The Holiday


Igår satt jag och Malin och dreglade till the Holiday. Eller rättare sagt åt Jude Law. Hahaha.. Nej men jag försöker ta det lungt den här helgen så jag ska tillfriskna, så vi hade en mysig liten filmkväll igår med pepparkakor och chai té. Fast Malin gillar inte té och ville inte ha pepparkakor (i know, crazy!) så hon drack varm choklad och åt ostbågar istället. Haha aja hur som helst så var det mysigt! Sen så satt vi och ritade halva natten typ, okej inte halva natten men till typ 2 eller nått.. Haha vad vi ritade, eller vad jag ritade kanske ni får se nån gång, om ni har tur :P (which means probably not..)

Hur som helst, tillbaka till The Holiday: Jag har verkligen sett den där filmen huundra gånger nu och den är absolut lika bra varje gång! Jag tillåter bara mig själv att titta på den på vintern/runt julen för att då är det mindre chans att jag tröttnar på den :P.. Plus att filmen känns så julig tycker jag.. Kanske för att första gången jag såg den var på Lucia men aja.. Den är bäst helt enkelt, och om du inte har sett den: SE DEN !

Idag så ska jag inte göra så mycket, fast jag ska nog till dansen. Även fast jag inte kan vara med så mycket eftersom att jag är sjuk så måste jag ändå dit och lära mig koreografin! Jag har missat så mycket dans på senaste tiden p.g.a. att jag har vart i dubai och för att jag har vart sjuk..så nu måste jag skärpa mig. Det är ju Dansuppvisning snart!! I musikens hus, största salen den här gången!! För er som vill komma och titta: -->Boka Biljeter HÄR! <--
Dom kostar 99 kr styck och Uppvisningen är den 7 dec! Och skynda, för biljetterna tar slut rätt snabbt eftersom alla dansare köper till sina familjer/kompisar och så.

See ya !
Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0