Is Britney a little copycat?

Hej hej. Jag är hemma från skolan idag, har ont i magen och så.. inte så kul..



Här är framsidan till Britneys nya album. Och det första jag tänkte när jag såg det var: Hmm liknar det inte något? Förstår ni vad jag menar?
Jag menar Christina Aguileras Back to Basics dubbelalbum , där den andra delen av albumet är lite Circus inspirerat och första låten heter  "Enter the Circus" Och som ni vet i tex. musik videon till Hurt så har ju den lite gammalt Circus tema.. Är Britney bara dålig på att komma på eget eller "visste hon inte" att Christina också har haft lite Circus-tema. Eller så kanske hon bara blev inspirerad av henne..
Om jag var Britney så skulle jag iaf försökt komma på något annat.. Kul att bli reminded om sin typ "konkurrent" inom den branshen.. Men sen måste jag ändå erkänna att det är kul för Britney att hon är back on track! Att hon inte är och ser ut som en crackhoe längre altså :P


Christina Aguilera
Blondt lockigt hår, circus.. Britney needs to find her own way enligt mig !

Båda två är nominerade till "BEST ACT EVER" i Europe Music Awards som är ikväll. Till mig är det ett skämt att Britney ens är nominerad, speciellt i samma kategori som Christina... She is Nothing compared to Christina...
 Men det är ju bara min åsikt..
Förutom Christina Aguilera och Britney så är även Green Day, U2, Rick Astley och Tokio Hotel nominerade.
Christina är en solklar vinnare enligt mig! Jag har röstat flera ggr so lets just hope she wins ! She deserves it! (tyvär kan man inte rösta längre, eftersom det är ikväll..)

Christina Aguilera
Best Act Ever?
Yes !

I can't wait till hennes Greatest Hits Album kommer den 11 November och till hennes nya Album med helt nya låtar som kommer nästa sommar !!


Christina Aguilera Live in Abu Dhabi.
Foto taget av mig (en av dom få fotona som inte är helt suddiga)

Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0