sommaren då , men då har jag ju långt kvar! :) men ändå !!

När jag har nämt bikinisar så måste jag ju visa en bikini som jag jättegärna vill ha från Victoria's secret!
Dom har ju så HIMLA snygga bikinisar (och allt annat dom har!!) . Man vill ju typ ha allt!
1.2.
Jag älskar tubtopp bikinisar!
♥1. Bild på den Bikini som jag vill ha från Victoria's Secret.
♥2. Den bikinin som jag köpte förra året från Vctoria's Secret.

Nu ska jag skriva om min "Hjälte" Christina Aguilera.
Pusspuss !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0