Hjälte-galan

Har suttit och kollat på hjälte-galan med mami det mesta av kvällen! Fan vilken mysig gala! Mamma storbölade genom hela galan i soffan bredvid mig, medan jag inte fäller en enda tår, som vanligt (Känner mig som Cameron Diaz i the holiday, jag Kan typ inte gråta..I'm made of stone! :O ) Många fina männsikor som de gav priser till! Riktiga hjältar!! Det gör en glad att se att det finns sånna människor tycker jag! Samtidigt som det inspirerar en till att vara en bättre människa!


En hjälte för mig kan dock vara massa mer saker. Inte bara någon som har gjort något fint för någon annan, utan även någon som inspirerar en. En förebild. En familje medlem. En fin kompis. Någon man ser upp till. Ja, jag tror att alla har sin egen definition av vad en hjälte är. Finns det någon som är en hjälte i era ögon?

I 1an så skulle vi hålla tal om hjältar. Vem som var ens hjälte. Ni kan ju gissa en gång vem jag höll talet om. (Och jaa, jag är medveten om att jag är ett mobbat "groupie" fan.) Ett inlägg från den tiden finns till och med kvar. Ni kan läsa det HÄR. Det var runt då som jag startade den här bloggen. Hade bloggat innan med, men sen hade jag skitit i det nått halvår. Sen började jag igen med en ny blogg, den här alltså.
Jag märker verkligen när jag läser gamla inlägg hur jag har utvecklats, och förändrats som person, bara under gymnasietiden. Visst, jag är ju samma människa men i vissa inlägg känns det bara som "jag var så liten" när jag skrev det. Om ni förstår vad jag menar..


Kommentarer
Postat av: johnny

bara för det så är du min hjälte paula! :D

2009-12-14 @ 22:54:20
Postat av: Paula

Haha aaw, thanx! :)

2009-12-14 @ 23:09:32
URL: http://paulasimons.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0