Tribute to Madeleine Hallberg!

Hej hej! Nu är jag hemma igen! Känns vell lite sådär...

Jag vill bara säga TACK till my wonderful friend Madde, som har spelat in alla So Tou Think You Can Dance avsnitt till mig medans jag har vart borta!! Du är bäst honey!

Som sagt, nu är jag hemma i regniga sverige igen... Jag är ensam hemma för första gången på flera år känns det som, och det ska jag fira genom att ha fest! Nej¨å, så roligt ska jag inte ha. :P Är för trött för sånt just nu.. Så jag ska nog krypa ner under täcket och kolla på One Tree Hill istället! :)


Lillkillen är ju lätt anledningen till att man kollar på season 5 ! :D He's such a cuuutiiie!

Haha , see ya
<3

MEH :(

Vadå One tree hill och alla andra serier?? One tree hill finns inte och inte gossip girl heller ! :( Dumma dig jhonny!!

Sunny Day!

Hej!
Just nu är det min tur att vara hemma med theo. Han försökte åka skidor idag men så fort han satt på dom så märkte vi att han hade för ont för att åka idag med. Stackarn! Han har bara åkt en dag! Och idag är det sista dagen.
Så jag och theo satt ute i backen och solade lite, men sen gick vi in. Tur att vi bor så nära backen!

Min vecka här har varit hur bra som helst ! Och det kommer såklart bilder när jag kommer hem! Fast jag har inte tagit så jättmånga.. Kan bero på att vi inte har haft så jättefint väder alla dagar. Typ första och sista dagen(idag) så har det varit jätte soligt. Resten av dagarna har det vart storm eller mulet. Men men , det är ju som sagt kul ändå!

Jag vill inte hem till skolan igen!! :( ush. Jag vet att jag har ett matteprov som väntar. Känns lite tungt!

Nu ska jag kolla på One Tree Hill (från sidan som jhonny tipsade mig om: alluc.org eller nått sånt) :)

See ya later.
(kommer antagligen vara hemma nästa gång jag bloggar. För vi åker hem tidigt imorrn! :( 

Hejdå Österrike!!

Amazing Morning!

Hej !

Jag antar att ni har legat och sovit hela morgonen. Men det har inte jag!!
Kl 09.00 imorse så var jag och Andrea och Pappa på plats i liftkön. Vi tog en av dom första liftarna upp och började åka på en gång i full fart! Eftersom det har snöat hela dagen igår och inatt så var det fantastisk lössnö!! PUDER med andra ord!! Härligt härligt! Och vi va några av dom första i backarna så det var nästan orört! Ni som åker skidor förstår iaf vad jag pratar om!!
I've had the best morning!

Nu är det min tur att vara hemma med theo (han kan fortfarande inte åka p.g.a benet) , så jag sitter här med datorn och försöker hitta One Tree Hill avsnitt på Youtube. (Det gick inge bra att hitta GG :( )

Igår var vi och åt på en pizzeria i byn. Min pizza var seriöst typ den GODASTE pizza jag har ätit!! Yuuummyy!! I wouldn't mind staying here for another week!!

Nu ska jag återgå till youtube! :P

See ya ! ;)



Österrike, St.Anton

Hejhej!

Just nu ligger jag i min hotellsäng och chillar. Jag sov ett tag nyss ! Det var skönt och välbehövt!! Vi ska snart ut oh äta middag :)

Idag har det nämligen varit snöstorm här i St.Anton. Och med storm menar jag verkligen STORM! När jag och pappa tog liften upp imorse så kunde vi knappt stå upp utan att bli omkullblåsta. Hahah där kanske jag överdrev lite, vi kunde stå, men skidorna gled definitivt framåt av vinden om man försökte stå stilla. Vi upptäckte också att dom hade stängt liftarna som tog oss längre upp på berget, på grund av stromen då. Men men , vi åkte några åk och det var faktiskt bättre än vad jag trodde. Snön var helt mjuk och lätt att åka på. Fast vi såg inte så mycket!!
Efter att ha tagit en redbull & choklad paus så följde rasmus med upp också. Då var det ännu värre!! Vi såg inte saker som va typ två meter framför oss !! Vi såg inte backen och knappt varandra. Men allt man kunde göra var att skratta!! xD Sen hittade vi en svart pil som visade oss vart backen fortsatte, så då var det bara att hoppas på att man inte åkte ner i nått dike och köra. Som sagt Det är bara att tuta & köra. Hahah. Men det var kul ändå!! På nått sätt blev det mer kul när vi inte såg nått för det blev som ett litet äventyr!! :D

Nu ska vi som sagt gå och äta.
Have a nice evening!


Greetings from Austria!!

Hej hej!!
just nu sitter jag och bloggar från hotellrummet med pappas dator. (och äter från min broshas påskgodis :D)

Vi har det jättebra här!! Det är jättestort liftsystem och väldigt sköna backar!! Skiing is the shit !! :D
Idag hade vi jättebra väder också! And thats always a plus! Klarblå himmel och hyfsat varmt!
Men jag och andrea åkte bara halva dagen idag eftersom vi är tvungna att passa theo. (min lillebror, 6år) Han har nämligen gjort illa sitt ben (typ korsbandet eller nått) så han kan inte åka skidor i några dagar. Så någon måste vara hemma med han. Så pappa var hemma med han imorse medan jag, andrea och rasmus var ute i backarna! Så efter lunch nu så bytte vi och jag och andrea stannade inne. Men men, jag har ont i hela kroppen så det gör inte mig så mycket. :)

När jag, Rasmus och Andrea var och åkte idag så körde vi till värsta off-pist stället. Det var jäättee kul. Fast väldigt ansträngande ;). Plus att jag ramlade 2 ggr och fick snö i hela byxorna. Mina skidor är inte riktigt off-pist material. Hahah men det var definitivt dagens äventyr!

I den här resan så ingår typ middag och frukost. Middagen är på värsta lyxresturangen med 3-rätters middag. Veeryy Nice !! :D Det är asgod mat varje dag!! Frukosten är på hotellet, och den är också rätt bra.

Jag kanske orkar lägga in lite bilder sen , men nu ska jag fortsätta att kolla på tysk-dubbat Friends eller läsa min Gossip Girl bok!

Pusshej!
(Glöm inte att sova ut nu på lovet!! Och göra massa roliga saker!)

I'm Happy! :)

Marc Jacobs <3

Okej, försök att bortse ifrån att Victoria Beckham ser helt retard ut på den här bilden.
Fokusera på väskan istället !! :D



Är den inte underbar!!?
Nytt från Marc Jacobs. (Så den lär därför vara väldigt dyr... so i can just dreaam on!)

Nu ska jag gå och lägga mig, sen åker jag härifrån k. 06.30 imorgon.
 Vi får se hur det går med bloggandet medans jag är där, men annars så "återvänder" jag om en vecka!

Puss på er!
(Check in once in a while i fall att ;D)

Amy Winehouse

Amy Winehouse är en skabbig crack-hoe i mina ögon. Men hon är väldigt duktig på det hon gör! Hennes musik är verkligen jätte bra! Jag älskar typ alla låtar jag har hört av henne. Och nu menar jag inte tex den uttjatade Rehab låten. Utan resten av hennes musik! Köp hennes skiva eller ladda ner! :) Hon låter iaf inte som den knarkare hon är. :D



Duktig brud ! När det kommer till musik.

Flyget går...and i'll be on it!

Nu är allt färdigpackat och flyget går tidigt imorrn!
Jag är jätte laddad inför skidresan nu!! Jag har spenderat hela dagen till att packa och leta reda på saker. Sen så har jag fått påskägg idag också! :D Yummy!
Min pappa kom till sverige igårkväll, så jag har träffat han idag också :D. Fast inte länge eftersom jag var tvungen att packa ;). Som jag btw är sämst på!!

Jag in action förra året!! ;)

image125



Vet ni. Kelly Clarkson kommer till sverige den 11 April!! I'm considering att gå.. Eftersom jag missade Rihanna. Jag älskar nämligen konserter!! Det är inte som att Kelly Clarkson är någon favorit, men hon är ju duktig och har flera bra låtar! Kul ändå lixom!





Nej nu ska jag fortsätta smaska i mig mitt godis. Som btw är slut snart xD

Puss!


Amazing, Truly amazing

På ett konstigt, töntigt sätt så älskar jag verkligen Christina Aguilera! Nu snackar jag inte om typ "jag älskar henne, hon är så snygg blablabla.." Utan jag älskar henne på mitt konstiga true fan sätt. Kalla mig mobbad, whatever.
Jag älskar henne för allt hon gör! Hennes röst, Hennes musik, hennes texter, för hur hon har kämpat sig upp på toppen, för att hon inte har låtit kändisskapet "knäppa till henne" och hon har inte blivit en crack hoe. (Som t.ex. Britney .. dom har varit kända ungefär exakt lika länge och lika mycket. Jämför dom lixom!)
Som sagt, jag älskar henne på mitt eget konstiga sätt. Nu tycker ni att jag är en töntig liten fjortis som säger att jag älskar folk hit och dit utan att känna dom... men men : Ni får tolka det som ni vill.

She has the best voice, She is great! And always has been!
Watch this!



Nu ska jag gå ut med ludde och få Bubliizz av nishat som hon har köpt till mig!! :D:D


Twins!

Jennifer Lopez and babies
Kalla mig efter, men jag visste inte att J-lo hade fått tvillingar!!
How cute!! Tänk er två mini J-lo!


Grocery shopping has a whole new level

Tänk om man såg ut sådär varje gång man gick till Konsum. (Ica, Willys osv.)
Inte helt fel! Jag ska lätt börja tänka på vad jag har på mig när jag går och handlar!



 

Cooling
image124


Längtar till sommaren! När man kan gå runt i korta shorts och sånt!

Svenska folkets bloggläsare= sexaddicts?

Jag var inne på bloggportalen nyss. Jag blev medlem där! :) Mest för skojs skull. Finns nu här.
Visste dock inte hur jag skulle beskriva bloggen så det blev lite flummigt. Men men:)

Haha! Mest sökta termer senaste veckan på bloggportalen. Och 3 av dom handlar om sex!
Då kan man fråga sig, är det bara loosers som har tråkigt eller är det så att svenska folkets bloggläsare är Sexaddicts!! ? Hahah xD Jag tycker iaf att det är kul!

image123

See ya. Addicts xD

Laddad inför lovet!

LOOOOOOOOOOOV ! :D
Finallyfinallyfiinallyyy!
I'm really happy right now!

Glad Påsk btw! Idag är det skärtorsdagen. Det har kommit en massa söta påskkärringar hit och plingat på med fina kort. Och så har dom fått godis såklart!
Det känns verkligen ovanligt att vara hemma på påsk. Jag brukar alltid vara bortrest vid den här tiden av året. Förra året var jag i Val d'isère men annars brukar jag oftast vara i Dubai på påsken.

Val d'isère förra året!

image118

Men i år blir det som sagt St. Anton, Österrike istället. Och i år så följer syster och ytterligare en bror med. :) Haha det låter som att jag har typ 100 bröder, men jag har bara 3. Så det blir jag, 3 av mina syskon och Pappa :D
Mys mys.

Jag vet inte hur det kommer att gå med bloggen medans jag är där. Fast ifs nu när jag tänker efter så skulle det förvåna mig om min pappa inte hade en bärbar dator med sig! :P
Så då kan jag ju blogga medans jag är där. Jag ska försöka komma ihåg att ta med mig kamerasladden också så kanske det kommer lite bilder! :)

Idag så köpte jag och Andrea världens snyggaste underställ (Inför resan lixom ;D)
........
Ett rosa underställ!!!

image120



Som passar perfekt meed...

Min rosa kamera(som inte ser så rosa ut på bilden,men tro mig det är den), mitt rosa kamera fodral, min rosa halsduk och min rosa vattenflaska!! :D wiiie paula goes PINK!

(Jag älskar rosa lite i smyg ♥)

Jag laddade in bilder från den andra kameran (Eftersom jag obviously inte tog den sista bilden med min rosa kamera) Och jag hittade lite bilder från dubai!

Moi. :)



Jag hjälpte nyss min lillebror att klä ut sig till påskgubbe! :) Såklart var jag tvungen att ta en bild på han och hans kompisar innan dom gick! Hans kompisar hade dock klätt ut sig till pirater, och inte påskgubbar.. Don't ask why.. Its not freakin Halloween. haha xD

Glömde dock mustachen och skäggen på min kära lillebror, men det var bara för att han hade så brottåm! :)

Nu ska jag äta middag!

Pusshej!

St. Anton , Austria!



Dit ska jag på Lördag! :D

Gossip Girl vs. OC


Båda har ju en snygg tjej som huvudroll också. (och dom är lite lika t.o.m.!)
Typ samma handling. (Eller iaf liknande) = Rika barn, får pengar av föräldrarna. Haha xD
Jag gillar nog micha barton bäst though! Och OC.
(Btw, jag ÄLSKAR michas hår!!)
Jag håller faktiskt på att läsa en av GG böckerna på svenskan. Skön bok att läsa !! Inte så komplicerad.
= Min typ av bok!

Hahah.

M-K Quotes

"I WEAR WEIRD THINGS
SOMETIMES. I LIKE TO
DRINK COFFEE.NEITHER
OF THOSE THINGS HAVE
ANYTHING TO DO WITH
 WHO I AM."

image117

Cashmere Maffia

Tack Andrea för att du påminde mig.

Cashmere Maffia som börjar på 3an snart har jag hört ska vara som det "nya" Desperate Housewives. Och det älskar vi ju alla! Så det måste jag börja kolla på!

Sen börjar So you think you can Dance på måndag också på kanal 5. Missa inte!! (Check out min danslärare och min kompis Aida! :D )

Godnatt <3


Glassbilen! Kändisobsession

Idag kom glassbilen förbi! :D Haha håller ni med om att när man hör glassbilens ljud så känner man sig som ett barn all over again? Typ: MAMMA GLASSBILEN!! KAN VI KÖPA GLASS!?!?! SNÄÄLLLAAAA!! Och sen om man kollar ut ur fönstret några sekunder efter ljudet så står det en massa ivriga barn där med en peng i handen. Och så står dom och försöker välja i hundra år. :) Cute.


:)

Idag har jag en massa spanskaplugg och engelskaplugg. Jag har prov imorgon och jag har inte ens börjat. Ovanligt? Nej :P . Men jag har ingen motivation längre! Det är ju lov snart!
Men jag tycker alltid att man tröttnar på skolan runt den här tiden! När man har gått ungefär 1 ½ termin. Då orkar man inte mer! Men sen när sommaren och våren närmar sig så orkar man anstränga sig mer bara för man har mer energi och man ser framåt. = Ju snabbare man blir klar ju snabbare blir det sommarlov.
Imorgon har jag spanskaprov och engelska prov. Engelskan kommer att gå bra..
Det är spanskan jag är orolig för !! Men men, det känns på nått sätt som att det inte spelar någon roll.
Visst det skulle vara kul att lära sig spanska men tro mig, det finns inget hopp för mig i spanskan nu! Jag kommer ändå inte få mer än G. Så jag kan lika gärna sitta här ett tag till...
excuses.. allltid!


Btw Halle Berry har fått barn! A babygirl called Nahla Ariela ! Congrats!

Its About time kanske!?



Jag vill ha en lång mysig kofta! À la Hillary & Jessica Biel.
Hilary DuffJessica Biel
Mys en dag när man inte orkar anstränga sig. Så slänger man på sig en sån så ser man värsta stylish och skön ut ändå!

Jag kollade på det omtalade Gossip Girl för första gången igår. Och efter bara ett avsnitt så har jag kommit fram till att: Det var faktiskt bra!

Fast läskigt likt OC!.. Men jag ser verkligen inget fel i det! Vi som älskade OC kan nu kolla på Gossip Girl istället!
Yay.


Nu när jag ändå är igång med kändis obsessandet så kan jag ju lika gärna fortsätta! :)

Jennyfer Aniston <3 Owen Wilson?
image115
Tydligen så har dom två börjat dejta..? Jag tycker dom är skit söta tillsammans! Hoppas att dom gör varandra glada! Han efter hans självmordsförsök och hon efter sin divorce med brad. (Som var hundra år sen, men ofta man någonsin kommer över en skilsmässa med Brad Pitt lixom?)

En tjej med väldig snygg stil tycker jag är dansk-svenska modellen Anine Bing!
image116
Kolla skjortan lixom!! skit snyggt!

Nu ska jag sluta tråka ut er.
See ya!

Lobster

Jag vet verkligen inte vad det är med mig nu för tiden!! Det kan ha med min medicin att göra för det var i samband med den som det började!! Nu för tiden så blir jag röd i ansiktet (som man blir när man blir generad m.m.) för INGENTING! Jag fattar inte. Seriöst :P det är as-mobbat jag vet. Men lite jobbigt också. För det är inte som att jag blir generad på riktigt. Och jag överdriver inte! Jag kan bli det för verkligen smååååsaker!! 
 Men bara så wierd för jag är verkligen inte blyg som människa och blev aaaaaaaaldrig nååånsin "röd i ansiktet" förut. Haha det går vell över. Tro inte att jag är generad iaf. Det är vell "hormoner" eller nått. Hahah nu lät jag som en tonårsmamma. xD
Hahah det är bara så komiskt!
Aja, let people laugh at me. Jag bjuder på det i guess!



Jag nuförtiden xD
HAHAHAHAHAH


Jag har kul .

Hej .
Sitter i skolan.
Har matte om 5 min.
Kul.
Not !
HAH 

Rekord i tråkigaste inlägg ever? :D:D

haha som ni nog förstår, im bored och har absolut INGET intressant att skriva.
Förutom att man får fruktsallad med grädde idag i matsalen :D:D

HAHA xD
/tjockisen

Vårvårvår.

Nu när jag ändå är igång att lägga upp vårbilder så kan jag ju lika gärna fortsätta. :) 
Bilder från Våren 2007! :)

Blåsippa
image109

Min vår/sommardrog. ICE COFFEE!
image110

Fågelmat
image111

Jag med min vovve och min katt (som knappt syns)
image112

That's all for now.
Jag orkar nämligen inte skriva idag.

Nu ska jag gå och köra min vanliga kvällsritual. = Duscha sen Sooova! :)

Godnatt ♥♥♥

Jag vill ha vår!

image108

Jag vill ha vår!
NU börjar snön lägga sig. NU lixom. I mitten av Mars!
Vafaaan.

Jag som tyckte att min katt var tjock!!

Igår när min katt låg på golvet så tyckte jag att hon såg så jäävla fet ut.



Well , i changed my mind!!

xD

Naturkunskap.


Orka Naturkunskaaaap . :/




Längtar till luchen. Som sagt, tjockisen inom mig dör aldrig xD

Blondes have more fun!

Hennes hår är så himla snyggt!
JAGSAKNAR MITT BLONDA HÅR!

Chantal Photo 2
Undra om jag skulle passa i lugg.
Jag vet ju att jag definitivt kommer att göra om mitt hår så fort jag kan! Och probably blondt igen!  Jag vill inte gå runt såhär. Mitt hår blev jätte misslyckat när jag var hos mamma. (se i tidigare inlägg)
Så jag funderar på den här frisyren. Skit snyggt på henne iaf!

Chantal Photo 6
Snyyyygt!
Blondes have more fun!!!!!

(hon är btw inte min favorit i ANTM9 though)

NU ska jag sova!
Godnatt (igen)

Ledig!

Idag är det den fruktade "utvecklingssamtaldagen" i min skola så vi är lediga, förutom den läskiga halvtimme som vi är sitter där och pratar och får läskiga besked.
Nejdå, det kommer npg gå bra för mig. Lite "öka närvaro" och "öka aktivitet på lektionerna" kommer jag få på tex idrotten och histora. Men dom överdriver alltid sjukt mycket!

Helgen har varit lugn och skön!
I fredags så var jag som sagt hos nishat.
I lördags kollade jag på melodifestivalen som jag inte har gjort på flera år!! Fel låt vann som vanligt !!
I går så var jag med michelle och hon sov här (eftersom vi är lediga idag.)
Vi åt en massa onyttigt och hade värsta myskvällen! Vi åt chips och dipp, Godis och en kladdig med god morotskaka!


Och idag har jag bakat kokosbollar med min kära lillebror (6 år!).
Yummy!
image107

FYI så brukar jag inte äta såhär mkt onyttigt som jag har gjort de senaste dagarna. Men thats changing! För nu börjar min och michelles pakt! Vi ska sluta med såntdär! Vi får se hur det går!! :D


Såg att jag hade glömt att publicera inlägget. så jag kan lika gärna fortsätta på samma...

Utvecklingssamtalet gick bra. Och jag har precis vart på dans som också gick bra och var som vanligt jättekul!! :D

Nu ska jag gå och duscha och sen sova!!
Så Godnatt på er!

Celeb"update" xD

Jag har tyckt att Lindsays syrra hitills har varit tråkig och inge märkvärdig. Men nu helt plötsligt när hon har börjat sminka sig och fixa håret och fixat stilen så är hon ju lätt coolare än hennes drunken sister Lindsay!
Eller vad säger ni?

Lindsay Lohan & Ali Lohan
Hot!


Asså min humor är ju bara bäst xD

see ya ;D

Jag är jätte ledsen över mitt hår! Det blev verkligen jätte fult. Och mamma säger att jag måste vänta 2 veckor tills jag får göra om det :( . Lid med mig!

Saturday. Annoyed.

Webblogg har krånglat hela morgonen... Kunde inte logga in föränn nu...

Slapp dag idag! Jag vaknade hos nishat (efter våran girls-night igår) och åkte direkt till mamma's salong. Skulle fixa håret. Jag klippte mig lite (inte på längden though) och så slingade jag mig . Och jag är jättäjättejätte missnöjd med färgen! :( Jag gjorde blonda och bruna slingor, som mamma typ tvingade på mig. Och nu ser det typ ut som att jag har grått hår! :(. Så jag får vell göra om det snart igen , då blir det nog blondt. Eller jätte brunt, vem vet. 

Här är mitt fula bajshår på fula jag:  image102
Btw det ser till och med finare ut på bilden än vad det är!!

Så jag har tröstat mig hela dagen med mammas goda laxsallad och morotskaka <3 (Mamma hade tjejmiddag, eller snarare "tantmiddag" igår och det blev massa över) :) Min mammas laxsallad är GODAST i världen FYI !
Och så har jag låtit Christina göra mig glad <3 Har ju hennes nya skiva nuu :)

Jag är också ganska irreterad för att jag inte fick något sommarjobb av landstinget. Kommunen prioriterar ju dom som går i nian i år,så där fick jag ju inget. Och så fick jag inte på landstinget heller! I'm kinda annoyed på världen just nu ! Jag BEHÖVER ett sommarjobb!!
OCH DET BLIR JU INTE BÄTTRE AV ATT DET ÄR BAJSVÄDER HELLER !!

I just want to get away!

Som jag btw ska också! Om exakt en vecka så åker jag till österrike/alperna och åker skidor. Med pappa+syskon! Nice! That'll probably cheer me up!

Jag vill pimpa mitt rum. Kanske en väggmålning? Jag vill iaf hänga upp massa kort på väggarna. Men dom ramlar bara ner för jag har dålig häftmassa... Kanske en tavla? Fast jag har redan en tavla på Marylin Monroe.. Vi får se..

Nu ska jag sluta tråka ut er.
Pusshej

I miss it.

We've come along way, since those days,
The days when we used to play around with our kick-bikes all day outside
Villa 76,
A long way since we wrote our names on the white walls of
Al muntaza Compound,
I remember those days, life was so easy,
The only trouble we ever had was fighting with eachother,
Stupid fights about pandas and beanie babies,
Do you remember?
It's been a long time since life felt as easy as it did,
As it did back in the days ,
The days when we went to abela every thursday to buy candy,
When we found cool shells on the beach, and "diamonds" in the desert,
When our main friday entertainment was going to lifestyle and staying for hours, just looking around,
We had our whole life infront of us, and most of our childhood too,
We had no clue about the small yet hard difficulties that life can bring,
We talked about it once, and just the thought of it made us cry.
Those were the days.
We were Happy ,
And we had no idea,
No idea, of what was coming.

I remember the day when you showed me that song,
The song that makes me want to cry,
Both happy tears and sad tears,
There is no desciption that fits in with the feeling i feel when i listen to it,
It gives me goosebumps,
I guess it just makes me remember,
Remember the days,
The days which turned out to be the happiest days of my life.

/Paula

Cheer up!

så. nu är texten vanlig igen:)
i alla fall. gissa på ! (föregående inlägget)

Känns som att jag inte har skrivit på ett tag (asså ett lite mer seriöst inlägg än "titta , min danslärare!")
Så nu tänkte jag skriva ett tag:) Jag börjar kl. 09.10 imorgon så jag får en timmes extra sömn. YAAY !

EUWEUWEUWEUWEUWEUWEUWEUWEUWEEEEUUUWW
sorry i just had to get that of my chest!

Jag har blivit värsta vig sen jag började dansa! Jag kan till och med nästan gå ner i split!! :D (För det är ju så nödvändigt att kunna.. eller nått :P) Men ändå! Jag strechade som fan nyss! :) Im Happy!
Det här har varit typ den skönaste skolveckan på väldigt, väldigt länge!!
Mest för att jag inte haft något plugg!! Men också för att jag var ledig i tisdags. Och igår var jag i stockholm efter skolan.. som jag berättade att jag skulle i tidigare inlägg-

Jag och sis tog 14.09 tåget till stockholm. Där vi lämnade tillbaka en mobil som hennes pojkvän hade köpt på blocket (som det var nått fel på).
Sen gick vi och träffade dom andra. Altså mina syskon och mina kusiner, moster+hennes man (vet inte riktigt om man kallar ens mosters man för morbror, men det lär man ju inte göra eftersom det inte är ens Mors bror.  aja skitsamma) :P
Vi gick och åt , och jag åt Världens godaste chicken ceasar sallad!!! Mitt nya lunchställe när jag är i stockholm! LÄTT! (Längst upp i kungshallen)
Där träffade jag också Wafa,Peyman,Jossra,Hayat och Lalesh som var påväg till Rihanna. Haha small world! Dom satt och åt vid ett bord och skulle precis gå. :)
Sen så gick vi på teater. Djungelboken på stadsteatern , fast med typ lite modern touch. Eller inte bara det, den var ganska omgjord. Men väldigt bra och väldigt rolig! Mycket dans,sång och action! Inte en tråkig stund! Haha jag låter som en sån som skriver om filmer/föreställningar m.m i en tidning. Hahah.
Men det var jättekul iaf! En bra julklapp!

Jag har suttit och läst igenom min gamla blogg, som jag hade när jag var sisodär 14 år. Jag var inte liite fjortis:P. Jag vet att jag har haft mina fjortis tider men haha jag visste inte att det märktes såå mycket. Hahah! Ni får tyvär inte läsa den, för den är privat nu. Men det var jätte underhållande att läsa iaf.  A little trip back in time.
Och eftersom jag läste den, så började jag lyssna på massa gammla låtar. Så nu sitter jag här och känner mig alldeles nostalgisk. =D Mysigt mysigt.

Jag vill tipsa om några jätte söta armband.

Det är tjejen som jag köpte mina älskade rihanna-örhängen av (se första inlägget) som designar dom/säljer dom.
Allt material är mässing och alla delar som hon har gjort dom med är vintage. Från 1970 eller innan. :)
Dom är jätte fina tycker jag. Dom kostar 195 kr var. Jag skulle köpa ett om jag inte var helt broke nu!! :)
Ni hittar dom på:
http://hotness.wordpress.com/vintage/

Nej, nu är nog det här inlägget för långt för att nån ska orka läsa mer. Så jag kan göra ngt annat nu istället. Även fast jag är på blogghumör!

Men men, Godnatt! ♥
Om jag inte bloggar i skolan imorgon så bloggar jag nog inte alls imorrn. Så, ha en trevlig fredag! :D

/Paulie

Hello..

:) Nu har jag varit och dansat. Det var roligare än vad det brukar vara. (För att jag var sjuk sist :P)
men men , nog om det.
Btw gissa hur gammal min danslärare är (Bild i förra inlägget).
Madde och Johanna och ni andra som redan vet, får inte gissa.
Jag avslöjar svaret när några har gissat. Ni kommer nog att bli chockade.
okej , någonting konstigt hände , för att jag tryckte på någon skum knapp eller nått, så jag börjar ett nytt inlägg...


danslärare hit, danslärare dit

Eftersom jag visade en bild på min danslärare otto förut så tänkte jag att jag kunde lägga upp en bild på min andra danslärare också. (sen ska jag sluta tjata om alla mina danlärare och dansgrejer:P)



Karin som sminkmodell för creative make-up.
(Jag hade henne den dagen , hon kom med en stor lila blomma i ansiktet. alla ba what? :P)

Haha, på tal om henne; nu ska jag på dans.

Pusshej♥

Boring..

Orkar inte riktigt skriva idag. Jag har haft en tråkig dag men jag fick sluta tidigt så det var skönt!!
Ska iväg och dansa snart !

kanske orkar skriva något intressantare sen.

See ya ! :)

Sova tidigt!

Hejhej!
Jag har precis badat bubbelbad och gjort mig klar för att gå och lägga mig. Äntligen så ska jag gå och lägga mig riktigt tidigt så att jag för en gångs skull är pigg i skolan imorgon! Jag har haft en väldigt skön ledig dag idag :)
Jag ska gå tidigt från skolan imorgon för att jag ska till "tandläkaren" (jag och andrea ska åka till stockholm tidigt, sen blir det ju teater!)
Det är så sjukt skönt att jag inte har en massa plugg den här veckan! Jag njuter verkligen!!

Jag har velat fram och tillbaks om jag ska färga mitt hår brunt eller inte. Ena dagen så har jag bestämt mig för det, nästa dag har jag bestämt mig för att jag ska fortsätta vara blondie, och dagen efter ska det vara brunt igen. Men nu tror jag att jag har bestämt mig! Jag ska nog fortsätta mitt liv som Blondie! After all, blondes have more fun!
(haha jag kommer säkert ha ändrat mig imorrn:P) Men det känns ju fräsht att vara blond till sommaren och så.
Haha vi får se.. jag har iaf till lördag att bestämma mig!

Nu ska jag som sagt gå och lägga mig!
Godnatt <3

Back to Basics

Nu är den min! <3


You truly brighten my life! <3 

Idag har jag vart ledig. Hur skönt som helst!! Det behövdes verkligen! Jag har träffat min kära syster! Vi var på stan, vi fikade... Allt var frid och fröjd. Tills solen försvann :( Då blev vi båda sura och åkte hem. Hahah. Men det var kul att träffas! Jag fick se hennes nya lägenhet. Jag gillade den jätte mycket. Mer än vad hon gjorde tror jag :P. Och så ska vi ju på teater imorgon också, men resten av syskonen. Och kusinerna! :) Det ska bli mysigt!
Btw så köpte jag 2 nya tröjor på stan också. Men jag vet inte om jag orkar visa dom. Kanske senare... :)

Nu ska jag läsa min svenska-bok som jag inte gjorde igår! :P
See ya ;)
why do they always do this to us?....

Daaans <3

Hahah titta vad jag hittade på fyrisskolans hemsida!
Bilden är ifrån luciashowen (som btw inte var så bra)
Haha jag spelade nörd (vilket förklarar flätorna ;P )

image99
<-Johanna Jag & Brooke->

hihi :)

Jag har precis vart på min älskade Dans <3 med Otto då (eftersom det är måndag)
Det var skitkul! Som alltid! ÅÅÅH vad jag blir lycklig av att dansa! Ni förstår inte!
Sen har jag, johanna,madeleine och atti dansat i skolan idag också på idrotten. Också kul! Vi flummade runt sm vanligt ;) That's what we do best! Haha

Idag röstade jag på michelle också! (Modelltävlingen i SOLO tidningen, som jag hoppas att ni också har gjort/ska göra: Michelle Jeng Kandidat nr. 5 . RÖSTA)  3 stycken röster blev det. En från mig, en från min mamma och en från min mormor! :D

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa min svenska bok!
Jag är nämligen ledig imorrn, så jag behöver inte gå och lägga mig tidigt! :D
Så imorgon så ska jag istället träffa Andrea och jag ska få se hennes nya lägenhet och så ska vi vell på stan eller något! Det ska bli mysigt! Sisterlove <3 haha

Juste, jag skulle ju förklara varför jag inte kunde gå på Rihanna. På Onsdag så ska jag på teater med mina kusiner och mina syskon. Och det har varit bestämt sen i julas, eftersom jag fick teaterbiljetten av mina kusiner i julklapp. Och teatern är samtidigt som Rihanna = så jag kan inte gå. Jag sålde min biljett idag till Maddes syster! Hon blev glad och Rihanna är ändå inte min idol så det gör inte så mycket ! :)

NU ska jag gå ;P
(Btw så frågade jag Otto om den där So you think you can Dance grejen; Om det var han i reklamen, och det var det! Men han ska inte vara med och tävla i programmet, men han kommer möjligtvis att vara en av koreograferna! Coolt! :D)

Puss & Godnatt!

Killbaciller

haha jag och jennyfer sitter och planerar våran tjejkväll och pratar om killbaciller! xD
nej nu ska jag till min mormor och äta middag! Och btw, i was wrong , jag fattar ingenting av att ladda upp filmer på youtube, så tyvär. some other time !

PUSS

Söndag igen!

Hejhej! Nu är det söndag igen och jag planerar en riktig tjockisdag= alltså att inte röra en muskel! Och så är jag jättegodis sugen som vanligt, men det får räcka nu! Jag åt nyss en glass xD.

Igårkväll var hmm .. roligt xD. Fast inte på det sättet ni tror. Det var mer åt det komiska hållet! Hahah ! Aldrig mer en rosendal fest säger jag bara ! HAHAH ! (Inside joke) Kvällen slutade med en fet godispåse och att vi alla (utom jennyfer) däckade hemma hos michelle!
   Vi vaknade runt 11, och jag och Madde åkte hem till mig och åt och bosatte oss i min säng framför en dålig American Pie film. Som vi inte orkade kolla på så vi stängde av den och åt glass istället ! :) Madde åkte hem nyss och nu sitter jag här och fixar med bilder från igår och i förrgår.
Här är några :) :
Fredag


Först var det paparazzi time efter skolan . hahah. Sen Musikens hus. Efter det blev det inga mer bilder.
Lördag

Sen blev det inga mer bilder från lördagen för att min kamera var inlåst i en garderob. Men don't worry, ni missar inget! xD

Nu ska jag gå och göra ngt annat !
och eftersom jag är så duktig på det där med youtube nu så kommer det en film sen ! xD

Ha en skön söndag!!

<33

Helg <3

HEJ :D ! Nu sitter jag hemma hos michelle och vi gör oss i ordning till att åka till jennyfer och sen senare ska vi på fest i sävja! Jag och michelle har ätit sushi! Hur gott som helst!! :D:D
Jag sov jättelänge imorse så jag är helt pigg! Vääldigt skönt!! Jag som ni kanske har märkt har vart så trött hela veckan!! Thats why jag älskar helg. Man får slappna av!!

Igår så var jag med michelle, madde & jennyfer och typ några andra. Först var vi i musikhuset och kollade. Det var jätte fint! Verkligen underbar utsikt !! Där var vi ganska länge, haha vi satt och berättade spökhistorier. Alltså inte "Det var en gång en ...", utan sånna som har hänt folk på riktigt. Det var väldigt läskigt! :P Sen åkte vi till emil och det blev filmkväll! Vi kollade på en film som hette "The Others" och den handlade läskigt nog om spöken och sånt. Det var lite freaky men inte så jätte läskig. Inte så jätte bra heller. Helt okej! Men det var coolt att vi precis hae suttit och pratat om samma saker!
(Bilder kommer från både i fredags och förmodligen från ikväll också, om jag kommer ihåg att ta fram kameran!)

Det blir ingen Rihanna för mig btw  :( Jag förklarar sen... Tråkigt tråkigt.. På tal om konserter så står folk nog och lyssnar på Alicia Keys vackra röst och pianospelande nu. (Om den har börjat, dom kanske köar just nu.) Hon har nämligen konsert i Stockholm ikväll. Om det är i Globen eller Hovet vet jag inte. Jag och michelle var faktiskt nära på att gå, men sen så sket vi i det... :) Nu ska vi ju på fest istället!

Nej nu ska jag gå och fixa mig.
Have a nice Saturday Night! <3
Puss

i WANT that baaag !

För er som känner mig , så är det nog igen nyhet att jag älskar balenciagas väskor ! Jag har 2 stycken svarta som nästan ser likadana ut och en brun i en annan modell. Men jag tror inte ni förstår hur gärna jag vill ha den svarta med "guldpluppar"! En sån som Vanessa Hudgens har på bilden nedan. DEN ÄR SÅ FIN! Och jag letade och letade sist jag var i Dubai (det var där jag köpte mina andra.) Men jag hittade ingeen . Jag hittade exakt likadana fast inte i svart. Och det är ju det JAAG ville haaa ! :( Haha eller jo jag såg ju då en riktig svart balenciaga med guldpluppar, men det har jag ju inte riktigt råd med. Hahah 15000 för en väska lixom. :P Men visst , om ngn av er känner er generösa och att ni vill göra mig j*vligt glad så varsegod och köp en till mig. Hahah.


img402/3863/49658vanessahudgenssantjk2.jpg


Its SO prettyyy!!

aja, NU ska jag gå och lägga mig!

Godnatt !!

HAHAHAHAHA.

OTTO I HEJ HEJ MONICA VIDEON xD



HAHAH kolla vad jag hittade nyss ! Jag försökte nämligen söka lite på google och sånt för att se om man kunde hitta några namn på dom som kmr vara med i so you think you can dance ( eftersom jag ville se om otto också skulle vara med) HAHAHA Så får jag reda på att han har varit med i Hej hej monica videon xD haha han är en av "moppekillarna" med långt brunt hår!! :P

HAHAHAH jag dör av garv .

godnatt <3

Otto i So you think you can dance?

Godkväll . :P

Jag har haft en väldigt lång dag, (och jobbig vecka) så jag är jättejätte trött just nu. Och har varit det hela dagen!!
Jag gick inte på dansen idag (N1 m karin) för att jag var helt enkelt för trött, och då pallade jag inte dra mig dit om jag ändå skulle vara skit trött, plus att det är tråkigt på nivå 1 :P Så nu har jag ätit en massa och känner mig som en tjockis istället, skiit braaaaa . Not :P
Imorgon är det fredag! Skönt att veckan snart är slut!
Idag SKA jag faktiskt gå och lägga mig tidigt !! Faktiskt så fort jag har skrivit klart!! Det ska bli skönt ! Med lite Beuty sleep. Hahah. Men det är såå sant när man tänker efter- Dagar när man känner sig jätte ful och äcklig så har man ju oftast sovit för lite! (Så är det iaf för mig). De dagar jag känner mig snygg (väldigt sällan) så har jag oftast sovit ca 9 timmar eller mer!! Så idag ska jag verkligen lägga mig tidigt så jag kan vara snygg imorrn eftersom det är fredag! riiight ...!?
Hahah nu ska jag sluta mumla på om massa flummiga tankar som jag har.

Jag har ju berättat i tidigare inlägg att jag känner 2 st. som kommer att vara med i So you think you can Dance på kanal 5 (som har premiär snart)
Och idag när jag såg reklamen på TV så tyckte jag att jag såg att Otto (min andra danslärare) var med. Men jag är inte 100% säker... Men det liknar han iaf!

Vad tror ni ? (Den lilla bilden är han, fast ett tag sen. Han har långt hår nu, precis som på reklamen)
image85
Liknar det han eller ej??
Det är klart att det ifs är lättare om man har sett han IRL och i reklamen, men jag har ju iaf en bild från reklamen ;)

aja, har inget mer interessant att säga så nu ska jag sooova <3 !!
Puss hej ! <3

plugg och top model.

Hej hej :)
Om en halvtimme ska jag kolla på top model 9 på 3an :) (jag har inte kollat på 9 ngt än, har bara kollat på typ 4 som går på dagarna ibland.. jag vet jag är efter) Det ska bli kul! :D Jag älskar top model, det är så kul att se att vissa som inte är snygga alls i vardagslivet kan bli skitsnygga när dom fixar dom och dom posar rätt !

Ambreal Photo 7
sexigaste bilden !!!



Sen har jag båda mina läxor kvar! :( Jag önskar att kvällarna va längre!! Då skulle man kunna få tid att både plugga, titta på tv/slappna av PLUS att kunna lägga sig i tid. Jag har verkligen sovit lite den här veckan! Har försovit mig varje dag typ!! Så idag hade jag tänkt att försöka komm i säng tidigt. Men jag vet redan att det inte kommer hända eftersom jag är sämst på att ta itu med plugget i tid!!

Vi har en jävla hemuppgift i Samhällskunskap bara för att vi fick beting idag och slapp lektionen. Jag hade MYCKET hällre haft lektionen! Jag HATAR läxor! Det känns så meningslöst! Prov , visst det förstår jag att man måste ha. Men läxor..? Varför kan man inte bara gå igenom det / göra det på lektionerna istället!? Så får man för en gångs skull lite frihet när man kommer hem!!

nu börjar top model !! michelle hälsar .
puss

1 VECKA KVAR !



(haha egentligen var det här inlägget till för att jag skulle testa att lägga in en youtubefilm på bloggen. men jag bestämde att jag lika gärna kunde ha kvar den :P )
Enjoy!

Surisar! :(

Vi slutade riktigt tidigt idag, hade bara geografiprov (som btw gick ganska bra!!) och sen Matte. Så tänkte Jag,Madeleine och Johanna att vi skulle gå och dansa i danssalen ända tills kl 15.00 (tills Ultimate Show börja). Så vi gick dit ... dansade lite. Sen kommer det en tjej och säger att hon har bokat salen x@ . Värsta mesiga tjejen som typ skulle filma sitt projektarbete eller nått.Så nu sitter vi kvar i skolan och är skit arga på henne och på hela situationen!!! :@ ! Faaan.
Och det blir inte bättre av att jag har Samhällskunskapsläxa & Spanska läxa heller !! :( PLUS att jag inte har några pengar så jag kan inte stilla mitt godissug heller :P Hahah !!



Om exakt en vecka ska jag se denna sexiga kvinna!! :D

Haha see ya!

Tröttis

Hej hej!

Jag slutade väldigt sent idag, och jag sov på typ hela bussresan hem xD.
Imorgon blir det Ultimate Show igen (Dansförening i skolan). Det blir nog kul... hoppas jag. Och sen så ska jag träna med madde på Friskis&Svettis. :)
Om en vecka är det Rihanna! :) Det ska bli så kul!!

Jag är jätte trött och måste plugga geografi heeela kvällen/natten så det blir inge mer bloggande idag!
Just thought i'd let you guys know!

Pusshej

God Morgon!

Hej hej ! Jag kom precis till skolan! Jag vill bara berätta att imorse vaknade jag en halvtimme innan min buss gick (jag försov mig alltså) och jag HANN med min buss! Jag hann görö allt som jag brukar göra på en HALVTIMME! Fett coolt xD . Haha förut för kanske ett halvår sen behövde jag typ 2 timmar på mig på morgonen. Hahah jag är jätte stolt över mig själv xD.

Nu ska jag på Sammhällskunskap!

Have a nice day! <3

Dans och Godis är min passion <3

Fyfan vad det var kul att dansa idag ! :D. Vi började med en ny koreografi till en Linkin Park låt (?) . Fast det blev faktist rätt coolt. Förutom att den har två snurrar som jag INTE klarar av. Jag och snurrar Don't match!! hahah. Men annars så var det kul som fan! Det gick jätte bra!!

Btw så dansade vi i skolan idag också! På idrotten! Det var jätte kul ! Jag, Johanna, Madeleine och Atti flummade runt som vanligt! Det var tyvär inte så bra musik :(, så vi ska ta med oss en egen skiva nästa gång! Jag antar att det blir jag som får bränna den ;P ,

Efter dansen gick jag och madde och köpte godis (IGEN !!) För att vi vill blir tjocka och feta. Nerå, men jag är så himla godisberoende nu för tiden!! Det är inge bra asså! Men det är bara 2 godisar som jag vill ha egentligen; Bublizz (rosa & blåa flaskor med surt "salt" på och GEISHA! <3. Hahah..

image83   <3 BIG LOVE

Nu ska jag gå och ta ett varmt bad och plugga geografi!!

Godnatt ! <3

DANS !

Hej hej  !
Just nu är jag och madde på stadsbiblioteket och utnyttjar internet lite :) . Vi väntar på att dansen ska börja om typ 1 timme. Vi har varit och hämtat våra Rihanna biljetter! Yay :)
Madde tror att chris brown ska gästa, eftersom att han har konsert på någon krog i stokholm nästa dag. Och eftersom dom är tillsammans så kanske det händer ;) (NOT) Man kan ju alltid hoppas lixom ;)

Som sagt , vi ska dansa snart. Street med Otto :D . Och vi ska ta i allt vad vi har eftersom vi åt masxsa godis nyss! :) (och madde åt på mcdonalds xD) hahah inte jag , jag är duktig ! HAHA

men men , nu ska jag göra ngt annat "vettigt" på datorn.

see ya.

Monday morning

Tjabba,
Nu sitter jag i skolan på en väldigt tråkig engelska lektion. Snart ska Jag,Johanna, Safi och Atti gå och göra vårat mutliga nationella i Engelska A. Jag orkar inte !
Jag är sjukt trött idag! Igår ungefär kl 7 så åkte jag till michelle och vi hade lite girls night! Vi kollade på View from the Top som gick på 3an. Haha den var inte så bra:P . Sen så sov jag där, vilket nog är anledningen till att jag är trött, haha. Men det är Måndag morgon, man Får vara trött då !!

pusshej

Thats how we want all of our Sundays

Det blir chillkväll med Film och Pizza! Ingen bantning här inte :D I'm lovin it ! xD
Btw min kompis Johanna GILLAR INTE PIZZA :O:O ? Då är man konstig! xD haha. nerå, she has alot of good sides too <3

Matvrak ! xD

Ha en bra kväll och gå och lägg er tidigt så ni klarar att gå upp tidigt och gå till skolan imorrn!
Pusshej

Lördag/Lördagkväll

Lördagen började med ett sms från michelle kl. 07.58 där det stod: Vakna nu stationen 11.00!! Så vi träffades på stationen kl 11 och tog tåget till våran kära huvudstad Stockholm! När vi kom dit hade vi båda en massa saker som vi skulle köpa. Altså vi var där för att do some serious Shopping! Vi gick runt och blev tröttare och hungrigare, så till slut hamnade vi på McDonalds. HAHA xD Som sagt, McDonalds sviker en aldrig ! xD Sen så köpte michelle en ny foundation och så tog vi kl. 5 tåget hem. SÄMST! Åkte till stockholm för att shoppa och köpte Ingenting. Men vi var så jävla sega!! Men det var värsta mysigt ändå!!

Kvällen började med att Nishat och Jennyfer kom till mig. Vi fixade oss lite och sen tog vi bussen till Emil. Vi kom dit och det var vell... trevligt. eller nått. Kinda boring med andra ord. Men det var mysigt med bra musik och så :) Sen så åkte jag och nishat därifrån och vi hamnade både i Heidenstam och i Sunnersta. Gjorde allt från guitar hero till att springa från bussen och kissa i första bästa trädgård xD. Kvällen avslutades med Gorbys piroger i Joels kök med Mr.Lonley på högsta volym! xD Haha tyvär orkar jag inte förklara mer detraljerat. För jag som kom i säng kl.5 är väldigt trött!!
  Jag funderar på att lägga mig i sängen och titta på någon mysig film! För plugga vet vi alla vid det här laget att jag inte klarar på Söndagar! Imorgon är det dans med Otto och jag är värsta taggad. Eftersom jag har vart så lat idag så känner jag mig som en stor fetklump. :P Jaaah.

NirreFirre!



Tydligen så ska jag och Madde på Rihanna på hovet nästnästa vecka!! Den 12 Mars.  Haha det kom oväntat! Adam Tensta som förband oxå. uuuuuh xD . så nu får jag ladda rihanna låtar och lära mig dom så att jag kan sjunga med ! :D hihi.

image82
Uppsala DC! (jag med vit tröja i mitten)




Nej nu är det nog filmdags.
Ha en trevlig söndag!
Puss!

Dagens Musik : Norah Jones !
                        <3


Celebration times!!

Idag är dagen ! Idag är den härliga lyckliga dagen! Idag är dagen jag slutar äta min medicin ! :D
ALLA ni som läser denna blogg (plus alla andra i hela väääärlden) borde vara väldigt VÄLDIGT glada för min skull!
Inga med piller ! Inge mer biverkningar! Nu får jag bl.a. SOLA igen!! Nu slipper jag vara vit som en krita och skittorr överallt :D. YAAAAY ! Tro mig! Dett kommer firas GROVT från min sida!!
hahahahah :D

Idag är det Fredag! En vacker solig Fredag!! Jag har vart i skolan, slutade kl 2. Hade väldigt tråkiga lektioner- T.ex. Matte !! Hahah fast jag och Madeleine satt och sjöng och asgarva så det livade upp det hela litegrann :D ! <3 Efter skolan åkte jag hem, med michelle som skulle låna singstar spel av mig, sen åkte hon för hon skulle på tjejmiddag! Sen har jag ätit en jävla massa knäckebrödmackor idag med min nyfunna, oemotståndliga, beroendeframkallade kärlek; BREGOTT! <3 Fyfan va' det är gott! Hahah, nackdelen är bara att min nya vän i tjocka lager (thats how i like it) gör mig tjock. :) Men men , lev livet och bli tjock & gla' !!
hahah.

På kvällen gick jag och träffade Nishat, Madde, Tania m.fl. hos Joel! Det blev allsång på hög nivå och även lite dans :) ! Och nu är jag här hemma igen. Men jag måste gå och lägga mig snart för Jag och Michelle ska upp tidigt imorgon och åka till Stockholm och shoppa! :)  Det ska bli kul!! Vi båda kommer att vara as-trötta though. Men thats where my other friend Coffee comes in! ;D

Nu ska jag som sagt gå ifrån datorn och försöka lägga mig i tid!
Godnatt! (eller nått)
♥♥

RSS 2.0