Dansdansdansdansdansdans.....

Tjabba!
Ja ni.. man kan ju undra vart jag har hållit hus :P .. Haha. Ni får en liten snabb-sammanfattning:

Hela förra veckan dansade jag som sagt varje dag. Och när jag kom hem varje dag hann jag inte så mycket mer än att äta, duscha och gå och lägga mig..
   I fredags var jag som sagt hos kusinerna på kräftskiva. Det var trevligt och det var roligt att träffa dom, och även roligt att träffa min syster som jag aldrig ser röken av these days. (Hon har ju börjat plugga.)
   I lördags så var jag hos min kompis Anna på kräftskiva. Det var också väldigt trevligt! God mat, Goda drinkar, trevliga tjejer, mycket dans. Hahahah.. let's leave it at that.. :P
   I söndags var jag och dansade Igen! Det var som vanligt kul!
Samma med igår, då var jag också och dansade. Men då var det till skillnad från förra veckan inte öppet hus längre. Utan det var kursstart! Madde, Jennyfer och Michelle ska dansa med mig den här terminen! Yaay ! Det blev Street Nivå 3 med Otto. Sen så kmr jag antingen anmäla mig till House också, eller så händer det nått annat. Som jag inte vill berätta än. Men jag skulle få mail om det antingen igår eller idag.. Så HOPEFULLY kommer det snart!! Jag kan inte väänta läängreee !! Aja, om "det" går som jag vill att det ska gå så berättar jag ju såklart det för er. Annars så håller jag det nog för mig själv. Men håll tummarna för mig!!!!!!!

Nu ska jag sluta tjata om dansen för den här gången iallafall. Haha. Annat än det så går jag bara i skolan och sånt ointressant... 

Jag ska försöka komma igång med bloggandet lite igen, men det går lixom i ups and downs.. Ibland har man ingen lust helt enkelt, och ibland finns det inget att skriva om heller.. Men jag ska försöka bättra mig. (Det där har jag skrivit 1000 gånger nu, i know :P )

Aja, nu ska jag fortsätta plugga sam-juridik. Boooriing. Lite komiskt att jag går just den linjen och tycker att det är piss tråkigt. Men tro mig; Sam Juridik och Kriminalteknik låter mycket roligare än vad det är!!

Hittade en cool bild nyss :) :

Love it ♥

See ya ;D
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0