Godnatt!

Nu sitter jag här i min stora DC tröja och ska snart krypa ner under täcket och kolla på film tills jag deckar! Haha det var lite roligt när vi fick dom här tröjorna. De låg i en kartong, så skulle jag, Emma och Johanna ta en varsin. Direkt började vi kolla efter de största i L eller XL. Så säger en av dom som jobbar på DC "Det finns ju mindre storlekar, tjejstorlekar!" Anette: "Men dom vill ju haa stora fattar du vell." Den andra "Juste!! Jag glömmer att ni är streetare!" (Han menade att vi hela tiden ska va så himla "gangsta" med stora kläder, medans alla cheer och disco-tjejer alltid springer runt i så tighta kläder som möjligt) Haha okej det var inte lika roligt när man berättade det.. You had to be there helt enkelt :P..

Jag hoppas mitt halsonda är borta imorgon! Jag har gjort ALLT för att försöka få bort det idag. Druckit X antal koppar kamomill te med honung. Gurglat varmtvatten med både cayennepeppar i och med salt i!! (I know, låter galet, men jag läste olika "huskurer" och det skulle tydligen hjälpa). Knaprat halstabletter hela dagen, druckit massa vatten, druckit citronvatten och försökt använda min röst så lite som möjligt hela dagen. Har alltså inte gått runt och gapat och skrikit och sjungit som vanligt :P haha. Så nu hoppas vi på det bästa!

Om någon har något annat tips mot halsont och förkylning så får ni GÄRNA berätta!!
Nu: Movietime! Det blir nog en julfilm! :) Jag fick sån julkänsla idag när det snöade!
(From what i've heard så ska det bli mycket snö nu i veckan! Redan imorgon t.o.m!)




Kommentarer
Postat av: Andrea

you were right!

2009-12-15 @ 05:34:59
Postat av: Lars

du måste ju lägga upp någon bild så man får se dc tröjan:D

2009-12-15 @ 08:41:47
Postat av: Paula

Andrea: I know, i'm so cool ;)

Lars: Haha, den är nog inte så intressant att se. En helt vanlig svart kill-t-shirt med ett tryck som det står DC på. Men visst. Kanske lägger upp en bild på den framöver.

2009-12-15 @ 12:19:16
URL: http://paulasimons.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0