Doktorbesök, Polisanmälning och en nys-ig Paula..

Jag har gått och blivit sjuk ! :( IGEN! känns som jag var sjuk för typ 2 dagar sen! Ush jag hatar mitt dåliga immunförsvar! Imorse hade jag typ ingen röst, fast den kom tillbaka under dagen, men annat än att rösten krånglade så mådde jag bra. Vilket jag inte gör nu.. Det har bara blivit värre ! Nu har jag ont i halsen och är snuvig och väldigt "nys-ig" som jag kallar det. Ni vet sådär när det känns som att man ska nysa hela tiden.. Ush ush. Så det blev ingen dans för mig idag :( Synd för jag var värsta taggad!
Sen så hade jag tid hos doktorn också, inte för förkylningen dock, utan för min mage som jag har haft problem med i typ 1 år nu, så äntligen pratade jag med en doktor om det! Den har vart typ upsvälld, och jag har haft ont, och den har vart kurrrig, och den har gett mig sura uppstötningar m.m. väldigt länge nu.. inte så nice! Den funkar inte som den ska och krånglar väldigt mycket helt enkelt! Så jag fick medicin för min mage och jag hoppas den mår bättre snart!

Sen så ska jag polisanmäla min kamera och mina pengar stulna idag eller imorgon också.. Ush jag är fett ledsen över att kameran är stulen :( Jag tänker hela tiden typ "åh det här ska jag ta kort på" sen kommer jag på: juste :'( kameran :( :(.. Jag är så trött på all jävla kriminalitet !! Senaste tiden har flera sånna grejer hänt min familj och det gör mig galen! Kan inte folk bara sluta hålla på att förstöra sina liv och dessutom förstöra för andra? Hur jävla puckad kan man va att inte inse att det är DOM själva som drabbas av det i längden! Jävla IDIOTER säger jag bara ! Skaffa er något vettigare att göra! Skaffa er ett LIV, och ett liv som inte handlar om att förstöra andras och erat eget!

Anyways.. Jag tänkte lägga ut en dagens outfit igår eftersom jag inte har gjort det på vääldigt länge och eftersom att jag hade mina fina skor som jag ville visa er (som jag btw efter en hel dag i skolan med 12cm:s klackar inte alls fick så ont av som jag trodde att jag skulle få).. men så blev det ju inte för jag åter igen kom på att jag inte har någon kamera. Men som lite tröst så kan jag lägga upp en gammal outfit från typ förra helgen eller nått där jag har mina skor på mig! :D



Där har ni Skorna iaf! Som kommer ifrån New Look
Jeans
- Forever
Tshirt
- H&M
Schal
- Karama? (Dubai iaf)
Väst - Mammas garderob (tror den är från Lindex)
Bangles - Flove21

Nu ska jag gå och äta risgrynsgröt och dricka chaité med myycket honung i ! :D Och kanske kolla på ett avsnitt av Greys Anatomy också , som borde ha kommit by now!

Puss!!

Kommentarer
Postat av: Andrea

once again: sjal. sjal. sjal.

Bra att du ska sluta rapa. hehe. im so nice <3

2008-11-12 @ 18:56:06
Postat av: Anonym

Paaulii is säxi ;)

2008-11-12 @ 19:44:24
Postat av: Paula

Andrea: Ja du är ju alltid så snäll, men aa hoppas det hjälper.

Anonym: Jag misstänker Johanna Banaanaa ;P ? Am I right??

2008-11-12 @ 20:29:52
URL: http://paulasimons.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0