Update från Michelles place!

Hej hej !
Barnvaktsgrejen gick bra. Efter det så åkte jag till michelle, istället för att hon kom till mig. Vi har bakat en cheesecake (som hennes mamma ska ha till imorgon, midsommar) Och sen har vi flummat och dansat lite ;) Eller ja, mest michelle då :P . hahah
Vi hade planer på att promenera från michelle till mig . (Det är ganska långt!! Skulle kanske ta 1 ½ timme) För vi tänkte typ: Det är sommar :D Vi kan göra vad vi vill. Men vi ändrade planerna, som ni nog förstår. Och nu ska vi ta bussen hem till mig istället. :)

Imorgon så ska jag och Jennyfer på den där sminkning/fotograferings grejen. Det var tydligen inte som jag trodde .. Man fick köpa bilderna sen om man ville.. Jag tror inte att jag kommer att vilja det men OM jag gör det så kan jag såklart visa er! :) Men vi ska kanske försöka boka om den, eftersom det är midsommar och allt.

Planerna för midsommarkvällen är grilling och bada i pool m.m hos en killkompis. Det ska bli jättemysigt! Jag var där förra året också och då hade vi jättekul!! Så vi får hoppas att det blir så i år igen då! ;D Jag ska såklart ha med mig kameran, så ni får se lite bilder sen. :) Kul kul.

Jag ska försöka komma ihåg att lägga upp dagens outfit sen! :) För nu måste vi gå till bussen.

Puss !! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0