M2M

Hej hej. Jag tänkte bara tipsa ännu en gång om Market2Member. Jag är bara 4000 poäng iväg från att få en biocheck nu. Och dom 4000 poängen får jag om jag bara värvar 4 stycken nya medlemmar !! Komigen! Bli medlem! Market2Member



Jag ska berätta en sak för er! Alla "kända bloggar" tex. natacha peyre och kenza och dom som tipsar om sånna här sidor hela tiden , tex gratisbio, gratiskläder, m2m m.m värvar ju tuusentals medlemmar varje dag pga. att dom har så många läsare, så det är därför dom vinner massa iphones och grejer. Jag ska vara ärlig: Riktigt så bra går det inte för oss "dödliga" människor. Det mesta jag förväntar mig att skrapa ihop är till en liten biocheck! Men det är mycket för mig!

Anledningen till att jag tar upp det här nu, är för att jag och mina kompisar skulle gå på bio idag. Men nu går inte det, för att igår var jag på en fest, och även fast jag tyckte att jag hade bra koll på den, så blev hela min väska snodd!! HELA MIN VÄSKA BLEV SNODD!!! Inte bara pengarna i utan alllt!!FATTA ledsen jag blev. ALLT låg där i; min plånbok, min kamera, mitt smink, mina nycklar, mitt elevkort till skolan, min kofta, halsduk, paraply m.m. Allt värdefullt helt enkelt! Jag vet, dumt av mig att ha med mig så mycket, men man tror ju inte sånt om folk! Okej om dom bara hade snott mina pengar och låtit min väska vara , men nej; hela väskan var borta !! Så jag letade överallt, och var skiit ledsen för jag hittade den inte. Och själva väskan också var jag ledsen över att den var borta, för det var min älskade balenciaga väska.
Så tillslut gav vi upp med letandet och gick till bussen. Och på väg till bussen på en grusväg med skog på båda sidorna så ser min kompis Madde mitt paraply ligga i skogen. Så vi går dit, så hittar vi min kofta och min schal också, helt på olika ställen. De jävla idioterna har altså tagit väskan och sen på vägen till bussen börjat rensa igenom den och kastat saker omkring sig in i skogen. Sen hittade vi själva väskan, fast den var helt tom. Så letade och letade vi och tillslut så hittade några av dom viktigaste sakerna iaf! Jag hittade TACK O LOV min plånbok med alla kort i, mitt leg. och så, men inga pengar obviously. Jag hittade också mina nycklar (!) mitt elevkort, min mascara (tur för den var helt ny!) .. Jag är iaf tacksam att jag hittade det jag hittade , fast allt var heelt utspritt i skogen! Plus att det var mörkt så vi såg ju inte så bra! Men min ÄLSKADE rosa kamera vart snodd, och mina pengar.. Men eftersom jag har ett hum om vilka som tog min väska så kan jag, om jag har riktigt tur få tillbaka kameran! Det är ju bara att hota med en anmälan så kommer dom antagligen bli nojiga. Och vad FAN ska dom med min kamera till egentligen? Dom har ju ingen laddare till den, ingen sladd till datorn, ingenting. Men dey fattar vell inte dom JÄVLA IDIOTER !
Hur som helst, det jag ville komma fram till va att nu kan jag inte gå på bio eftersom mina pengar blev snodda!

BLI MEDLEM och sponsra mig ;) Så kanske jag kan få en biocheck som muntrar upp mig iaf! Tryck här !

Jag kan berätta lite om hur det är att vara medlem där: Inte jobbigt alls! Du får mail typ några gånger i månaden, och dom mailen behöver du bara öppna, så får du poäng för dom!! Och ibland står det att om man klickar på länken i mailet så får man typ 120 poäng till! Inge jobbigt alls! Det är allt dyu behöver göra. Om du vill, du kan ju skita i att öppna mailen men då får du inga poäng. Sen går det ju att försöka samla poäng också genom att tex. Värva medlemmar ;). Man kan även handla på online butiker och få flera tusen poäng som ersättning; som i sin tur kan leda till cash ;) För om man vill kan man byta in sina poäng mot pengar också! Eller skänka dom till välgörenhet!!
ASBRA! :) Och inte jobbigt alls!


Once again. Snälla , bli medlem!! Det lönar sig faktiskt i längden!! Tryck här !

PUSS!

Kommentarer
Postat av: Andrea

Fy fan! Man blir så jävla arg när det händer sånt. Som med mina mobiler. Fast hela väskan är ju värre. Tur att du hittade lite grejer iallafall!

2008-11-08 @ 17:26:06
Postat av: Paula

jaaa verkligen !! i'm soo mad !

2008-11-08 @ 17:52:53
URL: http://paulasimons.webblogg.se/
Postat av: Madeleine

VAA?? Vilka fuckings :( Stackare !!

2008-11-09 @ 17:57:58
URL: http://mariaingridmadeleine.blogg.se/
Postat av: Julia

VAAA!? tog dom din väska på festen?, fy fan! haru fått tag i dom du tror de va ?

2008-11-10 @ 21:28:48
URL: http://myfreckles.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0