Min Valborg, långhelg m.m.

Hello ! Nu har jag tid att skriva ! Så nu kommer det bilder från Valborg m.m!

På Valborg så vaknade jag kl halv 7 för att gå upp och fixa kyckling sallad till våran picknick som vi skulle ha! Michelle kom till mig vid kl. 7 och hjälpte till m.m. Vid 9 ungefär var allt klart och vi började göra oss iordning för att åka ner på stan! Runt kl 10 nångång så träffade vi Madde i Stadsparken och så gick vi för att hitta en bra picknick plats. I början så satt vi mitt i statsparken med massa folk och massa poliser omkring oss. Men vi flyttade oss snabbt... Varför får ni lista ut själva... Haha. Så vi hittade en plats med inge folk alls.. som ifs var lite tråkigt , men efter picknicken m.m. så förflyttade vi oss tillbaka till stadsparken. Vi var en massa folk på picknicken..Till och med min syster kom förbi än sväng! <3. Vi va fler än vad jag trodde att vi skulle vara , men det var hur trevligt som helst och väldigt mysigt väder också !! 
Efter picknicken så gick vi som sagt till stadsparken där det var en maaasssa folk som vanligt på Valborg! Det var kul! Jag träffade typ massa som jag kände och det var mysigt det!!
Efter stadsparken så promenerade vi mot stan för att äta något. Vi åt på kebabhouse och det var som vanligt skit gott !! Vi tog även en liten sväng förbi tennishallen for some reason .. hahah.. Sen så blev det en massa bråk också.. Men jag tror mest att det berodde på att Valborg är en sån dag när folket på stan har ganska mycket alkohol i blodet och det kan vell vara lättare att hamna i bråk då.. eller nått. Jag bråkade inte iaf ! :) I come in peace som jag brukar säga ! :P
På kvällen så gjorde vi inget vettigt.. Vi tänkte åka på nån fest men så blev det inte. Jag tog bussen halv 1 hem och sov ! Och det var hur skönt som helst eftersom jag hade varit uppe sen 6.30!!

1234567891011 
12131415

1.jag och michelle var laddade2. madde med såklart! 3. sen kom wafi :D4. haha vi flummade lite :P5. sen kom jennyfer med ! :) My cuties 6. Ullis dök också upp !:) 7. Mah darlings kom också! 8. Jag och syster yster som också kom förbi! 9. Jag gick på en promenad med wafa! Det där hade jag på mig btw.. 10. Det kom fler o fler ! 11. ...och fler. 12. Efter den lyckade picknicken så var vi i stadsparken. Där träffade vi Camille och hennes kompis Vanessa! 13. Vi träffade även lin. Haha bilden är från när vi hörde typ salsa musik och vi alla började dansa salsa! Camille och Lin dansar ;) 14. Madde jag Lin Camille och Anna saallssaaa :) 15. Den här bilden får avsluta det hela.. Cutie madde i tennishallen. (Tog ej några bilder på kvällen)

Jaja , det var valborg det !

På långhelgen var jag mest hemma och solade på min balkong,  läste gossip girl och drack smoothie ! 

..Mer har jag faktiskt inte att berätta just nu...

Jag kan berätta att jag inte vet vad jag ska göra .. Jag har som vanligt, lite beslutsångest över mitt hår.
Jag funderar på om jag ska spara ut luggen eller inte. Och jag måste bestäma mig snabbt så att luggen inte hinner bli för lång, för då måste jag ju antingen klippa den eller låta den vara... Hjälp mig! Jag menar det!
Vad tycker du? Lugg eller ingen lugg?? Snälla kommentera och säg vad ni tycker, jag bryr mig inte om ni är anonyma eller skriver era namn eller nått, i just need help!
Så, hjälp mig!

Lugg?   Eller ingen lugg? (snelugg)

HELP!

Snart är det Desperate Housewives och jag har massor att göra innan! Jag har inte ens börjat plugga matte än! Men men ... Det går som det går imorrn... Snacka om att sikta högt! :P

Pusshej! (glöm inte att hjälpa mig med the lugg-issue) :)

Kommentarer
Postat av: Johnny

ha kvar luggen!It's sexy! =D
haha men allvarligt, ha kvar den, du ser skitsnygg ut i lugg!

2008-05-06 @ 21:33:04
Postat av: Andrea

Tycker också att luggen är cool. Fast gillar den mest med hästsvans for some reason? :)
Mitt hår är bajsfult nu.
Blont & kort. Jag vill ha brunt och långt! Varför vill jag alltid ha det jag inte har?! :P

2008-05-07 @ 00:48:18
Postat av: paula

Jhonny: haha tack.. Ok, i'll think about it.
Andrea: Så är jag med ! Jag vill alltid ha det jag inte kan få!! Men du ska vara tyst för ditt hår är skiit snyggt!

2008-05-07 @ 17:43:42
URL: http://paulasimons.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0