i'm soo good!

Jag är så jävla duktig ! Jag har både pluggat och varit ute och sprungit med mamma idag! Plus att jag har gjort en massa situps! Kanske 100 st?  :) Och det är så coolt att se hur det blir lättare för varje gång att springa! Den här gången var mycket mindre jobbig än sist och vi sprang exakt samma sträcka! Den här gången gick jag inte ens efter vi hade spurtat upp för backarna! Mamma gick! Men inte jag! I'm so proud of myself! Sen har jag pluggat lite rättskunskap också.. Vilket jag borde fortsätta med nu. Men jag ville bara skryta lite om hur duktig jag vart ! Hahah :D


Cool pic huh? Cool photoshoot helt enkelt.. 
 Jag ska också bli smaal! :D

Hahah
Puss!

Motvind!

Det finns fan inget jag hatar mer än att cykla i motvind! Man kämpar och kämpar och tar i , och så kommer man ändå ingen vart! Det tar ju typ dubbelt så lång tid att cykla hem från skolan! Ush! Jag klagar inte på vädret, i love it, men det skulle gärna kunna blåsa lite mindre!! Sen när man ser på flaggorna som man cyklar förbi att dom står upp i motsatt riktning och fladdrar som bara den så blir man inte supertaggad heller. Haha fan vad jag klagar.. Men det var så jävla jobbigt att cykla hem nu så jag var tvungen att ta ut mina aggressioner lite!



Idag måste jag plugga som fan! :/ Inte så kul! Men jag har rättskunskapsprov imorgon som jag vill få bra på! Så det är bara att sätta igång! Jag läängtar tills onsdag! Då är både rättskunskapsprovet, och matte nationella över!! Fyfan vad jag har ångest inför Matten.. Men men , det får gå som det går!

Sen på torsdag är det Valborg också! :D Det är jag däremot jätte taggad till!! Det ska bli mysigt! :)

Nu måste jag gå och gräva ner mig i böckerna ! Jag viiilll inteee ! :(


See ya!.. 





Goodnight

Det blev inte så mycket mer plugg för mig idag.. Vilket det borde ha blivit.. Men jag orkade inte! Så jag epilerade mina ben istället (aaaaaj!) :P haha.. Jag har bestämt mig för att gå och lägga mig tidigt idag även fast jag har sovmorgon imorn! Men det är så jävla skönt att vara pigg på skolmornar! Speciellt måndagar, när alla är helt döda typ, så går man själv runt och är på as bra humör för att man är pigg! Yaay :)


Such an awesome picture! Med awesome shoes och awesome legs också!!

Godnatt!♥

Sundays

Hello ! Idag har jag varit ute i solen, vart och dansat och pluggat! Jag känner att jag har hunnit med ganska mycket :).. Jag älskar söndagar, för det är alltid sånna chilldagar!  (förutom att jag oftast måste plugga på söndagar) Jag blir på "söndagshumör" helt enkelt och tar det lungt på ett sätt som man bara gör på söndagar. Okej, så lungt har jag inte tagit det, jag cyklade till dansen, dansade i en timme, cyklade hem och började plugga.. Men still.. there is something about sundays! :)
Jag har grov träningsverk lite överallt just nu (mest i rumpan xD). Men I like it, då känns det att jag har tränat iaf ! Men fyfan, jag vill att det ska gå över nu! Jag kan knappt gå normalt :P hahah.



Det har varit soligt hela dagen idag också!Finally är det vår på riktigt! Finally slipper man klä på sig tjocka lager av allting!!  Jag älskar det!! Jag längtar tills det blir shortsväder! :) (Vilket det nästan är nu..)

Nu ska jag fortsätta med mitt söndagschillande!

Träningspaula? :O

Hejsan svejsan! Jag är FETT stolt över mig själv just nu! Jag var ute och sprang nyss med mamma. 5km kanske? Utan att stanna, plus att vi spurtade upp för alla backar! Det är grrymt bra för att vara mig! Jag kommer ihåg förut när jag sprang med mamma, då brukade jag börja klaga efter 5 minuter och efter 10 minuter brukade jag stanna och gå ist :P. Och nu sprang jag hela tiden! :D Och det var inte ens såååå jobbigt! :D Sen har jag äver gjort 50 situps idag, 50 lunges och så har jag även hoppat studsmatta ;) Haha. I'm gonna get FIT! Imorgon ska jag nog också ut och springa, plus att jag har dans, och den kommer jag nog cykla till! :) Jag är såå glad att jag har kommit igång på riktigt for once! Jag trodde aldrig det här om mig själv!

Asså jag är fed up med alla dåliga dieter och typ misslyckas efter 3 dagar ändå. Jag vet att det låter klishigt, men dom FUNKAR INTE i längden! Tro mig, Jag är verkligen den som har provat allt! Och det är först nu jag har fattat att det ända som egentligen hjälper för att du ska bli smal/ bli fit är trrrääning och cut the junk food. Men annars kan du äta hyfsat normalt! Vill du bli smal/ gå ner i vikt så är det träning som gäller, there are NO shortcuts! Även fast alla försöker få en att tro det!  Jag är på gång nu! Jag lovar er! Det här är typ det fulaste uttrycket som finns men BEACH 09 vafan!!! xD

Detta är mina nya förebilder! My inspiration & motivation!: 



Jessica Alba, Lauren Conrad & Jessica Biel. Alla 3 ute och springer! Där ser ni, if you want their body, UT OCH TRÄNA! :)

Haha jag vet jag är lite tjatig, men jag behöver skriva det här för att motivera mig själv! ;)


I mean, who wouldn't want a body like that ;) Haha. Det är mitt mål!! :D And I will make it!

Puss!♥

Sunny day!

Idag har jag mest varit ute i solen. Men medans jag gjorde det så pluggade jag faktiskt lite ! Duktigt av mig! Det är värsta sommarvärmen ute ju! Fast det blåser lite mycket.. Men it's better than rain anyday so ! :D Jag har legat ute i bikini och solat på min baksida.. Men tror ni jag har fått nån färg? Nope! Det är helt sjukt hur långt tid det tar för mig att bli brun! :( Men nu har jag börjat sola lite, då kan vi ju hoppas på att om jag fortsätter såhär så Kanske jag är brun i sommar iaf ;) Hahah..


Som ni ser: SUNNY DAY! :D

Jag har btw bestämt mig nu! Jag ska komma igång med träningen på riktigt! Jag ska motionera/träna minst 1 timme varje dag! Sen ska jag sluta äta allt skit som jag äter också! Jag är fett bestämd nu! :) Jag är typ taggad! Haha.. Jag och mamma skulle ut och springa imorse, men mamma orkade inte (observera att det var hon som bangade och inte jag! :D) Men vi ska nog ut och springa senare idag istället!
Och ikväll blir det nog party! För det blev inget igår.. Så jag och the girls ska probably ut! :)

Nu ska jag gå och äta lunch!
See ya ♥

Frrredag!

Hello! Idag är det fridaay! :) Jag har varit i skolan och skrivit mitt prov bl.a... Det gick pissdåligt ! Ush jag vill inte ens tänka på det. Men jag fick också tillbaka min Rosa Parks uppsats och jag fick VG + .. Jag som ville ha mvg :/ Haha aja , jag nöjer mig med VG iaf! Jag har så mycket plugg till nästa vecka så jag vet att det kommer bli en riktig plugghelg.. Ser inte fram emot det!!
Men ikväll så ska jag ha kul! Jag kanske ska ut med Jennyfer och hennes kusin från england. Paarta lite ;) hahah.. Men enda nackdelen är att jag inte har några pengar .. :/ Fyfan, jag vill ha ett JOBB NU ! Jag har faktiskt sökt några.. Senast igår faktiskt. Men det är bara att fortsätta.. NÅN måste ju nappa tillslut! Eller..?

Idag lämnade vi även in våra Projektarbete-papper. Jag och Michelle och Lisa ska göra tillsammans. Jag vill inte berätta för mycket , innan allt är bestämt, men det har med en resa att göra! Så där har vi en till anledning till att jag måste skaffa jobb! Måste ju kunna betala den ;)

Nu ska jag duscha och så.. Men have a nice friday!



Party all night long baby!
Haha ;)

Puss!

Kriminalteknik

Hej! Idag har jag mest suttit och gjort ingenting och pluggat lite Kriminalteknik. Jag är jätte irreterad att jag ens läser det ämnet har jag kommit på! Jag ska fan inte bli någonting som har med det eller juridik att göra! Så vad fan sitter jag och läser om fingeravtryck och kromatografi och spektrofotometri och SKIT för!? Jag vill inte göra provet imorgon! Jag vill inte läsa kursen längre! Jag vill STREJKA! Ush! Men men, you gotta do what you gotta do i guess.. Men jag kommer troligtvis gå från MVG nivå till G nivå (om ens det) imorgon på Kriminaltekniken..

Aja, vad har jag mer gjort idag?.. Kollat på meningslösa program på tv (bl.a. Made, där det var världens hetaste Made-coach :P haha) och ätit en jättegod kyckling/bulgur sallad!.. Imorgon blir det back to school iaf (jag åkte på en förkylning IGEN och har inte vart i skolan idag eller igår).. Men nu mår jag bättre. Så det blir nog cykeln till skolan imorgon! Jag känner mig så duktig efter jag har cyklat till och från skolan, och det känns bra att jag äntligen har kommit igång lite! Jag och michelle var ju ute och sprang, sen så har jag typ motionerat varje dag, förutom de här två dagarna när jag har vart förkyld! Och det känns sjukt, men jag VILL typ ut och motionera. Och det är soo unlike me! Jag har alltid varit den lata jäveln som alltid vill ligga inne och dega xD haha .. Men imorn ska det bli finfint väder också så det kommer vara härligt att cykla till skolan!

Nu MÅSTE jag plugga vidare! Fuck it.. :(

Puss !

BOUNCE


Igår var jag på BOUNCE! :D Det var min födelsedagspresent från Madde, if you remember..? Det var GRYMT iaf! Dom dansade överallt. I taket, bland publiken, på väggarna , ja överallt! Det var en as cool show och dom hade verkligen satt ihop det bra! I slutet så fick alla vara med och dansa! Det var as kul! Jag orkar inte sitta och beskriva alla detaljer med showen, men jag säger bara en sak: GÅ OCH SE DEN!
Och btw så är jag käääär i Joe i Bounce ! He's so freakin hot!  :D Och sen är killar som dansar det sexigaste som finns typ! ;D hahah.. Nej men alla i gruppen var skit duktiga och grrrymma! I wanna see it again!

Jag, Madde, Acke och Regine tog upptåget vid tjugo i fem. Sen åkte vi pendeltåg från upplands väsby till stockholm. Haha och vi klarade oss hela vägen utan att någon konduktör tvingade oss att betala. Så transporten dit var helt gratis ;) . Sen så gick vi av vid T-Centralen och gick och åt på Kungshallen. Sen bar det av till Orionteatern, och det vart gratis transport dit också ;P Hahah.. Sen efter den grymma showen så åkte vi på samma sätt hem, men vi fick vänta ett tag på centralen, och ett tag i Upplands Väsby.. Hahah vi hade as kul både dit och hem.. Satt och flummade på tågen.. Kom hem runt 1 någon gång och deckade i sängen direkt.

Idag ska jag plugga heeela dagen till mitt Kriminalteknik prov som jag har imorgon! Ush!!

Aja see ya ! ♥

Slumdog Millionaire och Matteplugg..

Hej! I know i've been a bit frånvarande, men jag har haft/har så jävla mycket plugg de senaste dagarna! Asså det är allt jag gör typ känns det som! Jag orkar inte gå in på hur mycket jag har, men lets just say SJUKT mycket, det är därför jag inte prioriterar bloggen i första hand just nu (obviously) :P .. Men jag ska försöka check in då och då ändå :)

I helgen har jag mest tagit det lungt. I lördags var jag med michelle på kvällen.. Vi kollade på Slumdog Millionaire, you know filmen som aaalllaa säger är så bra.. Och det var den också! Jag kommer ihåg att Andrea försökte få mig att kolla på den med henne för några månader sen (typ i December) , men sen så ended vi up att kolla på the Duchess istället. Slumdog Millionaire var hur som helst bra! Lite sorglig och hemsk, men lyckligt slut! :) Sånt gillar vi! ;)


Haha efter filmen så satt jag och Michelle och dansade bollywood indian dance som dom på filmen och var helt lyckliga för att det var ett så bra slut! Haha .. Förlåt om jag spoilar för er som ska se den! Men men ..

På söndagen var vi jätteduktiga! Vi satt och pluggade Matte hela förmiddagen typ, tills Michelles mamma kom och hämtade oss. Så fick jag vara med i bilen lite när Micha övningskörde (Hon var värsta duktig!).. Och sen åkte vi till henne. Vi var faktiskt ute och joggade i en halvtimme på kvällen! Jag och michelle har kommit igång ;) Haha ! :) Sen pluggade vi lite till Matte (Båda hade prov den här veckan! Fast nu har dom flyttat mitt till nästa :D) och sen sov jag över där.

Idag har vi också pluggat Matte (ser ni vad jag menar med att skolan tar över mitt liv!?), fast idag var vi hos mig.. Nu har Michelle precis åkt hem och jag vill ta det lungt och Inte plugga i nån timme innan jag börjar igen!

Så nu ska jag kolla på något bra program och dricka té! :)

Puss! ♥

Helg!!

Lördag idag :) Så jäävla skönt med helg efter den här veckan! Jag har vart sjukt skoltrött och inte orkat med någonting! Igår efter skolan så cyklade jag till stan (jag cyklade till skolan igår :D) och träffade madde, jennyfer, sofia och julia på stan :) Vi satt och mös på varma gubben och diskuterade våra fina valborg planer ! Det kommer bli så trevligt! Och det var kul att träffa alla! Det var så längesen känns det som! Sen åkte jag och Madde hem till mig och hade världens chillar kväll! Det var as skönt! Vi åt tacos, låg och sov i min säng lite (som alltid xD) haha och bara tog det lungt! Det behövdes!

Idag har jag inte gjort så mycket.. Typ vaknat, städat mitt rum (duktigt va!) och sen nyss kom jag hem från en långpromenad med mami :) Dagens planer är vell typ att träffa michelle .. Inte så mycket planerat än men vi hittar säkert på nått kul! :D

Nu ska jag gå upp och äta lunch!


Allie från The City. Soo awesomely beautiful! Jag ska också bli smal! ♥


Lateerz!


Weight of my shoulders

Hey dudes! Jag är finnally finally FINALLY klar med min pain-in-the-ass-uppsats! Jag har varit hemma hela dagen idag och skrivit den :P ... Så nu är den inskickad och allt är klart. Jag har suttit med den sen klockan 9.00 imorse och så fort jag började så flöt det bara på! Det brukar ju vara så ibland.. Man behöver bara komma över den där tröskeln. När man väl kommer igång så går det oftast.. Även fast det är jävligt tidskrävande. Och jääävligt svårt att faktiskt komma igång!

Jag känner iaf att den här uppsatsen blev bättre än min Sam-uppsats (som var ganska kaos!). Men jag hade ett intressantare och bättre ämne nu också. Och så hade jag väldigt bra och mycket information.

Enough about that! Idag har jag dans för första gången since forever känns det som.. Typ onsdagen innan påsklovet! :) Det ska bli kul men jag är sjukt seg bara! Och så har jag fortfarande ont i mina ben (som jag gjorde illa när jag åkte skidor). Haha efter jag har suttit i datorstolen mer eller mindre hela dagen så kan jag bara berätta för er att jag gick helt seriöst som en tant som behöver rullator, fast inte har någon. :P haha. Pröva gå typ med böjda ben och inte sträcka på dom alls och sen ganska sakta. Så ser jag ut när jag går typ xD hahaha jag garvar som fan åt mig själv typ! Men som sagt och jag stretchar lite ett tag innan jag går så går det över :P haha men jag känner mig fortfarande som en gamling xD

Nu ska jag gå och belöna mig själv för att jag är klar med att gå och kolla på Friends och dricka massa té, eller kaffe? I don't know vi får se vad jag är sugen på när jag kommer upp ;P Eftersom det lär ju ta ett tag att gå upp för trappan med mina stackars ben. Hahaha okej nu överdrev jag xD

 
Starbucks skulle inte sitta fel nu! En Caramel Macchiato typ! Yuuum!  Ååh i miss Dubai!

♥ Have a nice day!

im going out of my mind



seriöst. jag tror inte att anybody on earth någonsin har varit sämre än mig på att komma igång i tid med skolarbeten! jag skäms fan! Jag har ju börjat. Kanske skrivit en tredjedel av uppsatsen..men längre än så kommer jag fan inte. Och det patetiska är att jag sitter här och skriver om det istället för att sitta och skriva klart den jävla uppsatsen!
Jag är fan skämmig!
FY på mig!

Men den SKA in i tid imorgon! I don't care what it takes. Jag sitter uppe till 5 if thats what it takes!

Fyfan!

Essay shit

Nu har jag suttit och stirrat på mitt Word-Dokument onödigt länge! I've done tons of research, känns som jag kan varenda lilla händelse i Rosa Parks liv by now.. Men ändå kommer jag inte igång med att skriva min utredning. Jag har börjat med den .. Men nu vet jag inte hur jag ska fortsätta.. Kan nån snälla skriva min uppsats åt mig!? Ni får belöning jag lovar!!! Hahah in my dreams !! Nej ush nu klagar jag onödigt mycket igen. Just DO IT ! Det är egentligen inte såå svårt, det är helt enkelt jag som är för lat och inte kan fokusera och sätta igång någon gång!

Ush.. nu ska jag fortsätta...

lunner or dinch ?

Helloo . Jag "råkade" åka hem från skolan lite tidigt idag. Jag kom på att jag kmr få panik med uppsatsen senare ikväll , så lika bra att åka hem och skriva. Jag har precis ätit lunch-dinner. Vad ska vi kalla det lunner.. Eller dinch? Get it? Aja.. For some reason så gillar jag att äta tidig middag, eller ingen middag alls, utan sen lunch bara..! För om jag äter för sent så typ mår jag illa på kvällen när jag ska sova och sen mår jag illa och är typ fortfarande mätt när jag vaknar på morgonen.. Skumt i know, men så är det. Min mage funkar ju inte riktigt som alla andras.. Men I know, middag vid 3 kanske känns liite väl tidigt, men i like it! Tänk om 3 timmar till så är klockan 6. Tiden när min familj usually äter middag.. Och då kommer jag ändå fortfarande vara mätt.. Så varför äta igen?? Hahah enough bloggat om det nu :P

Idag i skolan så pratade jag och Wafa och Michelle om Valborg lite.. Vi smider lite planer om en liten gathering här hemma hos mig på morgonen! :) Men inget är bestämt till 100% än.. Men vi är fett taggade på planerna iaf!


Dudes på Valborg förra året! :) Hahah i år ska vi försöka vara lite mer ordentliga.. Eller iinte !  ;) Party all day and all night bitches ! Hahaha nejdå nu ska jag lugna ner mig!

Jag ska börja skriva uppsats nu faktiskt!
Latteerrz!

summerdresses



På sommaren och våren finns det så många tillfällen att klä upp sig och använda klänningar på! Jag älskar att ha klänningar på mig, men jag har aldrig det typ :/ Vilket är lite synd eftersom det är väldigt fint! :) Men det är ju lättare på våren/sommaren eftersom man slipper ha massa andra kläder på sig.. som strumpbyxor och tjocka jackor osv. Plus att det finns fler tillfällen att ha klänningar på. Skolavslutningar, Valborg, Midsommar, Varma sommriga utekvällar, Vår/Sommarfester osv. Jag hittade några somriga fina klänningar på Nelly.se! Jag funderar på att köpa den vita! Och kanske den blå/korallfärgade också! :) Om jag hade pengar skulle jag förstås köpa alla plus massa fler ;) Men i need to get a job first! :) Haha as always. Nej men nu ska jag faktiskt börja söka! I promise !

Det blir tidigt i säng för mig ikväll. Måste ju orka med skolan imorgon! Och jag har inte orkat skriva uppsats heller.. I suck. Men jag ska lägga mig och läsa Rosa Parks-boken (som hör till uppsatsen) så hoppas jag att det går bra att skriva imorgon! :)

Puss!!

Not Good




Ush, min uppsats ska in om 2 dagar och jag är fortfarande inte klar ! Min plan var att jobba med den hela dagen idag, men min hjärna vill inte fokusera! Jag kommer hela tiden på excuses och gör massa annat. Typ som alltid när jag ska plugga! Blää I hate this! Jag skaa försöka få some work done ikväll, och sen får jag sitta hela kvällen imorgon i guess. Bara jag gör klart den! Jag skiter i om den blir bra eller inte! Ush, fuck school.. Jag vill ha lov föralltid!.. Men imorgon börjar det igen! :/ .. Jag funderar på att cykla till skolan iaf! :) Nu ska jag bli smal igen! I don't care what you think!

Puss!

The City

Jag har fastnat som fan för The City på Mtv! Asså jag tycker allmänt att program som The Hills och The City är ganska patetiska.. Typ drama hit och drama dit och hälften är säkert uppgjort. Men jag måste erkänna att man fastnar!

Whitney, Adam, Allie, Samantha, Erin, Jay and Olivia
Hur kan man få ihop så mycket snygga människor i ett eget tv-program?

Haha
Puss !

Happy 20th Birthday Sis

IMG_5141.jpg picture by andreasimons22
Happy B-day Andrea! ♥
Looots of love!
I miss you!! <3


Igår fyllde min kära syster år. Tänkte att jag kunde dedicate ett inlägg till henne.. so here it is ! :)


20 år babe ! Woohoo! När du kommer hem så ska vi paarteey!! :D

Love you sis!

Spring morning

Good Morning! Eller morning kanske det är för er, men inte för mig! Jag vaknade klockan kvart i 9 imorse! Så tvingade mamma med mig ut och sprang! Den ni! Hurtigt va!? Haha :D. Jag har haft en as skön morgon iaf! När jag kom hem så satt jag och solade med mamma på balkongen. Sen gjorde jag mig en smoothie och satt och njöt i solen! Sen har jag även vart ute och fotat lite.. :) Solen steker faktiskt! Jag har fått liite färg på armarna. Sen bättrade jag på min bränna i ansiktet lite ;) Fast min näsa är fortfarande illröd från när jag brände den i alperna. Men men, det går över :) Det är iaf skönt att ha lite färg i ansiktet!

Idag har jag typ inget planerat.. Jag ska läsa lite i en bok, som hör till min uppsats. Vi måste ha minst en bok som källa , så jag ska nog gå upp i solen igen och lägga mig och läsa. Sen ikväll blir det någon form av påskmiddag här hemma. Jag har typ inte ätit påskmat på 5 år kanske, eller mer, så jag kommer inte ens ihåg vad man äter på påsk. Påsk för mig är typ ett påskägg och träffa pappa :) Det är fine by me! Jag åker hellre någonstans och träffar min pappa (antingen till Dubai eller som nu, till Alperna) än att vara hemma och trycka i mig massa påskmat. Haha :D.. Där har vi the advantages av att ha en pappa som bor utomlands! Det är nog den enda fördelen dock..



Glad Påsk everyone! :)


Deux pics


Det var these dudes and I i backarna! Haha :)


Ganska nice !! :)


Back from the French Alps

Hey guys! Sorry for the bad update, men som ni vet så har jag varit i Frankrike i en vecka och åkt skidor. Val D'isère var awesome, precis som förra gången. Men den här gången åkte vi inte lika intensivt, eftersom vi hade min otroligt jobbiga lillebror med oss som är 7 år och inte riktigt fixar dom svåraste backarna än. Men några blev det :)
Det har varit en jätte mysig vecka iaf! Kul att spend some time med Pappa, vilket inte händer så ofta!!! Det är dock skönt att vara hemma, för att för första gången på en vecka så kan jag vara ensam i ett rum utan att någon av mina 2 bröder är in my face och är jobbiga och dryga. Jag och Rasmus (15) blev gaaalnaaa på Theo (7) efter typ 2 dagar, för att han var så hyper och jobbig hela tiden! Så vi har bråkat lite också :P ..  Eller ja, Theo har varit en jobbig liten skit och sen fått skit för det om man säger så .. :P hahah .
Jag har sån jävla otur ibland!! Jag gjorde illa mitt ben typ första eller andra dagen :/ .. Jag kunde åka skidor på det ändå, även fast det gjorde ont. Det var dock svårare att gå på det. Så jag haltade som fan.. Jag tror jag sträckte nån muskel eller sena eller nått. Sen när det började gå över i det benet, så gjorde jag illa andra benet på exaakt samma sätt !!! Snacka om otursbarn! Så då gick det mycket sämre att åka, eftersom jag hade ont i båda benen, och det gick ännu sämre att gå!! Haha när vi hade suttit och ätit middag , och jag hade suttit stilla med benen böjda ett tag så gick det fan knappt att gå därifrån sen. Jag haltade med båda benen och kände mig som en gammal kärring som borde skaffa rullator. Haha. Och samma när jag skulle gå av planet idag. Men det börjar bli bättre! Får ta det lite lungt bara!

Det är skönt för jag är ledig både imorgon och på måndag! Så jag hinner varva ner lite innan skolan börjar! Jag måste dock skriva min uppsats.. Som jag inte hann klart med innan jag åkte (supriise :P) Men men , det ska jag fixa!

Ikväll ska jag bara ta det lungt som sagt, typ varva ner. Kolla på någon film kanske och lägga mig tidigt! Jag var uppe innan 5 imorse! Jag försökte sova på bussen och på planet men det ledde typ bara till nackspärr! Så jag är gaanska trött och seg med andra ord!


Nu ska jag ladda in bilderna från kameran till datorn.. Och senare kanske jag lägger upp några här! :)


Puss!


RSS 2.0