Pizzabagarn

Hej hej! Jag vaknade imorse med väldigt ont i halsen :( Jag har blivit förkyyld, precis som alla andra i Sverige den här tiden av året.. :/ ..Tur att jag är ledig idag då, och att det är helg! Så hinner jag nog friskna till tills på måndag! (Förhoppningsvis till på söndag, eftersom jag har dans då! )

Idag var jag och fixade håret hos mami. Blonda slingor, som vanligt.. Men jag ska dit nästa fredag igen och klippa till det lite. (Vi hann inte det nu). KANSKE en halv cm eller nått på längden och sen så ska jag klippa upp det :) .. Det är så platt och tråkigt nu och det blir såklart ännu plattare när det är så långt, och jag vill ha lite "lyft" i håret. Men jag vill inte klippa mitt långa hår som jag har lyckats spara ut! Jag har aldrig haft såhär långt! Hahah nu börjas det , massa tjat om mitt hår igen :P haha.

Ikväll så ska jag nog bara stanna hemma. Andrea och hennes pojkvän kommer hit och vi alla ska göra pizza! Och äta den såklart ;) Så det blir nog mysigt. Plus att jag måste vara hemma och ta det lungt lite så att jag blir frisk!

http://www.cosmoproducts.com/img/main_pizza.jpg
Mums!
Jag älskar "italienska pizzor" med typ champinjoner, mozzarella och rucola på! (m.m) Jag tror jag ska göra en sån idag! :D

Puss !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0