BOUNCE


Igår var jag på BOUNCE! :D Det var min födelsedagspresent från Madde, if you remember..? Det var GRYMT iaf! Dom dansade överallt. I taket, bland publiken, på väggarna , ja överallt! Det var en as cool show och dom hade verkligen satt ihop det bra! I slutet så fick alla vara med och dansa! Det var as kul! Jag orkar inte sitta och beskriva alla detaljer med showen, men jag säger bara en sak: GÅ OCH SE DEN!
Och btw så är jag käääär i Joe i Bounce ! He's so freakin hot!  :D Och sen är killar som dansar det sexigaste som finns typ! ;D hahah.. Nej men alla i gruppen var skit duktiga och grrrymma! I wanna see it again!

Jag, Madde, Acke och Regine tog upptåget vid tjugo i fem. Sen åkte vi pendeltåg från upplands väsby till stockholm. Haha och vi klarade oss hela vägen utan att någon konduktör tvingade oss att betala. Så transporten dit var helt gratis ;) . Sen så gick vi av vid T-Centralen och gick och åt på Kungshallen. Sen bar det av till Orionteatern, och det vart gratis transport dit också ;P Hahah.. Sen efter den grymma showen så åkte vi på samma sätt hem, men vi fick vänta ett tag på centralen, och ett tag i Upplands Väsby.. Hahah vi hade as kul både dit och hem.. Satt och flummade på tågen.. Kom hem runt 1 någon gång och deckade i sängen direkt.

Idag ska jag plugga heeela dagen till mitt Kriminalteknik prov som jag har imorgon! Ush!!

Aja see ya ! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0