HEJ !

Nu var det ett tag sen jag skrev men min bortföklaring är att jag har haft massa för mig !! Det har ju vart Valborg och långhelg ! Som inte ens är över än! I'm lovin it! Jag kommer att lägga in lite bilder från Valborg och även lite Vårbilder och så. Det lovar jag ! Men , inte just nu. Men då har ni lite att se fram emot. För bilder är vell alltid kul! Eller? :)

Igår hade jag Michelle, Nishat och Jennyfer tacos-kväll här hemma hos mig ! Det var myspys ! :) Och väldigt gott ! Sen skulle vi kolla på en film : The Wedding Date som man fick med nya SOLO tidningen. Men bara halva filmen funkade ! SÄMST! Jävla Gratis film ! Men men .. Nishat och Jennyfer åkte hem runt 12 nångång och Micha sov här ! :)
Idag har jag inte gjort så mycket... Läst en Gossip Girl bok som jag hittade i min mammas bokhylla! (blev lite förvånad)  Det var den första boken ur serien. Sen har jag druckit asgod Smoothie och varit och köpt godis med min lillebror!

Nu ska jag vell äta middag och så och om jag sätter mig vid datorn senare så blir det bilder, annars kommer dom imorrn !! :)

Pusshej !


Kommentarer
Postat av: Andrea

Jag fick den med veckorevyn för hundra år sen.

2008-05-03 @ 22:29:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0