Cute family pic


Söt bild !
That was all! :)

Puss

Hej, jag vill ha mer uppmärksamhet från världen!

Är det bara jag som inte tror att Mariah Carey och Nick Cannon kommer att hålla?
Asså please, ingen visste någonting och sen BAM så var dom gifta! If you ask me så är det bara ett trick för att få mer uppmärksamhet! Asså yeah right att dom är kära på riktigt? Och vad är då anledningen till att dom inte kunde vänta liite med bröllopet och istället bara börja dejta?


Does it look real to you? Or does it all look like an act?

(Såg en artikel om dom och var bara tvungen att få ut min åsikt lite..)

See ya.

Tuesday.

Hej! Anledningen till att det har varit dålig uppdatering de senaste dagarna är för att jag inte mått så bra och för att jag har 2 (egentligen 3) arbeten som ska lämnas in den här veckan och 1 prov.. Så det blir inte så mycket tid över att ägna sig åt bloggen... Men jag lovar er att once this wave of things to do blows over så kommer jag att uppdatera lika mycket (eller varför inte mer? ) som förut!
Men i'll do my best in the meantime...

Tänkte bara säga det... Nu måste jag fortsätta med mitt avslutande geografi A arbete.

Puss!

Grey's och GG heals

Hej hej. Jag är hemma från skolan idag eftersom jag är förkyld (och jag vill verkligen inte att det ska bli värre, så då tar jag det lungt idag.) Och det verkar ha blivit bättre faktiskt! Jag mådde som skit igår och imorse.. Men nu mår jag bättre! Så ett tips när ni mår dåligt; stanna hemma, istället för att tänka 'äsh det går över, jag går till skolan ändå'.. för då blir det oftast bara värre.. så är det för mig i allafall.. När kroppen säger ifrån så behöver den vila..punkt slut!

Både idag och igår har jag alltså legat och segat som fan. Har tittat på X antal avsnitt Grey's Anatomy och Gossip Girl (Det är oftast bara när jag är sjuk som jag hinner med det) Så nu har jag bara One Tree Hill kvar .. hehe fast det kanske jag sparar till någon annan gång. För jag måste plugga också!


I love it !

Jag måste också hinna med att lägga in lite bilder från kryssningen ! :)
Men inte nu..

Puss

Segis och Sjukis..

Hej. I'm sorry jag vet att jag är segast i världen , men det blir inga bilder idag. Jag mår som sagt inge bra (förkyld som fan) så jag orkar inte sitta framför datorn länge och ladda upp massa bilder..

Nu ska jag försöka gå och lägga mig och se om jag mår bättre imorrn !!

Puss!

Mors dag!

Hey people! Nu är jag tillbaka från kryssningen! Det har varit väldigt mysigt att spendera 3 dagar med familj, kusiner osv. ! Bilder m.m. kommer senare under dagen.

Det är Mors-dag idag. Det har ni inte glömt va!? Om ni har det, gå och gör nått speciellt till eran stackars mamma nu :) Eller så kan ni ju bara vara extra snälla/hjälpsamma! (FAN jag spillde ut mitt té över hela mitt skrivbord, jag är så jävla klantig!! .....  Anledningen till att jag sitter...satt och drack té en sån varm dag som denna är för att jag har lyckats bli lite förkyld.. Inge kul alls :( Jag är alltid förkyld känns det som) Iaf.. tillbaka till mors-dag grejen.. Min mamma fick ett rosa-blommigt linne av mig och min syster.. vi tyckte det passade henne och hon blev väldigt glad! :) Om ni är lite glömska (som jag oftast brukar vara) så kan ni ju bara cykla till närmaste affär och köpa en liten blombukett till eran mamma, eller varför inte försöka hitta lite blommor ute i naturen så kan ni plocka ihop en? Det är after all tanken som räknas. :)



Blommor uppskattas alltid !

Nu ska jag gå coh ta något och äta.. Även fast jag borde plugga så blir det nog chill-dag för mig idag !
Puss !♥

Cruise ...



Hej hej ! Idag ska jag som sagt på kryssning med familjen+kusinerna. Jag slutar halv 2 idag, och då ska jag på stan en snabbis och träffa Andrea (min syster) och köpa någon morsdagspresent till min mamma. Sen måste jag cykla fort hem och hoppa in i bilen och åka. :) Det ska bli superkul och jag ska försöka komma ihåg att ta en massa fina kort som ni kan få se sen!!

Jag har inte så mycket annat att berätta just nu... Jag kommer tillbaka på söndag och då lovar jag att uppdatera er en massa !! :)

Puss ! ♥

Tårta!

Juste ! Tårtbilden också! Man måste hålla vad man lovar!



Gjord av mig!!

Tårtan innehåller Jordgubbar, Jordgubbs sylt och grädde! Hur enkelt som helst och den var verkligen asgod också!!
Tårtbotten: Ungefär som vanlig sockerkaka. Recept på "Sockerkaka till tårtbotten" brukar finnas i de flesta kokböcker!!
Botten lagret: Grädde och Smått skurna jordgubbar (mycket jordgubbar!!)
Andra Lagret: Hemgjord Jordgubbsylt ( Funkar lika bra med köpt! ) och lite skurna jordgubbar som blev över.
Garnering: Som ni ser, grädde och jordgubbar !!

Enkelt , visst !?

Nu måste jag verkligen packa !

Puss hej !
(Om jag inte bloggar i skolan imorgon så kommer jag nog inte blogga föränn på söndag , eftersom jag ska på kryssning. Men sen är jag tillbaka igen som vanligt!) Don't miss me too much ;) 

♥ 

Lovely Forever 21

Ända sen jag gick in i en Forever 21 affär första gången så har det lätt vart en av mina favorit affärer! Snyggt + Billigt = Kan det bli bättre? (Typ som H&M, som också är en all time favorite!)
Varje gång jag kommer hem från dubai så har jag köpt minst 5 plagg från forever 21. Och då menar jag verkligen minst! (En gång kom jag hem med typ 10 plagg därifrån!)

Idag när jag borde har pluggat, så har jag istället "drömshoppat" på internet, som jag kallar det ;) . Hahah (kollat runt på internet efter fina kläder som jag vill ha men inte riktigt har råd med eftersom min ekonomi inte är så bra just nu... :P)
Och idag kollade jag mest på forever 21.. Eftersom dom har som sagt Snyggt Och Billigt!!

Jag hittade en massa tuffa t-shirtar !


Coola va ? Jag älskar Lösa t-shirtar! Finns det någon skönare plagg!? Plus att det kan vara riktigt snyggt (om man har en snygg t-shirt då ;P) I love it. Jag har faktiskt på mig en just nu! Fast min är inte lika snygg som dom på bilderna! (Btw, Ja jag har sett alla star wars filmerna.. annars skulle jag inte gilla t-shirten. :P )

Jag hittade även massa söta "miljö t-shirtar"


Hey, it's never bad supporting a good cause! :) Mysiga och fina ! Kan det bli bättre?

Like what you see? Besök då --->  www.forever21.com!
:)

Jag hittade även 2 söta blommiga saker (eftersom jag är så inne på det just nu!)

Sött! (Den blåa klänningen skulle dock vara finare om den var liite kortare!)

Aja nu ska jag packa till kryssningen! Hare bra ;)
Puss ! <3

Amy W. överasskar!

Amy Winehouse brukar ju inte direkt vara den med snygg stil. Hon är ju grymt bra på det hon gör, men att klä sig snyggt brukar inte vara hennes starka sida.
Därför blev jag glatt överraskad när jag såg den här snygga klänningen på henne! Blommig och fin! håller ni inte med? :)



I like it iaf ! :)  Keep it up Amy !

Puss

Se upp för luringarna ..

Jag försöker ladda ner paint shop pro till min dator. Gratis dåra... Och jag trodde att jag hade hittat ett nyss, eftersom det stog free download! Men sen undrar jag vem som är så puckad eller vad den personen överhuvudtaget tänkte med när dom skriver free download och så kostar det ändå typ 100 $ !! Då blev jag väldigt arg! Till och med deras hemsida heter Free Downloads Center. What's wrong with them! Jag säger bara en sak: Gå aldrig på sånt där ! Free hit och free dit..  Dom försöker alltid få ut pengar av en i slutändan ! Kör med torrents istället :)


Wtf lixom?

nu ska jag leta vidare...
/Paula

Hej alla nya läsare!

Hej ! Jag tänkte bara säga till er nya läsare att det är kul att ni har "hittat hit". :) Hope you stay around ! :D

Snart kommer det lite bilder på mitt mästerverk: Min mammas tårta (se inlägget nedan)
;) hehe

Puss !

Mamis B-day

Hej hej ! Idag är det då min mammas födelsedag så nu ska jag hem och baka tårta ! :) Eftersom jag är en sån snäll dotter ;D. Jag har precis slutar, och nu sitter jag i skolan och väntar på min buss.



Vi hade nyss engelska och vi fick veta våra betyg. Jag fick MVG :) Och det är jag såklart glad över.
Idag är det rätt så fint väder så jag ångrar att jag inte cyklade till skolan imorse.. Men det är bara för att mina hörlurar är sönder och jag får jätte ont i öronen när jag cyklar om jag inte har hörlurar i öronen..

Imorrn, som ni redan vet, så ska jag på kryssning! Och innan så ska jag på stan med syster min och kanske köpa ett par skor..och en morsdags present till min mamma :) Gud vad min mamma har det bra den här veckan! Födelsedag och Morsdag!
Nej nu ska jag gå och lämna min dator och gå till bussen !

Puss ♥

Hurtiga Paula

Idag så hann jag inte äta i skolan, för att jag satt och skrev ett arbete i biblioteket med min dator (och satt och drömde om topshop-kläder) .. Så när skoldagen var slut så hade jag bara ätit ett äpple på hela dagen: Jag var med andra ord as-hungrig!! Så när jag kom hem så smällde jag i mig massa spaghetti och köttfärsås (och då menar jag verkligen massa).. Jag fick som vanligt dåligt samvete för att jag åt så mycket. Så istället för att vara hemma och titta på TV eller sitta vid datorn eller plugga (som vanliga paula hade gjort), så följde jag med mamma ut och sprang !! :) Så nu har jag sprungit och stretchat och allt = Jag är supernöjd! Plus att min kondition verkligen har förbättrats ! Och det är ju alltid roligt! Snart (när det blir varmare igen, kanske imorrn) så ska jag börja cykla till skolan igen !  Yaay, jag ska bli smaal ;P

Jaja.. det har inte blivit något spanska pluggande för mig idag.. dåligt. Men det är ju helt enkelt för att jag har fixat med min mammas present, och för att jag har varit ute och sprungit. Och för det finns så mycket annat att göra som är roligare ! ;D

Men jag ska försöka komma i säng tidigt idag för jag ska upp tidigt imorrn och gratta mami min :)

Pusshej !

Hidden Talent

Hej hej ! Just nu sitter jag och fixar och trixar ihop en födelsedagspresent till min mamma. Jag ska ge henne 2 skivor, en som hon har önskat sig och en som jag tror hon skulle gilla :). Sen, om jag har tid.. så ska jag rita en "teckning" till henne också! :) Haha jag vet det där lät som att jag är typ 4 år, men det är inte som att jag kmr rita nått litet och sen skriva med stora bokstäver " GRATIS MAMA " (som en 4åring kanske skulle göra). Utan jag tänkte rita ngt fint.. Det är en liten "hidden talent" of mine... :P haha okej skitsamma.. det låter bara fel... jag fick iaf MVG i bild. I slutet av 9an så skulle vi göra en uppgift om man ville försöka höja sitt betyg.. och det gjorde jag ..
Här är den  ( btw så tycker jag det här är lite pinsamt.. typ ingen vet det här om mig ):


Den är rätt stor... gjord på ett A3 papper tror jag det är.. eller A2..äh jag har ingen koll.. (om man viker det på mitten så blir det lika stort som ett A4 iaf)

he he.. * pinsamt...

Där fick ni veta en liten hemlighet om mig :)

Nu måste jag fixa & trixa vidare...
Pusshej!

Topshop ! Sommarkläder <3

När jag ändå satt och tittade på Topshops hemsida så hittade jag mycket annat fint ! Jag tror att det är tags att jag tar och pallrar mig till närmaste Topshop!

Jag är väldigt into mönstrat och blommigt och sånt nu som ni kanske ser :) I'm lovin it !


Jag måste ut och shoppa isf. That's for sure !

Pusshej !


Kate Moss Summer Collection!

HEJ ! Jag måste till närmast Topshop som har fått in Kate Moss nya sommar kollektion! Jag har nämligen blivit kär i en klänning!!
Kolla vad underbar den är!! <3


Den heter Indian Printed dress och kostar på topshop.com £45.00 = ca 520 kr... Fast den är redan slut där :(
Den kommer nog vara svår att få tag i ! =(

Jag vill ha den nu! Fatta perfekt skolavslutnings/sommarklänning!!

ÅÅh ! <3

Celeb-kids

Hejhej! Jag sitter i biblioteket i min skola just nu. Vi har matte, och jag har inga matteböcker.. slarvig och glömsk som jag är så har jag glömt dom hemma...
Geografi läxförhöret idag gick bra, och jag stressade som vanligt upp mig i onödan !
Idag ska jag på stan efter skolan för att fixa lite grejer.. bl.a. köpa present till min mami :) Annars har jag inte så mycket planerat...

Asså finns det ngn kvinna som någonsin har varit snyggare gravid? Hon är också nygift btw! :) Med Cash Warren såklart! Jessica Alba är verkligen blessed: Hon är alltid vacker !! Fatta sött barn hon kommer att får!!  :):)

.............

Typ som Brad och Angelinas dotter Shiloh: Gullig som fan ! Men man förstår ju vart hon får sina "good looks" ifrån: hennes heting till far !



Haha jag hittade en rolig bild på angelinga och jack blacks magar. (Angelina är gravid, inte Jack Black :P )

Aja nu ska jag sluta tjata om kändisbarn .. :P

See ya ;D

My Hot Sis!

Hej ! Geografi-pluggandet går sisodär .. Men skit i det nu...

Jag måste bara visa en bild på min otroligt vackra syster!!



Hello hot girl !!
Håller ni inte med !? :)

Puss på er !

Desperate Housewives och Geografiplugg

Just nu är det reklampaus. Jag sitter nämligen och kollar på Desperate Housewives. Till er som följer det : HATA Edie ! Visst !? xD haha

Jag borde egentligen plugga geografi.. men det ska jag göra hela natten istället ;) haha



nu är reklampausen slut !
Ha en bra kväll!

Hahah beslutsångest eller vad?

Förlåt att jag tjatar om det.. eller nej inte förlåt, det är min blogg , jag skriver vad jag vill.. Men jag har tröttnat jätte mycket på min s.k. "Chantal-lugg".. så jag funderar på att klippa om den till en "Ashely-lugg".. Ungefär samma historia som jag tjatade om innan jag klippte lugg... Förutom att jag nu har ändrat mig... :P

  Typ så... Förstår ni vad jag menar.. Klippa till min lugg så den blir typ som en kort snelugg.. Vad tror ni ? (Ska försöka hitta en bättre ild, men ni fattar nog...)

Borde som vanligt plugga istället för att göra det här men ... vem bryr sig ? :P
Jag sitter istället och lyssnar på musik från min Winamp. That's right, jag har inte iTunes som alla andra!  Och det är på Shuffle mode, och tro mig , då spelas allting från Mary J Blidge till S club 7 till Johnossi till Sizzla... I am a human med mycket blandat musiksmak med andra ord.. ;) I'm lovin' it !

Snart blir det Gossip Girl och DH ! :)

Puss!


Här har ni en bättre bild på hur jag vill ha det :)

Click to view full size image

Fast det är typ redan så om jag lägger luggan lite mer åt sidan kom jag på . Goodie :)

Hahah , hejdå ;)

Skola och födelsedagar.

Hello ! Just nu har jag Naturkunskap. Skönt, jag slapp göra provet idag, jag fick göra det på omprovsdagen istället! (Ush jag hatar naturkunskap.. så jävla tråkigt!!) Men jag är ändå glad för jag fick tillbaka ett samhällskunskapsprov nyss och jag fick 3 poäng från MVG bara !! Kul kul!  Men men, enough about that...

Eftersom Johanna fyller år idag så ska vi nog gå och fika och fira henne lite efter skolan! Sen blir det hem och plugga Geografi! ...
Inga mer planer för idag.. Förutom Desperate Housewives ;)

I helgen ska jag på kryssning till Finland, för min Mamma och min moster fyller år i övermorgon. (Dom är tvillingar) Så jag och familj+släkt ska ut och åka båt för att fira dom :) Det ska blir kul!!



Nu måste jag nog lyssna lite på vad min Naturkunskapslärare pratar om, men vi hörs sen ;)

Puss

Happyy Birthday !

Idag fyller min älskling Johanna år !! :D GRATTIS <3
Klicka f�r att st�nga bilden

Cutie. 17 år idag ! <3

Puss!

MåndagsPlugg~Måndags-daydreaming

Det är som sagt plugg som gäller för mig den här veckan.. Booring. Alltind när jag pluggar så börjar jag göra annat / tänka på annat!! Typ sommaren :) Jag äälskar sommaren; det varma vädret framför allt !! Lixom om det inte var skitväder ute nu så hade jag ju kunnat sitta ute och plugga, och det hade gjort allting mycket lättare ! Jag lovar!

Jag håller just nu på att titta på massa dansfilmer från genrepet. (Istället för att göra mitt historia arbete och skriva om Selma Lagerlöf) Alla var så himla duktiga och jag ska lätt köpa terminskort nästa termin. Terminskort= Man betalar för 3 danser, sen så får man typ "hoppa in" på alla som inte är fulla !! :) JAG VILL!! Jag kan inte fatta att det dröjer en hel sommar tills dess bara . Jag saknar REDAN dansen !! (Har vanligtvis dans på Måndagar) I love it <3


♥♥

Som ni ser, jag tänker på allt annat än att plugga...

Jag vill ha fint väder igeen!!


Aja ...nu måste jag fortsätta..
 have a nice day !

5 km på 33 min

Hej ! Jag är i skolan just nu (ska skicka över lite grejer till min hotmail så att jag kan plugga vidare hemma). Jag har bara haft en lektion idag. Nämligen idrott. Vi skulle springa 5 km !! Jag sprang för det mesta (FETT JOBBIGT) och kom i "mål" efter 33 minuter. För att få VG så skulle man springa på 31 minuter så det var ju ändå rättså bra. För att vara mig. För tro mig : Jag KAN inte springa !!
Så nu sitter jag här helt svettig och äcklig ... Ska åka hem snart!!

Jag har sjukt mycket plugg den här veckan som jag måste lägga all min tid på !! Så vi får se hur det blir med bloggandet.. Jora i mina pluggpauser så ska jag nog se till att blogga lite ;) Keep you guys updated ;)



HAHA ! Den längst fram är lätt jag ;)

Pusshej !

Sneak Peak Backstage och även Dansbilder!!

Här kommer bilder från Dansföreställningen DC the Movie som var på Uppsala Konsert och Kongress.

Backstage:



1.Jag och madde (jag med mina gangsta/you got served kläder) , 2.Camille och Madde , 3. Jag och Madeleno:) , 4. Sebbe och Dancehall tjejerna, 5. Camille går in lite för mycket i rollen som Samara (dom hade the ring tema på hennes modern tror jag det va) 6. Otto flummar sig på golvet..Madde kollar..Camille Posar. 7. De flesta i Ottos N2 & N3 grupp.

Bilder från föreställningen:

(På de första 2  bilderna (You got served dansen) har jag mitt Love is my religion linne, "gangsta" keps och gråa mjukisbyxor.
På resten av bilderna (Singing in the rain dansen) så har jag på mig ett oranget linne, vit halsduk och shorts och leggings.



Nu måste jag fixa lite saker, innan jag går och lägger mig!

Love
/Paula


DansFilm !


Jag med vit keps, svart linne och halsduk. :)



Jag vet inte om den funkar... Men tryck på play och pröva! Och säg gärna till om den funkar/intefunkar.

Det kommer även bilder och sånt sen!

Puss ♥

Dansuppvisningen

Då var dansen över för den här gången då! Dansuppvisningen gick bra! Genrepet gick bättre på you got served dansen men men .. :) Det är ändå den jag har på film och den ni kommer att få se (om jag klarar att ladda upp den på youtube)!!!

Efter dansen stannade jag bara hemma eftersom jag var trött och hade ont överallt! Jag och Malin började kolla på P.S. I love you... Men vi somnade så vi fortsatte kolla på den idag. Den var jätte bra!!! You should see it! ;)

image238

Jätte söt film! Verkligen!!

Nu ska jag försöka mig på youtube och börja ladda upp lite bilder från igår ! :) Yaay! Senare idag kanske jag börjar fixa med det nya bloggutseendet.. Om jag har tid om allt är klart... Vi får se...

Snart kommer det bilder, som sagt.. så titta in om en stund igen!
Puss ♥

SNART DANSUPPVISNING!

Hejsvejs! Sorry for the lack of updates med de senaste dagarna har dansen vart i fokus. Det känns som att jag har dansat konstant sen i torsdags. Jag har ont överallt i hela kroppen, jag har sträckt min nacke, min rumpa dör av träningsverk men det stoppar mig inte ! För ikväll gäller det : Dansuppvisning!
Vi hade genrep igår och det gick skit bra! Verkligen ! Så eftersom det gick så bra så känner jag mig lugn inför idag!
Och det ska bli HUR KUL SOM HELST !

Dans i torsdags i spegelsalen i min skola.

 Jag och Camille tränar hemma hos johanna (hon hade födelsedagslunch innan genrepet !)

 Sista genomgång på Uppsala DC, 2 timmar innan genrepet.

 Sebbe,Camille, Peggy och Madde utanför DC

 Och Tillslut : Genrepet. (Johanna och Maddes Disco dans på bilden)

Vi filmade typ alla danser igår med min kamera, så så fort jag har tid, och så fort jag fattar hur man gör så tänkte jag ladda upp nån video på mig när jag dansar. Så ni äntligen får se det, för jag tjatar ju om min dans som jag älskar så mycket hela tiden!!

Idag konfirmerade min brorsha sig så vi har ätit massa god mat och så har massa släkt varit här ! Rikitgt mysigt!
 Sen var min syrra kvar efter alla hade åkt och vi fotade lite och planerade mitt nya bloggutseende. De ni ;) Vi får se hur det blir men om det blir som jag har tänkt mig så kmr det bli skitsnyggt ;D .

Nu blev kl. 16.00 och jag måste börja förbereda mig till dansen (packa ihop grejer, fixa håret, bas-smink m.m.(resten fixar jag där) Jag lovar att bjuda på en massa härliga dansbilder imorgon!! :) Och om jag förstår mig på Youtube så blir det som sagt en film också! Då kan ni (ni som inte ska komma) också se fram emot min Dansuppvisning... eller nått ;D

Bye ! <3

Underhållning!

Haha finns det nått bätre sätt att underhålla sig på lunchrasten xD ?? HAHAHAH



"OH MY GOD! CHANDLER BING HAHAHAAHAHAHA"

Jag är i skolan.. Har engelska snart, sen ska jag Madde, Johanna, Madde, Camille (m.m.?) dansa i spegelsalen. Sen ska jag hem och hämta mina dansskor som jag glömde imorse och sen har jag dans med karin på kvällen. Sista gången!! Imorrn blir det luch hos johanna och genrep hela kvällen och på lördag gäller det !!
:D kul kul!!
Synd att jag inte kan njuta av det bara för att jag har så jäävla mkt att göra i skolan!!

Have a nice weekend.. För jag kommer nog inte hinna blogga så mkt i helgen. Hektiskt schema som sagt!

Puss !!
/Paulie

Dansuppvisning!!

Snart gäller det! På lördag (17 Maj) så har jag dansuppvisning!! KOM KOM KOM !
Uppsala Konsert och Kongress kl 19.00-21.00 ! DC Movienight heter föreställningen!
En av låtarna jag ska dansa till är från filmen You Got Served !



Imorgon ska jag, Johanna, Madde H, Madde S och Camille dansa i spegelsalen i min skola hela eftermiddagen! Kul kul!

Goodbye and Goodnight ! <3

Blogg-tips

Jag har hittat en ny favorit blogerska!!! Och jag brukar faktiskt inte fastna för andras bloggar (och orka läsa dom) men den här tyckte jag om.. :) Amanda berg heter hon! (Ja , jag hittade henne genom Kenzas blogg för er som undrar..)

image231
That's her...

Har inget mer vettigt och säga..
Godnatt!

H&M reklamerna!

Jag tycker att H&Ms bikinisar i år är jättefina! Och fördelen med deras bikinisar är ju att dom är billiga och riktigt snygga ändå! Vissa ser ut som värsta lyxbikinisarna och så kostar dom ändå inte mer än en hundring! Kan det bli bättre?
Men är det bara jag som tycker att dom tjatar ut det med deras reklamer som är ööveralllt!? Asså på alla stora bloggar , över hela internet, på varenda kanal på TV och i allaa tidningar!!!!
Så om man nu hittar en fin bikini till sommaren därifrån så kommer den verkligen vara stämplad: H&M och då försvinner lite av den där "det känns som en lyxigare bikini"-känslan. Synd synd..

Byye !
/paulie

Sommarbilder!

Jag vill resa i sommar! Spanien, Frankrike, Grekland, det spelar egentligen ingen roll jag vill bara till ett varmt exotiskt ställe! Men det blir inget resande för mig i sommar... Förutom en 10dagars båtresa i stockholms skärgård med familjen. Men det tycker jag inte riktigt att det räknas som en "resa". Jag vill ju resa utomlands! Och jag kan inte göra det själv med kompisar heller eftersom jag inte har några pengar, och inget sommarjobb :( . Sucks!
Här kommer lite bilder från förra sommaren när jag och familjen bilade till Nerja, som ligger längst ner i spanien! Underbart ställe det där! (Även bilder från frankrike, på vägen till spanien. De första 5 är fr. spanien och de 3 sista är från frankrike )

Spanien -07
image230




(Alla bilder är såklart tagna av moi!)

Nu ska jag plugga ! :) See ya!

Bloggutseendeändring??

Hej! Efter mitt inte så lyckade pluggande igår så bestämde jag mig för att stanna hemma istället! (Cause there is no way att jag hade klarat det där provet!). Men jag kommer att vara duktig ändå. Har planerat att plugga massa Naturkunskap idag och även jobba lite med mitt Geografi avslutningsarbete. Go Paula!

Jag funderar på att ändra min blogg-mall lite..Till något lite somrigare kanske? Vi får se.. För det är ju lite tråkigt att ha svart hela tiden..Eller? Men då måste jag ifs hitta en ny cool bild på mig själv (som den ovan på min rygg) och det blir ju lite svårare. Kanske kan be min kära syster att hjälpa till ? ;D heheh.

Jag har vell inte så mycket mer på hjärtat just nu, men jag tänkte lägga upp lite sommarbilder sen, bara för att jag längtar till sommaren så mycket! Det är helt grått ute :( Och kallt, så att drömma sig bort och kolla på härliga sommarbilder kan ju inte sitta fel?

Have a nice dig sweeties!

Nostalgi är roligare är NK-plugg

Hej! Det är tisdag och idag hade jag Matte nationella del 2. Orkar inte skriva nått om det förutom att det gick FUCKING DÅLIGT! Anyways....
Har inte gjort mycket roligt idag.. Ätit en jävla massa godis och förutom att kolla på DH så va nog det roligaste jag gjort idag att måla naglarna. WOHO . Altså = Jag har haft väldigt tråkigt. Jag har Naturkunskapsprov imorgon som kmr gå åt helvete om jag inte pluggar hela natten ...
Men det är tråkigt att plugga!! Det är mycket roligare att lyssna på nostalgiska låtar och titta på bilder som väcker minnen! Så jag tänkte bjuda på några eftersom att jag är så snäll :) Vissa är jättegamla och vissa är från i somras! (Den med bergen är från i påskas) :



haha det får räcka :) Men enjoy!

tilbaka till min naturkunskapspluggande....
puss på er. Hoppas ni kommer få sova bättre än vad jag kommer inatt!

Live everyday as if it was your last!

Hej ! Nu är det lördag och det är varmt som fan ute! Riktigt mysigt! Jag och Jennyfer vaknade sent och har ätit frukost x3 (3 ggr) haha vi är riktiga tjockisar hon och jag! Annars så har vi bara segat hela dagen. Hon åkte nyss hem..

Gårdagen spenderades på stan och på Lyssnarängen här i sunnersta! Efter skolan så gick jag och michelle ner på stan för att göra lite ärenden och köpa glass och träffa de andra på bryggan! Det var jättemysigt och solen stekte på!! Sen åkte jag och Jennyfer hem till mig. Vi åkte till konsum och köpte glass (tjockisar som sagt) och sen till Lyssnaränger för att grilla med dom andra! Vi grillade marshmallows och korv. Fast jag åt mest marshmallows ! MUUUMS ! :) Det var kul och vi blev rätt många. Ungefär kl 10 så fick jag och emil för oss att vi skulle bada. Första doppet för i år! Hahah så vi sprang som galningar ner för gräset, förbi gruset och in i vattnet. Det var ISKALLT (NäHÄÄ :P) men det var skitkul ! Lätt värt det ! :)

Ush jag såg två bilar som hade krashat igår i sunnersta när jag och Jennyfer var påväg till Lyssnarängen.. Det var jätte hemskt för båda bilarna var helt förstörda och ihopmosade. :( Jag säger bara en sak: Live everyday as if it was your last! Ush jag tycker sånt där är jätte hemskt, jag blev helt tårögd! För innan hade vi sett massa ambulanser som hade åkt med sirenera på i full fart till sjukhuset. Så jävla hemst!!

Så bara därför (inte bara) så ska jag göra någor roligt ikväll med! Man måste passa på medan man kan! Så ikväll ska vi grilla hos jennyfer. Fast den här gången blir det nog lite mer matigt! :) Mysigt mysigt.

Nu måste jag gå och duscha och göra mig i ordning. Sen ska jag fixa lite mat och sen tar jag bussen till Jennyfer!

Have a nice night!
Spend it like you would want to spend your last night on earth. Cause you never know!

Min Jobbiga Onsdag

Ush , kan det bli värre?.. Jag har haft en väldigt dålig dag idag, och jag fattar att ni inte orkar läsa mitt gnällade men skit i att läsa det här inlägget isåfäll.. För här kommer en massa gnäll!
Först och främst så är det dåligt väder idag, which kind of pisses me off! Det regnade till och med när jag cyklade hem från skolan! Inge kul. Det var medvind iaf, som tur va!
Idag så hade vi Matte Nationella Del 1. Och jag tänker inte gå in på detaljer men en sak är iaf säker: Jag kommer att få IG ! Det gick SKIT dåligt! So that kind of ruined my day !!  Sen så hade vi Samhällskunskap och vi gick igenom saker som kommer att komma på provet på fredag och jag fattar verkligen INGENTING! Seriously, den här dagen har jag vart nära att typ break down and cry flera gånger ! Jag blir så arg ! För jag försöker att engagera mig och fokusera på skolan men ändå så går det skit dåligt! så som ni nog har förstått.. I feel like SHIT today  (Ursäkta svengelskan, men det blir så när jag är arg...) så jag orkar inte riktigt skriva något roligt för att underhålla er... Kanske senare.. om ni har tur!
Om jag blir på bättre humör.....

Jag tror att jag ska försöka komma ut och springa lite idag to get my mind of things...
Men egentligen så vill jag bara gå och lägga mig så den här dagen är över snart!

BLÄÄÄÄÄÄÄ

hej då!

Asså snacka om otursdag!! Jag var ute och sprang nyss, och först fick jag världens håll så att jag inte kunde springa, så då tog jag det lungt ett tag. Sen efter när jag hade börjat springa igen så kommer det en jävla hund och springer efter och biter min hund!! Jävla cp person som inte har sin hund i koppel! , speciellt när det var en sån hund som obviously inte lyssnade... för hon sprang efter den och ba "nej , nej " .. Så min hund blev jätte rädd och ville hem, så den typ drog hem mig så då kunde jag ju inte fortsätta springa heller.

ush !

Och nu måste jag PLUGGA också!
Men först ska jag gå till konsum och köpa lite choklad så att jag blir gladare .
haha bravo , först är jag ute och springer och är nyttig sen så köper jag choklad och förstör allting. Men jag behöver det idag ! För jag är arg, och ledsen, och trött på allt !

Please brighten up my day!

<3


Hejdå !

Help?

Hej hej .

For some reason you people don't care about helping me at all. Försök inte låtsas som att ni inte läser för det vet jag att ni gör. Man klickar på Visa statistik och så visas det hur många som läser ens blogg! Så kan snälla bara kommentera lugg eller inte lugg? Svårt? Okej jag ska sluta tjata men jag har beslutsångest som fan! Så då behöver jag någon som övertalar mig ! Och några åsikter skulle faktiskt hjälpa mig.
Anyway, it's my choice in the end men ni förstår nog vad jag menar...
Tack till Jhonny och Andrea iaf som hjälpte mig lite !

Min Valborg, långhelg m.m.

Hello ! Nu har jag tid att skriva ! Så nu kommer det bilder från Valborg m.m!

På Valborg så vaknade jag kl halv 7 för att gå upp och fixa kyckling sallad till våran picknick som vi skulle ha! Michelle kom till mig vid kl. 7 och hjälpte till m.m. Vid 9 ungefär var allt klart och vi började göra oss iordning för att åka ner på stan! Runt kl 10 nångång så träffade vi Madde i Stadsparken och så gick vi för att hitta en bra picknick plats. I början så satt vi mitt i statsparken med massa folk och massa poliser omkring oss. Men vi flyttade oss snabbt... Varför får ni lista ut själva... Haha. Så vi hittade en plats med inge folk alls.. som ifs var lite tråkigt , men efter picknicken m.m. så förflyttade vi oss tillbaka till stadsparken. Vi var en massa folk på picknicken..Till och med min syster kom förbi än sväng! <3. Vi va fler än vad jag trodde att vi skulle vara , men det var hur trevligt som helst och väldigt mysigt väder också !! 
Efter picknicken så gick vi som sagt till stadsparken där det var en maaasssa folk som vanligt på Valborg! Det var kul! Jag träffade typ massa som jag kände och det var mysigt det!!
Efter stadsparken så promenerade vi mot stan för att äta något. Vi åt på kebabhouse och det var som vanligt skit gott !! Vi tog även en liten sväng förbi tennishallen for some reason .. hahah.. Sen så blev det en massa bråk också.. Men jag tror mest att det berodde på att Valborg är en sån dag när folket på stan har ganska mycket alkohol i blodet och det kan vell vara lättare att hamna i bråk då.. eller nått. Jag bråkade inte iaf ! :) I come in peace som jag brukar säga ! :P
På kvällen så gjorde vi inget vettigt.. Vi tänkte åka på nån fest men så blev det inte. Jag tog bussen halv 1 hem och sov ! Och det var hur skönt som helst eftersom jag hade varit uppe sen 6.30!!

1234567891011 
12131415

1.jag och michelle var laddade2. madde med såklart! 3. sen kom wafi :D4. haha vi flummade lite :P5. sen kom jennyfer med ! :) My cuties 6. Ullis dök också upp !:) 7. Mah darlings kom också! 8. Jag och syster yster som också kom förbi! 9. Jag gick på en promenad med wafa! Det där hade jag på mig btw.. 10. Det kom fler o fler ! 11. ...och fler. 12. Efter den lyckade picknicken så var vi i stadsparken. Där träffade vi Camille och hennes kompis Vanessa! 13. Vi träffade även lin. Haha bilden är från när vi hörde typ salsa musik och vi alla började dansa salsa! Camille och Lin dansar ;) 14. Madde jag Lin Camille och Anna saallssaaa :) 15. Den här bilden får avsluta det hela.. Cutie madde i tennishallen. (Tog ej några bilder på kvällen)

Jaja , det var valborg det !

På långhelgen var jag mest hemma och solade på min balkong,  läste gossip girl och drack smoothie ! 

..Mer har jag faktiskt inte att berätta just nu...

Jag kan berätta att jag inte vet vad jag ska göra .. Jag har som vanligt, lite beslutsångest över mitt hår.
Jag funderar på om jag ska spara ut luggen eller inte. Och jag måste bestäma mig snabbt så att luggen inte hinner bli för lång, för då måste jag ju antingen klippa den eller låta den vara... Hjälp mig! Jag menar det!
Vad tycker du? Lugg eller ingen lugg?? Snälla kommentera och säg vad ni tycker, jag bryr mig inte om ni är anonyma eller skriver era namn eller nått, i just need help!
Så, hjälp mig!

Lugg?   Eller ingen lugg? (snelugg)

HELP!

Snart är det Desperate Housewives och jag har massor att göra innan! Jag har inte ens börjat plugga matte än! Men men ... Det går som det går imorrn... Snacka om att sikta högt! :P

Pusshej! (glöm inte att hjälpa mig med the lugg-issue) :)

School !

YES ! Vi hade inte matte idag, vi hade det imorrn !! :D That made my day !! :)

Just nu sitter jag i skolan... Vi har egentligen historia men det är frivilligt att gå. Och lat som jag är så valde jag såklart att inte gå ! :P Hahah

Jag har snart spanska men jag bloggar mer när jag kmr hem!! :)

Puss !

Sooorrryyy

Jagvet jag vet !! Jag sa att jag skulle lägga ut lite bilder idag men det är så mycket plugg/dans m.m. just nu så jag har helt enkelt inte så mycket tid över att sitta vid datorn. Men jag lovar lovar lovar att jag ska göra en rejäl uppdatering med bilder, vad som har hänt senaste tiden, m.m. !

Jag har precis vart och dansat. Det var riktigt svettigt idag!! Vi finslipade mest till föreställningen! Åh jag längtar !! Det kmr att bli så kuul! Jag älskar att dansa!! (Om ni inte hade fattat det by now) :P

Nu ska jag hoppa in i duschen sen kolla lite på matten och sen soova! Vi som läser Matte A har nämligen nationellt prov imorgon. Ush! I am hoping for a miracle! Cause i really need it!!!!!

Pusshej !
/Paulie

Sundays are booriing

Hejhej! Jag har inte riktigt tid att blogga nu egentligen... Så det blir inga bilder. I'm sorry. Imorrn!
Idag har jag segat hela dagen. Jag åt sushi till middag som var asgott som vanligt! Sen var jag ute med mamma och gick/sprang i en timme! :) Men som sagt jag hinner inte mer nu.. har massa plugg!
Men i'llbe back tomorrow !

See ya
puss

HEJ !

Nu var det ett tag sen jag skrev men min bortföklaring är att jag har haft massa för mig !! Det har ju vart Valborg och långhelg ! Som inte ens är över än! I'm lovin it! Jag kommer att lägga in lite bilder från Valborg och även lite Vårbilder och så. Det lovar jag ! Men , inte just nu. Men då har ni lite att se fram emot. För bilder är vell alltid kul! Eller? :)

Igår hade jag Michelle, Nishat och Jennyfer tacos-kväll här hemma hos mig ! Det var myspys ! :) Och väldigt gott ! Sen skulle vi kolla på en film : The Wedding Date som man fick med nya SOLO tidningen. Men bara halva filmen funkade ! SÄMST! Jävla Gratis film ! Men men .. Nishat och Jennyfer åkte hem runt 12 nångång och Micha sov här ! :)
Idag har jag inte gjort så mycket... Läst en Gossip Girl bok som jag hittade i min mammas bokhylla! (blev lite förvånad)  Det var den första boken ur serien. Sen har jag druckit asgod Smoothie och varit och köpt godis med min lillebror!

Nu ska jag vell äta middag och så och om jag sätter mig vid datorn senare så blir det bilder, annars kommer dom imorrn !! :)

Pusshej !


RSS 2.0