Spöregn

Hej hej! Jag vet, mitt bloggande de senaste dagarna har gått åt skogen.. :P Men jag har haft en massa att göra!! Och nu ska jag iväg och sitta barnvakt så tyvärr så blir det inget mega-inlägg nu heller.. Jag hade planer på att gå på stan idag också och shoppa lite men det spöregnar ute så vi får se hur det blir med det.. Men det ska bli varmare den här veckan så det gör mig glad iallafall!!

Igår så var jag och tjejerna hemma hos nishat och kollade på fotboll och åt god curry mat som hennes mamma hade lagat!! Det var mysigt och det var skitbra att spanien vann tycker jag!! :D Dom var jätte duktiga!!

Jag har tyvär ingen fin dagens outfit att bjuda på eller nått, men det är bara för att jag känner mig så himla ful nu för tiden.. Ni vet, man har sånna där perioder ibland. Det är därför jag måste ut och shoppa! Och köpa lite nya fina kläder !! Heheh jag och michelle har planerat en massa, jag kan skriva om det senare. Saker som kanske kan vara värda att tänka på när man är ute på stan och spenderar pengar. Vi tar det sen ;) För nu måste jag dra! Men jag lovar att blogga senare idag för jag ska bara sitta barnvakt i 2 timmar!! :)

Puss !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0