blondes have more fun

I said no dark, and i meant it. Jag älskar att vara blond (kanske inte fullt så vitblond som jag har vart den senaste månaden ,på grund av solen för det mesta) men iaf blond! It's my thing! Varje gång jag ser bilder på mig med lite mörkare hår så kommer jag på att jag faktiskt passar bäst att vara blond. Visst, jag får mina crazy tankar ibland att jag ska färga håret mörkbrunt, men lugn, jag ska inte köra en blondinbella! (För ni måste ju erkänna att hon passar bättre som blond!) Så imorgon ska jag och mamma försöka "repair" mitt hår. Det blir nog inte lika blond som det var, men jag ska se till att det blir blondt iaf! Och ingen annan form av "blondt" som mörkblondt, grått eller råttfärgat !
 

Jag vill ha typ lite olika guldiga toner. Typ som ashley! Jag har lagt upp den här bilden förut and i'm doing it again: Hennes hår är helt enkelt perfection!

Jag har smällt i mig massa räkor och kräftor till middag, suttit och pratat läänge på altanen trots kylan som nu kommer på kvällarna (älska IKEA filtarna!) Så nu ska jag gå och duscha och sen krypa ner i sängen och försöka få en god natts sömn! Till skillnad från min sömn på typ 3-4 timmar inatt. Så kanske jag både mår bättre imorgon och blir på lite bättre humör!

Pusshej! Hoppas ni har en roligare fredag än mig! ♥

Kommentarer
Postat av: Andrea

Ja, hon har fin hårfärg. men jag tror ändå att du skulle vara fin i lite naturligare..

2009-08-14 @ 22:46:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0