Packat och klart!

Hej igen! :) Nu har jag packat klart förutom lite smink och sånt som jag ska använda imorrn bitti! :) Jag åker hemifrån klockan 11 så jag får iaf sova ut lite :) Sen har jag laddat med en ny SOLO tidning (som det händer nått speciellt i i detta nummer!! tror inte jag får säga mer än så för då kommer en viss person döda mig :P) och så hade andrea köpt NYLON och lite sånt :) Så flygresan kommer att vara lite underhållande iaf! Och om det blir tråkigt så kan jag ju alltid terrorisera mina lillebröder ! ;) Haha!


Packlistan (Markerade allt med rosa när jag hade packat ned det!),
Solo tidningen (som jag kommer att spara forever :) can't tell you.. jag ska fråga om permission!)
och tillslut; packningen!

En annan sak, som inte har nåånting med saken att göra: Jag måste visa er en kille som min syrra visade mig som är heelt grym på det han gör! Asså jag satte typ med öppen mun och bara stirrade förvånat. Helt sjuk kille! :
Obs: Kolla hela klippet, det roliga kommer efter ett tag, i början tänkte jag också bara: wtf ? en vanlig kille som sjunger på youtube!? det är vell inte så ovanligt? men kolla hela klippet så förstår ni vad jag menar !!



Grymt va? Det är inte omgjort i något program på något sätt ! (!) Det är hans röst! Här är en till där han sjunger med röst nr2: Helt sjukt grymt! : http://www.youtube.com/watch?v=GGM53wG9-4E

Anyways, nu ska jag gå och lägga mig , så att jag kan sova ut innan den långa resan! :)
Vi flyger i totalt typ 9 timmar.. fast med mellanlandning i Turkiet dåra.

Puss !♥
(Nästa gång jag bloggar så bloggar jag nog från Dubai :) )

Kommentarer
Postat av: Mich

Haha va de han du skulle visa mig hela tiden =P

Han e grym... men jag har sett den förut ! :D

Trevlig resa <3<3<3

2008-10-23 @ 13:32:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0