Onsdag.

Hejhej! Idag var vi som sagt på Atlantis ! Det var väldigt kul och jag fick en massa sol på mig så hopefully har jag blivit lite brun :D Atlantis är ett hotell på the Palm med en waterpark och massa annat, men vi var bara på waterparken. Atlantis hotellet är en exakt kopia av det kända Atlantis hotellet som ligger på Bahamas (googla,  :P orkar inte skriva om det :) )

När vi kom hem från atlantis så somnade jag typ direkt , för att jag var så trött! Sen har vi bara tagit det lungt idag! Ätit middag hemma och så. Fast jag och Andrea och Rasmus tog en liten promenad på stranden och så. Det var mysigt!! Jag skulle inte banga på att bo här! Asså pappas nya lägenhet rocks !! Det finns pool här, stranden är 1 min bort typ (man ser den från lägenheten, ocean view ;D) det finns en låång promenade som heter "The Walk" med en massa caféer (starbucks ligger skit nära :D) och resturanger och affärer. It's everything you could ever want typ :P hahah !

Aja , sen nu på kvällen har jag kollat på massa gossip girl avsnitt !! :D Och nu ska jag kolla på det sista sen ska jag gå och lägga mig!!

Atlantis Waterpark

Godnatt (K)

Skorskorskor

Hej igen, jag kom p[ att jag gl;mde att skriva en sak! Idag p[ neu look s[ hittade jag typ mina drrooommskoor!! Eller monga av mina dromskor!! Men pengarna rackte tyvar inte till so jag kunde bara kopa ett par. Tro mig, annars skulle jag k;pt typ varenda par! Nasta gong jag oker hit so ska jag spara skopengar i typ 5 monader innan so jag har rod att kopa alla jag vill ha ! Tro mig , neu look ar typ sko heaven!! Dom ar snygga, bra kvalite (mina ar till och med riktigt lader) PLUS att dom ar billiga!!!!! Iaf mycket mycket billigare an vad samma skor hade kostat i sverige !! 
Haha nar jag och Andrea gor in po deras skoavdelning so ar vi som smabarn i en leksaksaffar: Vi vill ha ALLT ! Jag provade sakert typ 20 par skor.. Haha vi va po bara skoavdelningen i typ 1 timme :P I <3 SHOES

Jag visar en massa bilder sen nar jag lagger in bilder har eller nar jag kommer hem helt enkelt !! 

PUSS !

Ny Christina Aguilera video !!

Christinas nya Video har kommit uut :D:D Check it oout!



Jag tycker att den var really cool :). Grym till och med !! She's so pretty! Och soklart forst och framst: TALENTED!! 

Idag har jag solat och badat i typ 2 timmar, sen okte vi till city centre ! Another shopping mall. Fast detta shopping mall fanns till och med po den tiden jag bodde har ! Det var typ det enda!, och Oasis centre da, som brann upp for nott or sen.. Men det haller dom btw po att bygga upp igen !! :) Hur som helst so var vi po CC ratt lange och jag kopte lite grejer! 
Todays Shopping: 
ASgrymma (och aas hoga) oxfords fron Neu Look (jag lovar att visa dom sen!)
Lite underklader och sont, ocksa fron neu look, och f21 fast deras typ sko och accessories butik.
1 skit cool t-shirt fron pull and bear

Men jag ar lite concerned f;r att med mina nya skor s[ kommer jag att bli typ skiiit skiit skiit long!! Jag tyckte mina skor som jag kopte forra gongen jag var har var hoga, dom har ar till och med hogre an dom (!!!)  
Dom alltso-->>Klicka f�r att st�nga bilden(skorna jag k;pte sist jag var har) men men, jag aaaallskaar mina nya skor anyways !!


Nu moste jag go och lagga mig. Jag ska upp tidigt imorrn och oka till atlantis (det dar vattenlandet som jag skrev om for nogra dagar sen) :) Och btw anledningen till att jag skriver konstigt ar for att jag inte vet hur man staller om till svenska po den har datorn..

Puss !!!

Day 3

Hellloo :)
Idag har vi mest hängt vi poolen - again ;P. Men jag försöker ju bli lite brun.. som jag inte riktigt är än.. men ï'm working on it! Ska vakna tidigt imorgon och gå ner till poolen eller stranden och sola! Men det är så jäävla varmt bara ! Jag låg i 5 minuter idag, sen var jag typ genomblöt av svet, .. i know, mysigt va ? Så det blev dopp i poolen ganska ofta !

Nu på kvällen skulle vi till Karama (lite utanför centrala Dubai där det ligger en massa småaffärer med lite kopior av olka slag; väskor, jeans m.m!) men det var så mycket trafik eftersom vi åkte ut när det var rush hour (när alla åker hem från jobbet typ, sjuukt mycket bilar, motorvägen blir helt proppad och man kommer ingen vart typ), så då åkte vi till Mercato istället, som är ett lite mindre mall. Men dom har ändå några bra affärer som tex. Aldo, Topshop, Bershka, Mango och Pull and Bear som jag och Andrea upptäckte idag att dom hade ascoola t-shirtar (på killavdelningen då..) :)
Todays Shopping:
2
  as snygg toppar från bershka, båda två med cool ryggurrigning eller vad man ska säga, "ryggdetaljer" och en klänning, som jag faktiskt hade tänkt ha på nyår (ja jag är ute i tid :P haha men jag hittar aldrig några snygga klänningar i sverige, plus att det är ju mindre chans att någon har en likadan this way ;) vilket är kul)
Ni får se allt sen! Men klänningen visar jag nog inte än ;)
Nu står skor högst upp på min lista. Jag ska nog köpa ett par svarta superhöga från Aldo! Vi får se :)

Nu ska jag gå och kolla på film tror jag ! :D
Puss !! Hoppas att ni har ett trevligt lov därhemma!

Day 2 - Slappdag

Hejhej ! Just nu är det ganska sent här .. kl är halv 3.. men jag tänkte att jag kunde skriva ett litet inlägg eftersom jag ändå var inne på datorn :) .. Men jag ska gå och lägga mig snart !!

Idag så har jag mest legat vid poolen och solat och läst NYLON. Jag diggar den tidningen ! Den är cool =).. Efter en stekhet dag av solande vid poolen så gick vi in och åt lunch/middag och gjorde oss i ordning. Och vid 9 tiden så åkte vi till MoE. Mall of the Emirates, en av världens största shopping malls! :) Jag och andrea gick runt lite,och shoppade lite.. men vi hann inte gå runt i så många affärer eftersom dom stänger 12 och vi kom dit som sagt vid 9 tiden.. och vissa affärer är vi i i typ 1 timme :P Haha tex. F21 och Aldo! F21 för att dom har så jäävla mycket grejer, och allt är ju så billigt! Lätt one of my favorite stores. Det har det vart typ sen jag var 12år and i Still love it! :) Och sen Aldo som har typ världens mest gorgeous pretty shooeess ever !! Jag ska lätt köpa ett par riktigt höga killer heals innan vi åker härifrån på Aldo!..
Todays Shopping: 3 par jeans (!) Jag som aldrig hittar jeans köpte 3 par billiga och skit snygga från F21! Jag har aldrig ens kollat på jeans där förut (mest för att dom har så mkt annat kul) men deras jeans rocked! 1 par svarta och 2 par mörkblåa (jeansfärgade helt enkelt ;P) Sen köpte jag en stickad tröja och ett asgrymt svart linne med fransar på! :) Allt var från Forever 21. Haha som vanligt med andra ord :P Men jag var fett duktig för jag brukar bränna upp alla mina pengar där efter första gången vi är och shoppar, men den här gången kontrollerade jag mig och sket i att köpa typ 2 linnen som jag ville ha. Duktigt va ! :D (jag behöver ju lixom inte linnen just nu)

Aja nu har jag inte så mkt mer att skriva.. Imorrn kanske vi ska till ett vattenland som heter Atlantis och ligger på the Palm (som man by the way ser från våran lägenhet)

Ja, dom har byggt en palm (uppifrån) i vattnet. Det among other things, dom bygger hela tiden här.. Det finns bl.a. en inomhus skidbacke, dom håller på att bygga världskartan i småöar (googla The World Dubai) sen så bygger dom fler palm islands tror jag (googla the palm eller palm island för att se mer om det) Sen håller dom ju på att bygga ett 800m högt torn.. (googla the burj) sen finns det ju en massa mer. orkar inte ta allt här och nu ;P men det utvecklas och byggs hela tiden. För ca 7 år sen när jag bodde här så var den, på väg hem till oss, enda byggnaden man kunde se på långt håll Hard Rock Café .. Nu märker man typ inte ens det när man åker den vägen för att alla skyskrapor tar så mycket uppmärksamhet. Och jag menar verkligen Många höghus/skyskrapor!!

Nu ska jag iaf gå och lägga mig, men först måste jag bara kommentera en sak: Ofta Beyoncé ska byta namn !? Eller iaf artist namn. That sucks . Sasha Fierce lixom, vad fan är det för namn?? Nice try, till mig kommer hon alltid vara the one and only bootylicious Beyoncé ! ;D


Godnatt! :) see ya !

Christina Aguilera live in Abu Dhabi

Click to view full size imageClick to view full size image

HEJ! Igår var jag på CHRISTINA AGUILERA !!! Det var huuur bra som helst !! (obviously) och jag är såå lyyyckkliiiggg just nu!! Jag stog och skrek som en galning och sjöng med på varenda låt och varenda litet wail typ så jag har ggaanska ont i halsen just nu :P haha Jag stog rätt lånt ifrån tyvär, för det var de bästa platserna som pappa kunde fixa, men jag såg iaf ! Men jag stog på tå ganska mycket! Haha folket i Dubai är inte så lätta att trängas med :p hehe, när jag och Andrea försökte trönga oss fram lite så typ kollade dom på oss som om vi var galna och som om dom typ blev offended eller nått.. haha så det gick inte så bra att tränga sig, som är väldigt ovanligt för jag är BÄST på det.. haha annars brukar jag alltid hamna längst fram på konserter.. men här är det inte bara att köpa ståplats och sen tränga sig längst fram, utan dom har olika sections som heter "front cage" (längst fram vid gallret, dom biljetterna är dyrast typ) sen finns det "diamond standing" (som är bakom dom som står vid gallret) sen finns det "front standing" (och det är bakom diamond och cage standing, men det är hyfsat långt fram ändå) sen "regular standing" (där stod vi, det är bakom front standing) så vi var ganska långt ifrån. Men jag är glad ändå! Hur glad som helst faktiskt, att jag överhuvudtaget fick gå :D:D:D
Jag tog bilder och filmade typ varje sång, som jag kan försöka ladda upp sen. Hon sjöng massa låtar, jag har ju ingen direkt favoritlåt med henne, utan jag gillar alla ! Så hon sjöng såklart många som jag gillar , eller aa som sagt jag gillar alla ;) Och kan alla utantill :P haha jag är ett riktigt looser-fan .. en sån där mobbad groupie som är jobbig på konserter. Yup thats me, i början höll jag till och med på att börja gråta för att jag var så glad, och jag gråter ALDRIG! Inte ens på sad movies! Konserten var ganska kort dock, 90 minuter typ.. :( När det var slut så stog jag kvar och ba: Är det sluut?? Nej hon kommer komma igen , hon kommer tillbaka , andrea nej vi stannar, hon kommer snart :P Haha jag ville inte fatta att det var över. Men asså människorna på konserten var typ het döda, SKIT tråkig publik (förutom jag då ;P) Så jag förstår att hon inte blev så taggad till att sjunga så länge.. Aja. Jag ska lägga in bilder och kanske en film från min kamera senare! Inte för att jag fick några bra bilder..(pga avståndet och pga att zoomen på min kamera suger..) Men aa hur som helst, bortsett från hennes förra konsert i Stockholm 2003 så var det en av de bästa kvällarna ever !! :)

Annars så är jag här i Dubai och har det bra bara ;) Igår så var vi på stranden och vid poolen och solade och sånt hela dagen :) Jag har fått en ny mobil btw :D En Sony Ericsson Cyber-shot :) Min pappa är snäll han! :D

 Aja hinner inte skriva så mkt mer nu, för nu ska jag sätta på mig bikinin, smörja in mig och gå ner till stranden ! :D

Puss!!




Packat och klart!

Hej igen! :) Nu har jag packat klart förutom lite smink och sånt som jag ska använda imorrn bitti! :) Jag åker hemifrån klockan 11 så jag får iaf sova ut lite :) Sen har jag laddat med en ny SOLO tidning (som det händer nått speciellt i i detta nummer!! tror inte jag får säga mer än så för då kommer en viss person döda mig :P) och så hade andrea köpt NYLON och lite sånt :) Så flygresan kommer att vara lite underhållande iaf! Och om det blir tråkigt så kan jag ju alltid terrorisera mina lillebröder ! ;) Haha!


Packlistan (Markerade allt med rosa när jag hade packat ned det!),
Solo tidningen (som jag kommer att spara forever :) can't tell you.. jag ska fråga om permission!)
och tillslut; packningen!

En annan sak, som inte har nåånting med saken att göra: Jag måste visa er en kille som min syrra visade mig som är heelt grym på det han gör! Asså jag satte typ med öppen mun och bara stirrade förvånat. Helt sjuk kille! :
Obs: Kolla hela klippet, det roliga kommer efter ett tag, i början tänkte jag också bara: wtf ? en vanlig kille som sjunger på youtube!? det är vell inte så ovanligt? men kolla hela klippet så förstår ni vad jag menar !!



Grymt va? Det är inte omgjort i något program på något sätt ! (!) Det är hans röst! Här är en till där han sjunger med röst nr2: Helt sjukt grymt! : http://www.youtube.com/watch?v=GGM53wG9-4E

Anyways, nu ska jag gå och lägga mig , så att jag kan sova ut innan den långa resan! :)
Vi flyger i totalt typ 9 timmar.. fast med mellanlandning i Turkiet dåra.

Puss !♥
(Nästa gång jag bloggar så bloggar jag nog från Dubai :) )

Packning på gång!

Hejsvejs ! Jag kom nyss hem från skolan och nu har jag börjat packa! (Ok, that was a lie, men nu [snart] ska jag börja packa!)  Heheh, jag har iaf skrivit en pack-lista.. Och den blev llåååång. :P Jag kommer säkert inte kunna stänga väskan som vanligt när vi åker hem igen xD .. Men den här gången kommer jag inte shoppa så mycket där. Anledningen: Jag är pretty broke helt enkelt!! Men tro mig, jag kommer att spendera kvällarna på MoE och gå runt i alla affärer och pröva kläder och kära ner mig i massa skor ändå!! Trust me ! Om dagarna ska jag vell försöka bli brun! Jag lovar och svär, för eran skull I will try my best! Men nu när pappa bor så nära stranden kommer det nog inte vara såå svårt. Men jag blir ju aldrig så brun som jag vill bli ändå :/ Spelar ingen roll hur mycket jag solar.. Men som sagt, jag ska försöka!

NU måste jag börja packa! För om mamma kommer hem och jag fortfarande inte har packat så blir hon inte så glad på mig! Rättare sagt hon blir tokig på mig ! Så nu ska jag duktigt börja packa... snart

See ya later alligator :)

Puss!

JUST DET ! DET ÄR NU OFFICIAL!! JAG SKA PÅ CHRISTINA AGUILERA I ABU DHABI PÅ FREDAG!! ♥ I'M SOO EXIITED!


So awesome ! 2nd time för mig! I can't wait !!


 Här är en bild på henne på the launch of Trump Tower Dubai den 23 Augusti. Då sa hon att hon aldrig hade varit i Dubai men hon ville jätte gärna åka dit! WHAT ARE THE ODDS att hon är där samtidigt som mig!?
Det är ödet , it was meant to be !!!

Hahah nu ska jag sluta tjata om det. Jag laddar självklart upp bilder och sånt efter det och sen senare lite dubai bilder!! Men jag ska försöka blogga så gott jag kan därifrån!
PUSS!

Våra skoldagar

HAHAHA jag MÅSTE bara länka till världens roligaste inlägg skrivet av Madde om våra skoldagar här på Fyrisskolan i Sp2c! --> Klicka här!

Vi har väldigt roligt på lektionerna! Det mesta är internt så ni kanske inte tyckte att inlägget var lika roligt men fyfan vad vi skrattar här om dagarna! :D HAHA . Jag Madde och vår nya Mobbade klasskamrat Johanna Banana :P hahah ;P neejdå Johanna we looove you! <3

Men läs inlägget och kolla på bilderna! Haha bäbisbilderna satt vi och skrattade åt hela gårdagens lektion!! Jag lovar jag har magrutor idag bara för att jag skrattade så mycket. Sminket rann och alla tyckte att vi var skitjobbiga, men vi hade KUL ! Det är ju viktigast! ;)

Just nu sitter jag på en Samhällskunskap lektion och nu ska vi få tillbaka våra prov :)

Lateeeer ;)

(IMORRN ÅÅKER JAAG ! Det här är min sista dag i skolan!!)


Update:
By the way så fick jag MVG på provet som vi fick tillbaka! 27 poäng av 28,5 ! :D

Refreshment !

Nytt utseende ! Jag har fixat en ny header, ny font på Rubrikerna och lite nya & höstigare färger! Lila: helt klart min favorit av höstens färger ! Hope you like it!
Tanken med den nya headern var att den skulle "spegla" mig lite. Saker som är "mig" och saker jag tycker om ; tex. dans, dubai, christina aguilera m.m. Jag är nöjd iaf!

JAG ÅKER I ÖVERMORGON OCH JAG HAR INTE ENS BÖRJAT PACKA!! :O haha typiskt mig!

See ya :) 

Berätta gärna om vad ni tycker om den nya headern m.m. 
(Och ja, detta betyder förmodligen att jag kommer att fr.o.m. nu vara lite aktiv i bloggen igen. Jag behövde bara ett "lyft"!)

Puss !♥


Update: Tydligen syns det inte än för alla; den nya headern och det altså. Jag vet inte om det är Mozilla som krånglar eller om det bara tar ett tag. Men jag har för mig att det var samma historia sist jag bytte header och sånt, och då kom det efter ett tag. 1 dag eller en timme eller nått. Så keep checkin in tills ni ser det bara! :D

Puss!

Rutigt

Jag diggar rutigt! :) Jag hittade en bild nyss på söta lilla Jenny i Gossip Girl, Som inte alls såg så söt och oskyldig ut irl! :) Lite mer hardcore altså med skinjacka och ny frisyr. Jag diggar det !


And ofcourse , så diggar jag hennes rutiga skjorta med !

Puss

Obsession <3

Imorgon blir det official; Christina Aguilera om 4 dagar eller ej?

AAaaaaaaa i'm going crazy!!
<3

She is beautiful!





Och bäst !

Nu ska jag fortsätta plugga sam-juridik.
Puss & Godnatt!

6 days to go!

Hej ! Jag vet jag har varit dålig på att blogga, men ni får helt enkelt stå ut. Men om 6 dagar så åker jag till Dubai! Och då lovade jag ju er att jag skulle blogga där ! :) And i will stand by my promise!

På torsdag åker jag altså till Dubai och jag ska vara där i 11 dagar! Det här behöver verkligen jag just nu! Jag är så himla trött på allt! I need vacation, and i am getting one ! :D I should count myself lucky!

Och om exakt 1 vecka så är det CHRISTINA AGUILERA konsert i Abu Dhabi! (Huvudstaden i UAE , landet som Dubai ligger i ;P ) Jag vet inte hur det blir, om jag kan gå eller inte men pappa håller på att kolla efter biljetter för fullt, och vad jag förstod så hade han fått 2 VIP biljetter, så there might be a good chance att jag och Andrea får dom :D SÅ ISF SÅ SKA JAG SE CHRISTINA AGUILERA OM EN VECKA!!!! OMG OMG !! I know jag är töntig, men hon är och har varit min idol sen jag var liiten ! :) Både jag och min syrra älskar henne, min syrra lite mer i smyg dåra :P Men jag hoppas att pappa fixar andra biljetter så att vi alla kanske kan gå, typ ståplatser. Men jag hoppas först och främst att jag och Andrea får dom där VIP biljetterna så vi iaf kan se henne, även fast platserna suger och dom är typ 123492847 meter långt bort från scenen. Jag vet , VIP låter bra, men it aint.. Jag står hellre längst fram vid gallret och får ont i fötterna och trängs och skråålar men massa andra galna fans! Men it's better than nothing! :D


Yay! Hoppas <3



My 2nd home <3
Jag längtar så sjukt mycket nu ! Åååh jag ska bli bruun !
Pappa har typ flyttat till ett nytt ställe, till en lägenhet där det tar typ 3 minuter att gå till stranden, och det finns en pool precis nedanför huset, och det finns typ en lång promenade med massa caféer och affärer och sånt! I'm so exited ! :D

Nu ska jag gå, men jag lovar att blogga när jag åker och lite innan och så också! :D

Puss!

Bye?

jag orkar inte, och jag har inte tid..

lägger nog ner det här snart...

Puss

Partykväll !

Hej!!
Idag är det Söndag och det är väldigt dystert väder ute. Jag skulle inte brytt mig om jag inte var tvungen att gå ut i det här vädret, vilket jag är för att jag ska till dansen snart..

Igår var en lyckad kväll! Spårad, men lyckad !! Min kära Nishat fyllde år för en vecka sen, så hon hade sin födelsedags middag/chillfest igår. Det var jätte kul, med skönt folk; bara dom närmaste och bra musik! Efter nishat så bar det iväg på "efterfest" hos Joel. Det var också kul! Allting slutade men att jag promenerade hem i mörkret kl. 5 på morgonen! Men joel bor nära mig så det var ingen lång sträcka :). Vi skrattade, vi dansade, vi sjöng, vi var glada!: Bättre än så blir det inte ! :D
Inga bilder togs igår "tyvär" så jag har inget kul att lägga upp.. Men det ska ni nog mest vara glada för ;P

Jag har prov i Källkritik, Historia B imorgon, så idag (förutom att dansa) ska jag plugga hela dagen! Booring..

Nu ska jag göra mig i ordning och åka till dansen.. Hmh..

Jag har lugnat ner mig lite nu (de senaste 2 inläggen).. Men it's not over. Och idag kommer att bli en jobbig dag!

Puss på er <3

Hello

Jag har, som ni kanske märkt varit "lite" (MYCKET) ilsken av mig den senaste veckan. Och har inte kunnat blogga om det, eftersom jag inte kan berätta anledningen till det.. Det är lite saker som har hänt.. Och det känns så cp att sitta och blogga om annat när det är i princip det enda jag går och tänker på just nu. Kan inte släppa det.. Sen har jag inte så mycket tid att blogga nuförtiden heller, men jag lovar er att när jag får ny motivation så ska jag börja blogga en massa igen!
Den 23 Oktober åker jag och hälsar på Pappa min! :) Det ska bli SÅ skönt att komma bort. Och då lovar jag att börja blogga igen och blogga därifrån (om jag inte börjar blogga innan då! :D)

Men for now så har jag inte så mkt att skriva. Det är klart att jag kmr försöka check in ibland ändå :) Det blir som det blir helt enkelt! Men jag tänkte bara försöka förklara den s.k. "bloggtorkan" lite !!

Puss på er ! <3
/Paula

RSS 2.0