classmates

Hello there :) Idag har jag vart på stan hela dagen. Träffade en massa klasskompisar imorse och åt lunch med dom! Det var as mysigt! Jag gillar min klass jag! Sen gick jag, Madde och Johanna runt på stan ett tag tills det började spöregna.. Då lessnade jag, eftersom jag bara hade shorts och t-shirt på mig. Det går ju fan inte att klä sig efter väder i Sverige! Det växlar ju hela tiden! Det var strålande sol när jag åkte iaf!

Grönan var as kul igår!! Jag åkte en massa grejer som jag inte åkt förut :D Bl.a. den nya Insane! Det var precis som namnet: Insaaane ;) hahah. Men det var as mysigt att hang out with all my siblings (som typ Aldrig händer annars) och ja, a fun day helt enkelt! Jag har lite bilder, men jag har inte laddat in dom i datorn än, så dom kommer sen ! :)


Denna färgen är målet med mitt hår just nu! För mamma vägrar att slinga det igen (hon säger att det kommer ramla av då:P) Så jag har fått en inpackning som jag ska göra några gånger, som kommer ge håret "en varmare ton".. Hope it works! :)

Men nu ska jag iväg och städa på mamis jobb, och sen blir det biio :D !
Pusshej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0