Cheer up!

så. nu är texten vanlig igen:)
i alla fall. gissa på ! (föregående inlägget)

Känns som att jag inte har skrivit på ett tag (asså ett lite mer seriöst inlägg än "titta , min danslärare!")
Så nu tänkte jag skriva ett tag:) Jag börjar kl. 09.10 imorgon så jag får en timmes extra sömn. YAAY !

EUWEUWEUWEUWEUWEUWEUWEUWEUWEEEEUUUWW
sorry i just had to get that of my chest!

Jag har blivit värsta vig sen jag började dansa! Jag kan till och med nästan gå ner i split!! :D (För det är ju så nödvändigt att kunna.. eller nått :P) Men ändå! Jag strechade som fan nyss! :) Im Happy!
Det här har varit typ den skönaste skolveckan på väldigt, väldigt länge!!
Mest för att jag inte haft något plugg!! Men också för att jag var ledig i tisdags. Och igår var jag i stockholm efter skolan.. som jag berättade att jag skulle i tidigare inlägg-

Jag och sis tog 14.09 tåget till stockholm. Där vi lämnade tillbaka en mobil som hennes pojkvän hade köpt på blocket (som det var nått fel på).
Sen gick vi och träffade dom andra. Altså mina syskon och mina kusiner, moster+hennes man (vet inte riktigt om man kallar ens mosters man för morbror, men det lär man ju inte göra eftersom det inte är ens Mors bror.  aja skitsamma) :P
Vi gick och åt , och jag åt Världens godaste chicken ceasar sallad!!! Mitt nya lunchställe när jag är i stockholm! LÄTT! (Längst upp i kungshallen)
Där träffade jag också Wafa,Peyman,Jossra,Hayat och Lalesh som var påväg till Rihanna. Haha small world! Dom satt och åt vid ett bord och skulle precis gå. :)
Sen så gick vi på teater. Djungelboken på stadsteatern , fast med typ lite modern touch. Eller inte bara det, den var ganska omgjord. Men väldigt bra och väldigt rolig! Mycket dans,sång och action! Inte en tråkig stund! Haha jag låter som en sån som skriver om filmer/föreställningar m.m i en tidning. Hahah.
Men det var jättekul iaf! En bra julklapp!

Jag har suttit och läst igenom min gamla blogg, som jag hade när jag var sisodär 14 år. Jag var inte liite fjortis:P. Jag vet att jag har haft mina fjortis tider men haha jag visste inte att det märktes såå mycket. Hahah! Ni får tyvär inte läsa den, för den är privat nu. Men det var jätte underhållande att läsa iaf.  A little trip back in time.
Och eftersom jag läste den, så började jag lyssna på massa gammla låtar. Så nu sitter jag här och känner mig alldeles nostalgisk. =D Mysigt mysigt.

Jag vill tipsa om några jätte söta armband.

Det är tjejen som jag köpte mina älskade rihanna-örhängen av (se första inlägget) som designar dom/säljer dom.
Allt material är mässing och alla delar som hon har gjort dom med är vintage. Från 1970 eller innan. :)
Dom är jätte fina tycker jag. Dom kostar 195 kr var. Jag skulle köpa ett om jag inte var helt broke nu!! :)
Ni hittar dom på:
http://hotness.wordpress.com/vintage/

Nej, nu är nog det här inlägget för långt för att nån ska orka läsa mer. Så jag kan göra ngt annat nu istället. Även fast jag är på blogghumör!

Men men, Godnatt! ♥
Om jag inte bloggar i skolan imorgon så bloggar jag nog inte alls imorrn. Så, ha en trevlig fredag! :D

/Paulie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0