Frrredag!

Hello! Idag är det fridaay! :) Jag har varit i skolan och skrivit mitt prov bl.a... Det gick pissdåligt ! Ush jag vill inte ens tänka på det. Men jag fick också tillbaka min Rosa Parks uppsats och jag fick VG + .. Jag som ville ha mvg :/ Haha aja , jag nöjer mig med VG iaf! Jag har så mycket plugg till nästa vecka så jag vet att det kommer bli en riktig plugghelg.. Ser inte fram emot det!!
Men ikväll så ska jag ha kul! Jag kanske ska ut med Jennyfer och hennes kusin från england. Paarta lite ;) hahah.. Men enda nackdelen är att jag inte har några pengar .. :/ Fyfan, jag vill ha ett JOBB NU ! Jag har faktiskt sökt några.. Senast igår faktiskt. Men det är bara att fortsätta.. NÅN måste ju nappa tillslut! Eller..?

Idag lämnade vi även in våra Projektarbete-papper. Jag och Michelle och Lisa ska göra tillsammans. Jag vill inte berätta för mycket , innan allt är bestämt, men det har med en resa att göra! Så där har vi en till anledning till att jag måste skaffa jobb! Måste ju kunna betala den ;)

Nu ska jag duscha och så.. Men have a nice friday!



Party all night long baby!
Haha ;)

Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0