Clearly Gone

Hejhej. Jag har varit lite frånvarande de senaste dagarna, och anleningen är att jag har varit hos kompisar, vart ute i det fina vädret m.m. Jag solade lite idag och igår och jag har faktiskt fått färg! :)

Igår på morgonen så packade jag och Jennyfer med oss frukost bestående av Smoothie, goda mackor och körsbär och så åkte vi ner till en badplats och åt och lade oss och stekte i solen. Härligt härligt.

Idag fick jag hem en burk som mamma hade köpt till mig med massa tabletter i. Tabletter (eller kapslar) mot oren hy, som jag har ett history med. Jag hade akne i ca 2 år.. Efter många försök att bli av med det, så åt jag roacutan (för er som vet vad det är) i ca 6 månader och då blev det MYCKET bättre. Men nu har det börja komma tillbaka lite "orenheter" igen, och det skulle vara min värsta mardröm om acnen kom tillbaka. Så nu ska jag börja äta dom här tabletterna som heter Clearly Gone och som, vad jag förstår, är något vitamintillskott eller liknande som rensar huden på orenheter. Det är inte farligt på något sätt och man får både sola och dricka alkohol när man äter det (som man absolut inte fick med roacutan)Och jag har hört att det verkligen funkar och att hyn får en fin lyster och pormaskar m.m. minskar och nästan försvinner. Så jag ser fram emot att se resultat. Många säger att med Clearly Gone kan man se resultat på bara en vecka! :) Jag säger bara 1 sak: Where were you 6 months ago!? Hahaha
Ni som också är intresserade att pröva så finns dom på www.clearlygone.se.   :)

Jag har tyvär ingen rolig outfit eller några rolig bilder att bjuda på, för att jag har varit ful som fan de senaste dagarna och för att kameran har varit urladdad och jag har inte orkat ladda den. Men jag lovar att jag ska hitta på nått kul som ni kan få läsa snart! :)


(Haha jag googlade ordet funny och tog första bästa ;P erkänn att ni flinade lite iaf ;D)


Puss!

Kommentarer
Postat av: Andrea

Ja lite :P

2008-07-16 @ 20:30:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0