Österrike, St.Anton

Hejhej!

Just nu ligger jag i min hotellsäng och chillar. Jag sov ett tag nyss ! Det var skönt och välbehövt!! Vi ska snart ut oh äta middag :)

Idag har det nämligen varit snöstorm här i St.Anton. Och med storm menar jag verkligen STORM! När jag och pappa tog liften upp imorse så kunde vi knappt stå upp utan att bli omkullblåsta. Hahah där kanske jag överdrev lite, vi kunde stå, men skidorna gled definitivt framåt av vinden om man försökte stå stilla. Vi upptäckte också att dom hade stängt liftarna som tog oss längre upp på berget, på grund av stromen då. Men men , vi åkte några åk och det var faktiskt bättre än vad jag trodde. Snön var helt mjuk och lätt att åka på. Fast vi såg inte så mycket!!
Efter att ha tagit en redbull & choklad paus så följde rasmus med upp också. Då var det ännu värre!! Vi såg inte saker som va typ två meter framför oss !! Vi såg inte backen och knappt varandra. Men allt man kunde göra var att skratta!! xD Sen hittade vi en svart pil som visade oss vart backen fortsatte, så då var det bara att hoppas på att man inte åkte ner i nått dike och köra. Som sagt Det är bara att tuta & köra. Hahah. Men det var kul ändå!! På nått sätt blev det mer kul när vi inte såg nått för det blev som ett litet äventyr!! :D

Nu ska vi som sagt gå och äta.
Have a nice evening!


Kommentarer
Postat av: Mich

åå haha!
jag saknar dig!

2008-03-26 @ 00:30:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0