Tomorrow

Godkväll. (haha) Imorn blir det inte mycket bloggande tyvärr. Skola från 08.30 till 11.20. Sen blir det lucia "träning" klockan 12. Efter det är over with så drar jag nog till danssalen och övar tills mina dance girls kommer :). Vi ska ju till Tierp imorgon på vårat första "riktiga" dansjobb, alltså betaljobb, så vi kommer att vara i danssalen i min skola och träna tills vi ska ta tåget :). Fast dom slutar ju mycket senare än jag så dom kommer vell inte föränn typ halv tre. Så stannar vi där tills fyra ungefär, och sen går vi och tar tåget!



Vi ska vara i Tierp klockan 17.00, och där kommer någon och hämtar oss och kör oss till modevisningen. Sen har vi någon timme att öva och så, sen drar det igång klockan 19.00. Jag antar att det håller på ett tag och sen ska jag åka både tåg och buss hem så jag antar att jag kommer hem rätt sent. Men det ska bli sjukt kul! Det blir en ny house koreografi och en gammal koreografi! Synd att inte hela gruppen fick följa med bara! Vi är bara 5 som fick åka, och vi är 13 stycken i gruppen. Men men, dom behövde bara 5 dansare så..

Anyway, nu ska jag sova! Måste ju vara pigg imorrn! Plus att jag inte får försova mig eller komma sent imorgon för jag har Historia C och min historia lärare är en Bitch! Jag skojar inte! Har inte träffat en sån sträng/bitchig/kall lärare på flera år!!!

Goodnight!♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0