RAS

Ush, det hände något riktigt läskigt nyss!! Vi har i 2 månaders tid hållt på och bygga om våran framsida.. typ lagt mur och massa.. och idag hände det värsta som kunde ha hänt:
Jag kom hem från att ha suttit barnvakt i 2 timmar. Min 6-åriga brosha och hans kompis (våran granne) var ute och lekte i regnet (på våran framsida). Jag parkerar min cykel (den gula på bilden) och står och pratar med min brosha lite om att han behöver sätta på sig regnkläder m.m. Så går jag in och börjar göra lunch till mig och min brosha. Helt plötsligt så hör jag någonting konstigt, som lät som nån form av krash. Så går jag ut och ser att hela muren har rasat, där den var som högst, precis där min brosha och hans kompis lekte, och där jag själv stod för 5 minuter sen. Jag får PANIK och börjar skrika efter min brosha. Men där hade vi jävligt tur, dom hade precis gått därifrån till grannen och lekt. Men typ 3 cyklar ligger begravda under all sten, vi får se om min och dom andra som syns på bilden fortfarande funkar. Så himla jobbigt, nu måste vi börja om med allt, och såklart göra det bättre den här gången.
Men man får se på det hela positivt, inga människor kom till skada iaf (även fast det var jävligt nära). Ibland har man så himla tur! Hade vi stått där lite längre så hade båda jag, min brosha och min granne legat begravd under en massa jord och en massa sten nu.


Yes såhär ser det nu ut på min framsida. Muren var flera meter hög.

Live every day as if it was your last, säger jag bara!

Nu ska jag gå upp och hjälpa min mamma lite.. hon är lite ledsen som ni kanske förstår.. Det är ju inte gratis direkt.
Puss.

Kommentarer
Postat av: Andrea

Fy FAN vad läskigt! TUR att ni gick därifrån, det kunde ju verkligen gått illa!Blir rädd bara jag tänker på saken. Och stackars mamma och stefan som var så nöjda över att det snart skulle vara klart. Var det Stefan som byggt det eller några bygg-gubbar?

2008-06-30 @ 23:10:45
Postat av: paula

jag vet !! Jag var helt skakis hela dagen. Nej det var bygg-gubbar, så dom får ju helt enkelt göra om det..

2008-07-02 @ 12:01:58
URL: http://paulasimons.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0