Lördag/Lördagkväll

Lördagen började med ett sms från michelle kl. 07.58 där det stod: Vakna nu stationen 11.00!! Så vi träffades på stationen kl 11 och tog tåget till våran kära huvudstad Stockholm! När vi kom dit hade vi båda en massa saker som vi skulle köpa. Altså vi var där för att do some serious Shopping! Vi gick runt och blev tröttare och hungrigare, så till slut hamnade vi på McDonalds. HAHA xD Som sagt, McDonalds sviker en aldrig ! xD Sen så köpte michelle en ny foundation och så tog vi kl. 5 tåget hem. SÄMST! Åkte till stockholm för att shoppa och köpte Ingenting. Men vi var så jävla sega!! Men det var värsta mysigt ändå!!

Kvällen började med att Nishat och Jennyfer kom till mig. Vi fixade oss lite och sen tog vi bussen till Emil. Vi kom dit och det var vell... trevligt. eller nått. Kinda boring med andra ord. Men det var mysigt med bra musik och så :) Sen så åkte jag och nishat därifrån och vi hamnade både i Heidenstam och i Sunnersta. Gjorde allt från guitar hero till att springa från bussen och kissa i första bästa trädgård xD. Kvällen avslutades med Gorbys piroger i Joels kök med Mr.Lonley på högsta volym! xD Haha tyvär orkar jag inte förklara mer detraljerat. För jag som kom i säng kl.5 är väldigt trött!!
  Jag funderar på att lägga mig i sängen och titta på någon mysig film! För plugga vet vi alla vid det här laget att jag inte klarar på Söndagar! Imorgon är det dans med Otto och jag är värsta taggad. Eftersom jag har vart så lat idag så känner jag mig som en stor fetklump. :P Jaaah.

NirreFirre!



Tydligen så ska jag och Madde på Rihanna på hovet nästnästa vecka!! Den 12 Mars.  Haha det kom oväntat! Adam Tensta som förband oxå. uuuuuh xD . så nu får jag ladda rihanna låtar och lära mig dom så att jag kan sjunga med ! :D hihi.

image82
Uppsala DC! (jag med vit tröja i mitten)




Nej nu är det nog filmdags.
Ha en trevlig söndag!
Puss!

Dagens Musik : Norah Jones !
                        <3


Kommentarer
Postat av: Aida

Jag läägst inn:)Den dagen knäckde:)

2008-03-03 @ 00:56:28
Postat av: paula

jaa :D du borde ha börjat med mig !!

2008-03-03 @ 10:08:49
URL: http://paulasimons.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0