Varva ner !

Hejhej!
Idag mår jag inte så bra.. Har haft ont i magen hela dagen :/ .. Aja.. Jag var hos tandläkaren imorse och borrade! Första gången jag borrade med bedövning (andra gången jag borrade över huvud taget). Det var inte så farligt som jag trodde! :) Men sen såg jag retarded ut resten av dagen! Haha ena sidan av min mun typ hängde ner medan den andra var som vanligt :P. Jag såg riktigt weird ut! Hahah, alla började skratta när dom såg mig! Men sen gick det över ganska snabbt!

Eftersom jag är ledig på fredagar så börjar helgen för mig idaag! :D Så jävla skönt, eftersom jag var så himla trött idag! Höll på att somna på bussen! VET NI vad som äcklar mig sjukt mycket.. När folk med antingen jävligt äckligt, otvättat hår eller bara onödigt mycket vax i håret lutar sig med huvudet mot fönsterrutorna i bussen!! Det blir ju feta flott-äckel fläckar, som gör så att man typ inte vågar sitta näära fönstret sen, för att man inte vill ha en massa flott på sina kläder. Så ni som brukar luta era huvuden mot fönstrerna i bussen, se till att ha TVÄTTAT hår!!  Och om ni har vax i håret , så kan ni ju bara låta bli att luta er!! It's gross i varje fall! .. haha aja
På tal om hår så ska jag npg till mamma imorrn och fixa utväxten! Och kanske om hon har tur så får hon toppa mitt hår lite också! :)

Ikväll blir det nog myskväll farmför en film. Jag behöver vila upp mig lite, jag har både sovit dåligt och varit sjukt stressad i veckan! Så ikväll ska jag varva ner lite. Kanske ta ett långt vaarmt bad också!


Skönt!


(haha, jag kom på, när jag laddade upp den andra, att jag har en liknande bild på mig själv)

I dubai för nått/några år sen.

Puss !
Dö inte i skolan imorrn nu! ;P

Kommentarer
Postat av: Andrea

Jag brukar också tänka på det där på bussen! Gross. Vad brun du var! Det är vi i oktober/november igen eller hur? :)

2008-09-04 @ 22:48:35
Postat av: Paula

Jaaa :D vi ska bli pepparkakor! :D

2008-09-05 @ 15:41:45
URL: http://paulasimons.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0