these sleepless nights

Jag låg och inte kunde sova inatt igen.. Så medans jag låg där och försökte sova så flög tusen tankar genom mitt huvud. Det roligaste var att de flesta tankarna handlade om skooor och hur jag ska få ihop pengar till att KÖPA MINA STÖVLAR! Hahaha i'm addicted! Så jag har kommit fram till (under min långa sömnlösa natt) att jag MÅSTE ha dom som finns på din sko! Så nu har jag lagt upp en liten ekonomisk plan och jag hoppas att det funkar! Måste man så måste man!



Här är en annan bild på dom!.. Jag kan inte bara undvika dom ju! Dom är för balla!
449:- kostar dom, och dom Ska bli mina! Jag kom fram till (inatt :P) att dom är ju smartare att köpa nu än H&M skorna eftersom att dom är lite mer höstvänliga! :) Men skulle jag på någotvis tjäna lite extra pengar så slår jag Lätt till på H&M skorna också! Som sagt, a girl can never have too many shoes!

Så eftersom jag knappt sovit nått inatt så vaknade jag av en svullen hals, svidande ögon och ja, jag var en zombie helt enkelt. Så jag sörplade i mig lite té och sen bar det av till salongen där mamma skulle fixa mitt hår. Det ledde till a big misunderstanding, tårar, bråk och nu sitter jag här och ser ut som ett troll med ett hår som ser ut som bajs. Jag är jätte ledsen, för seriously, jag kan inte gå Ut såhär! KUL när skolan börjar nästa vecka! Men vi ska till salongen imorn igen och färga om det. Jag hoppas över allt annat att det löser sig! Som vanligt så skäller jag ut och put the blame on mamma, men seriöst, jag vet ju att hon inte gör mitt hår fult med vilja. Vi måste bara kommunicera bättre nästa gång! (om hon ens får röra mitt hår igen.. hehe ;P) Men ibland tycker jag att hon vill lite för mycket med mitt hår. Testa nya saker, nya färger, och det slutar ofta med att jag blir övertalad. Så det är vell mitt fel i guess.. Jag måste berätta för henne hur Jag vill ha det och ingen annan..
Men nu ska jag gå och tycka synd om mig själv lite..

Have a nice day!

Kommentarer
Postat av: Andrea

hon vill ju bara väl så det är ju taskigt att skälla på henne. och du är ju typ aldrig nöjd när du gör något med ditt hår.

2009-08-14 @ 16:00:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0