plugg och top model.

Hej hej :)
Om en halvtimme ska jag kolla på top model 9 på 3an :) (jag har inte kollat på 9 ngt än, har bara kollat på typ 4 som går på dagarna ibland.. jag vet jag är efter) Det ska bli kul! :D Jag älskar top model, det är så kul att se att vissa som inte är snygga alls i vardagslivet kan bli skitsnygga när dom fixar dom och dom posar rätt !

Ambreal Photo 7
sexigaste bilden !!!



Sen har jag båda mina läxor kvar! :( Jag önskar att kvällarna va längre!! Då skulle man kunna få tid att både plugga, titta på tv/slappna av PLUS att kunna lägga sig i tid. Jag har verkligen sovit lite den här veckan! Har försovit mig varje dag typ!! Så idag hade jag tänkt att försöka komm i säng tidigt. Men jag vet redan att det inte kommer hända eftersom jag är sämst på att ta itu med plugget i tid!!

Vi har en jävla hemuppgift i Samhällskunskap bara för att vi fick beting idag och slapp lektionen. Jag hade MYCKET hällre haft lektionen! Jag HATAR läxor! Det känns så meningslöst! Prov , visst det förstår jag att man måste ha. Men läxor..? Varför kan man inte bara gå igenom det / göra det på lektionerna istället!? Så får man för en gångs skull lite frihet när man kommer hem!!

nu börjar top model !! michelle hälsar .
puss

Kommentarer
Postat av: Johnny

Shit, du har ju de mycket värre än va vi har det :O Vi får typ aldrig läxor.
And yes, I've found your blogg too :D
Muhahahahahaha! xP

2008-03-05 @ 21:37:38
Postat av: paula

jaa, asså vi har skit mycket i skolan!!
Oh nooo :P

2008-03-05 @ 22:05:55
URL: http://paulasimons.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0