Fredag den 13:e

Hej hej !! Just nu ligger min hund darrandes i mitt knä, för det började nyss åska ute. Vilket också innebär att jag inte kan blogga så länge, för mitt hus ligger rätt högt upp och åskan slår alltid ner här ! Så då får jag inte vara på datorn! Och eftersom det är fredag den 13:e idag så måste man ju vara extra försiktig ;D ... Inte för att jag tror på sånt.. men man vet aldrig!

Idag är det  som sagt fredag, men det känns verkligen inte som det eftersom det är sommarlov. :) Men men . Skönt ändå! :)
För mig blir det nog hemmakväll ikväll men det är skönt det med ! Jag har varit ute de senaste kvällarna, och istället för att ha kul så har jag bara blivit förkyld och irreterad vid slutet av kvällarna.. så det är därför jag tänker stanna inne idag!
(Var tvungen att stänga av datorn pga. åskan)

Senare:

Idag har jag inte gjort så mycket alls. Jag vaknade hos michelle imorse kl.6.30. Hon skulle upp och jobba, så då åkte jag hem och fortsatte att sova :P . Jag sov till typ 13.30 . Det var onödigt, men skönt som fan att få sova ut! Då så gick jag ut med min hund, tog en sväng förbi min mormor, och sen var jag hemma vid halv 4 igen.
Efter ett tag så kom min mamma och min syster hem och vi satt och pratade lite, sen följde jag med syster min till stan för lite shoopping :) Sånt mår jag bra av !
Jag köpte :
♥ Ett par jeans shorts
♥ 2 koftor (2 st likadana fast olika färger)
♥ En jättefin blommig schal
♥ Ett brunt midjeskärp
♥ En svart t-shirt

I like :) Jag vill egentligen köpa en klänning, (som jag kunde ha bl.a. på midsommar, men så blev det inte ;) hehe. Men jag kom på att jag har ganska många klänningar som jag inte använder. Så jag tog fram dom och kom på att man kunde "pimpa" dom lite. Jag kan visa allt sen !! :)

Ikväll har jag varit med Madde och vi kollade på någon skum film som gick på TV. Den hette America's Sweethearts, och det var konstigt, för det var jätte många "kända" kändisar med i den som tex Julia Roberts, Catherine Zeta-Jones m.m och då tänker man ju (iaf jag) automatiskt "eftersom det är bra skådisar med så är det säkert en bra film".. Men det var den inte. I didn't like it iaf.



Aja. Jag uppdaterar senare och visar vad jag har köpt idag m.m. :) (egentligen borde jag gå och lägga mig, men det vill jag inte ;D )

Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0