Värmebölja

Hejhej ! Snacka om att det har vart varmt den senaste veckan! Man har ju ingen ork att göra någonting i den här värmen! Man vill ligga framför en fläkt hela dagarna typ! Eller bada hela dagarna! Men man ska inte klaga!! Idag har jag solat typ hela dagen.. Fick lite färg iaf! :)

Den senaste veckan har jag varit ensam hemma medan hela min familj har vart ute med båten en vecka! Det har varit så himla skönt ! För jag är ALDRIG ensam hemma! Vi är ju 7 pers i detta hus så det kanske inte är så konstigt. Så jag och mina kompisar har mest varit här och lagat god mat och chillat på min baksida hela nätterna! :) Myspys. :D

Jag känner att jag inte har så mycket att skriva om nuförtiden, för det känns inte så intressant att skriva om mina dagar.. Och jag hinner aldrig sitta vid datorn heller... så jag kommer nog inte updatera lika ofta nu på sommaren.. Vilket är tråkigt, men jag antar att ni inte heller sitter vid datorn 24/7 nu på sommaren.. speciellt nu när det har blivit såhär varmt !! Då är vell alla ute och badar och solar !? I know I am! Och på kvällarna är man ju oftast ute och gör nått annat kul! Sen nåra "outfits" blir det inte heller så mycket av, för jag går mest runt i bikini!! Men men.. så fort jag har något intressant att skriva om så ska jag såklart göra det!

Gå ut i det fina vädret nu !!!
Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0