Sluta klaga!

Ibland undrar jag om folk klagar bara för att ha nått att säga. Jag har hört hur mycket folk som helst säga : Oh nej, nu har det varit midsommar, nu blir det bara mörkare igen. Vafan det är sommar, ljust om nätterna och de flesta av oss (,oss som går i skolan dåra) har sommarlov. Vad fan finns det att klaga på. Visst , vädret är ju inte direkt strålande just nu, men just det där med "oh no, nu blir det bara mörkare och mörkare" orkar jag verklugen inte höra mer. Njut av det ni har idag, och sucka inte för framtiden! Visst, vintern kommer.. men not anytime soon! Så njut av sommaren people!! :D

Jag skippade filmtittandet för ikväll och jag har istället suttit och läst nya tidningen CHIC som bara kostade 10 kr ! :) (Premiärpris) Jag tyckte faktiskt att den var helt okej! :) Den ska ju handla om "shoppingtips" både dyrt och billigt och det gjorde den. Den innehöll massa insperation! :) I like !


Jag hittade en bild på typ snyggaste frisyren ever! Jag önskar att jag hade sådär vågigt vackert hår! Haha så nu ska jag gå och lägga mig med en inbakad fläta och hope for a miracle: altså att jag vaknar sådär vacker imorgon! ;)

Godnatt!♥

Kommentarer
Postat av: Andrea

Men ditt hår är ju typ sådär? Inte lika glansigt kanske, men vågigt iaf.

2008-06-25 @ 01:21:11
Postat av: paula

Heh Nej, my hair is as straight as straight can be andrea !

2008-06-25 @ 11:17:32
URL: http://paulasimons.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0