Lördag

HEJ! Jag vet att det är lite segt med bloggandet nuförtiden men jag känner mig inte så motiverad för att det känns som ingen läser.. så då känns det inte lika kul på något sätt. Jag ska ju såklart fortsätta ändå, för jag skriver ju från början inte riktigt för eran skull utan för min skull!! Men sen är det också lite tråkigt att sitta inne vid datorn när det är somrigt och soligt ute, men det förstår ni nog och det är vell också anledningen till att läsarantalet har sjunkigt. Så i don't blame you ;D Haha!

Idag har jag bara vaknat och gått ut i solen och stekt! Skönt som fan! Har fått pyyyytttelite färg men det är jag nöjd över. Jag har så svårt för att bli brun så jag nöjer mig med att få lite färg iaf!

Jag vill så gärna ha ett jobb just nu ! Dels för att jag behöver nått att göra på dagarna annat än att bara göra ingenting hela tiden och dels för att jag vill ha skor, klänningar, väskor, tunikor, tröjor, KLÄDER, STIL ! Jag är trött på att gå runt och känna mig som vilken tråkiga människa som helst. Jag behöver kunna uttrycka mig själv på nått sätt genom kläder, som jag känner att jag inte kan med min tråkiga garderob med massa basplagg.. Jag är trött på att inte kunna gå ut och shoppa och köpa det som man vill ha utan köpa det som man verkligen behöver eftersom pengarna inte räcker till. Man kan ju inte göra någonting heller, bara att göra något utöver det gamla vanliga med sina kompisar nuförtiden kostar pengar. "Ska vi ta en fika på stan"  Kiss my ass ! Gud vad jag babblar , men ni förstår nog vad jag menar! GE MIG EN JOBB NÅGON!



in my dreams

Ush.. Aja nu ska jag höra vad min vän Wafa gör, jag vill träffa henne idag!

Puss!

Kommentarer
Postat av: Maria

http://mariapettersson.blogg.se/2008/july/tavling-vinn-solglasogon.html#comment



Tävla om solglasögon här, bara att skriva vilken modell du vill ha så har du chans att vinna dom, hur enkelt som helst..



Har även 4 goodiebagtävlingar i bloggen nu, med väldigt enkla regler!



Ha en underbar Lördag! :)

2008-07-12 @ 15:42:43
URL: http://mariapettersson.blogg.se/
Postat av: Andrea

Sök till max förfan.

2008-07-12 @ 18:46:30
Postat av: Wafa

JOHHO!! jag läser den, everyday :)

2008-07-12 @ 23:46:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0