Helgen är över, thank god!

Hej !
Den här helgen har jag inte direkt suttit och latat mig! Jag och mina syskon har burit och släpat flera ton jord och slätat ut det över hela vår trädgård. Och min trädgård är inte direkt platt, det är en stor jävla backe! Så vi har slitit som fan men nu är allt klart och jag har ont överallt. Det är därför jag inte har updaterat nått ! Men men .. :)

Igår efter allt blev klart så såg jag och Malin filmen The Happening och den var riktigt jävla creepy men också väldigt bra !! Från och med nu är jag forever livrädd för fredag den 13e. Hahah nerå, men den var bra! Ni borde se den ! Hahah jag och Malin var skit rädda! Som tilltugg hade vi gjort "hemmagjorda" kakor. Haha nej men vi hade smält Marabou choklad och lagt mellan två Digestive kex, så det blev som ett chokladigt dubbelkex! Hur gott som helst kan jag lova! :) Och det var väldigt enkelt också!


Scaary ! :P

Ikväll så ska jag och michelle och jennyfer och kanske madde ha Våffelkväll! Hahah.. Anledningen är att min familj åt våfflor igår och det blev massa smet över, så då tänkte jag att jag kunde bjuda dom på lite våfflor!
Yummy! ;)




Nu ska jag gå ut med min vovve ! :)
Puss!!

Kommentarer
Postat av: Andrea

Haha ditt fetto. Du borde döpa om bloggen till Paulas mat :)

2008-07-21 @ 17:40:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0