cleaningoutmycloset


Jävlar vad tid det tar att rensa garderoben!! nu har jag "paus" och jag har inte ens kommit igenom hälften! Och sen att det är typ 100 grader i mitt rum hjälper inte! Mitt rum har ju temperatur problem! På vintern är det verkligen iskallt, och jag får gå runt med typ dubbla mjukisbyxor och koftor på mig. Sen på sommaren är det alltid kokhett, så jag får typ gå runt i underkläder för annars dör jag av värmeslag!
Det värsta var här om dagen när jag och Madde hade kommit hem från URF. Hon skulle duscha, och medans så somnade jag i sängen. Så vaknar jag på morgonen av att ingen av oss har dragit ner persiennerna, och solen går upp rakt utanför mitt fönster, och steker på till kanske klockan 12 (då är den rakt över huset istället). GISSA om vi var helt blöta när vi vaknade av att solen steekte på oss i mitt redan kokheta rum! Inte nice!

Aja, back to my wardrobe cleaning. För tillfället ligger typ alla klädesplagg jag äger på golvet.. Woho.. Ush jag ångrar att jag började ! Det här kommer ju ta hela dagen!

See ya !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0