Live everyday as if it was your last!

Hej ! Nu är det lördag och det är varmt som fan ute! Riktigt mysigt! Jag och Jennyfer vaknade sent och har ätit frukost x3 (3 ggr) haha vi är riktiga tjockisar hon och jag! Annars så har vi bara segat hela dagen. Hon åkte nyss hem..

Gårdagen spenderades på stan och på Lyssnarängen här i sunnersta! Efter skolan så gick jag och michelle ner på stan för att göra lite ärenden och köpa glass och träffa de andra på bryggan! Det var jättemysigt och solen stekte på!! Sen åkte jag och Jennyfer hem till mig. Vi åkte till konsum och köpte glass (tjockisar som sagt) och sen till Lyssnaränger för att grilla med dom andra! Vi grillade marshmallows och korv. Fast jag åt mest marshmallows ! MUUUMS ! :) Det var kul och vi blev rätt många. Ungefär kl 10 så fick jag och emil för oss att vi skulle bada. Första doppet för i år! Hahah så vi sprang som galningar ner för gräset, förbi gruset och in i vattnet. Det var ISKALLT (NäHÄÄ :P) men det var skitkul ! Lätt värt det ! :)

Ush jag såg två bilar som hade krashat igår i sunnersta när jag och Jennyfer var påväg till Lyssnarängen.. Det var jätte hemskt för båda bilarna var helt förstörda och ihopmosade. :( Jag säger bara en sak: Live everyday as if it was your last! Ush jag tycker sånt där är jätte hemskt, jag blev helt tårögd! För innan hade vi sett massa ambulanser som hade åkt med sirenera på i full fart till sjukhuset. Så jävla hemst!!

Så bara därför (inte bara) så ska jag göra någor roligt ikväll med! Man måste passa på medan man kan! Så ikväll ska vi grilla hos jennyfer. Fast den här gången blir det nog lite mer matigt! :) Mysigt mysigt.

Nu måste jag gå och duscha och göra mig i ordning. Sen ska jag fixa lite mat och sen tar jag bussen till Jennyfer!

Have a nice night!
Spend it like you would want to spend your last night on earth. Cause you never know!

Kommentarer
Postat av: Andrea

Det heter Lyssnaängen faktiskt. Så du vet. I miss you.

2008-05-10 @ 21:48:01
Postat av: paula

haha oj då :P Jag miss you too !!!`Men jag har så sjukt mycket att göra nu, med plugg, dans och allt! Men vi får klämma in en fika eller nått någonstans!

2008-05-11 @ 16:16:49
URL: http://paulasimons.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0